Arama

Bullseye / Ben Poindexter

Güncelleme: 24 Ekim 2012 Gösterim: 7.914 Cevap: 5
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Bullseye / Ben Poindexter

Sponsorlu Bağlantılar
bulleyesvs6

GÜÇLERİ

Süper gücü yoktur. Fakat onun ellerinde bir kalem ya da bir ataç gibi en basit objeler bile ölümcül bir silah haline gelebilir. Dünyanın en iyi suikastçilerinden birisidir.

BİYOGRAFİ

Doğuştan mükemmel bir nişancıydı. Beyzbol kariyerine devam etmektense orduya yazılmayı tercih etti. Harika reflekslerinin yanında aynı zamanda öldürmekten zevk alan biriydi. Günün birinde devriyedeyken bir gerilla askeri tarafından saldırıya uğradı. Bullseye tüfeğinin tetiğine basınca mermisinin olmadığını farketti. Umutsuz bir şekilde tüfeğini düşmanına savurunca tüfeğin dipçiği adamı öldürdü. Bu sıradışı yeteneğini geliştirmeye karar verdi. Ordudan atılınca kostümlü bir suçlu olarak kariyer edindi.

bullseyena9

Yeraltı dünyasında şöhretini arttırmak için New York'lu milyonerlerden para kaçırmaya kalkışınca planları Daredevil tarafından bozuldu. Daredevil onun peşine takılıp yenince Bullseye ve Daredevil arasında bundan sonraki yıllarda olacak pekçok ölümcül mücadelenin ilk adımı atılmış oldu. Avukat Matt Murdock'ı öldürmesi için tutulan Bullseye, Murdock'ın diğer kişiliği Daredevil'a yenilince bu olayın şöhretini düşüşe geçirdiğine inanıp düşmanından intikam almaya yemin etti. Kingpin'in baş suikastçisi oldu. Daredevil'la her fırsatta dövüştü, işin ucunda para olsun olmasın.

bullseyeey3

Bullseye'ın kariyeri beyninde bir tümör olduğu ortaya çıkınca tehlikeye girdi. Başarılı bir ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlatıp geri döndüğünde Kingpin'in yeni bir baş suikastçisi olduğunu öğrendi. Bu kişi Daredevil'ın eski sevgilisi, Yunanlı ninja Elektra idi. Eski yerini tekrar kazanmasının tek yolunun Elektra'yı öldürmek olduğuna inandı. Elektra'nın peşine takılıp onunla dövüştü ve sonunda Elektra'yı kendi saisini kalbine saplayarak öldürdü. Fakat Kingpin gene de Bullseye'ın Daredevil'ı öldürene kadar organizasyonundaki eski yerini almasını reddetti.

bullseyetk7

Daredevil ile olan bir dövüşünde yüksek bir yerden düşünce omuriliği de dahil olmak üzere pek çok kemiği kırıldı. Yatalak bir halde kaldı. Lord Dark Wind tarafından Japonya'ya getirildi. Bu savaş lordu Bullseye'ı yenilmez bir savaşçı yapmak için kırılan kemikleri ve omuriliğini dünyanın en sağlam metali olan adamantium ile değiştirdi. Lord Dark Wind onu bir Japon elçisini öldürmekle görevlendirdi. Fakat Lord Dark Wind suikastçinin bedava bir görevi yerine getirmeyeceğini bilmiyordu. Özgürlüğünü fırsat bilen Bullseye hemen Amerika'ya döndü.

Bullseye ilüzyon ustası bir suçlu olan Mysterio ile işbirliği yapıp bir kere daha Daredevil'a saldırdı. İkisinin dövüşü Bullseye'ın Karen Page'i öldürmesiyle sonuçlandı. Böylece Bullseye ikinci kere Daredevil'ın bir sevgilisini öldürmüş oldu.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Bullseye / Ben Poindexter nereli hayatı kimdir.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #2
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
BullseyeRomita

Sponsorlu Bağlantılar

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011       Mesaj #3
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Bullseye / Ben Poindexter - Bullseye Resimleri

bullseyeperfectgamevol1

bullseyegreatesthitsvol

00punishervsbullseye1co

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #4
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi
440px Bullseye450x350
250px Bullseye5
Bullseye / Ben Poindexter
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bullseye felç geçirmişti
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
24 Ekim 2012       Mesaj #6
iceslush - avatarı
VIP ETC
21233bullseyeeee
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

8 Eylül 2014 / ThinkerBeLL Anime Sanatı
27 Kasım 2009 / Alvarez Ocean Sinema ww
20 Kasım 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
2 Nisan 2012 / Jumong Sinema ww
28 Haziran 2009 / KisukE UraharA Sinema ww