Arama

Sandman / William Baker

Güncelleme: 24 Ekim 2012 Gösterim: 10.941 Cevap: 2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sandman / William Baker
sandman28baker29headiq2
Sponsorlu Bağlantılar

Babası o ve annesini o henüz çok küçük bir yaştayken terk etmiş olan William Baker daha erken yaşlarda hırsızlık yapmaya başladı. Üniversiteye girme şansı varken bunu mahveden Baker bir çeteye katılarak Flint Marko adını aldı. Marko New York yeraltı dünyasında kendine iyi bir yer edindi. Sevgilisi ile evlenme planları yapıyordu fakat yakalanıp hapse atıldı. Hapiste daha saldırgan birisi oldu. Hapisten çıkınca sevgilisinin çetesinden biri için kendisini terk ettiğini öğrendi. Adamdan intikamını alan Marko tekrar yakalandı ve Ryker Adası'ndaki hapishaneye gönderildi. Marko buradan kaçtı ve yeni bir hayat kurmak istedi fakat peşine polis ve FBI düşmüştü.
Marko farkında olmadan nükleer bir deneme alanına girdi. Bir kumsalda uzanmaktayken yakınlardaki deney reaktörü patlayınca yoğun miktarda radyoaktiviteye maruz kaldı. Kendine gelince vücudunu kum olarak istediği şekle sokabildiğini fark etti. Suçlu olarak kariyerine Kum Adam olarak devam etti. Suçlu olarak kariyerinde sık sık Örümcek Adam ile karşılaştı. Dr. Ahtapot'un kurduğu Sinixter Six adlı gruba katıldı.

sandmantw1

Uzun süre sonra Örümcek Adam'ın da yardımlarıyla suçlu olarak kariyerine son verdi. Hükümetin onayını almayı başardı ve bir süre aralarında Avengers'ın da bulunduğu bazı gruplarda çalıştı. Sonra Flint Marko kişiliği tekrar ağır basmaya başladı. Tekrar yeniden kurulan Sinister Six'e katıldı. Kısa bir süre Venom'da bu grubun üyesi oldu fakat sonra her birini avlamaya başlayınca Kum Adam'la da karşı karşıya geldi. Uzaylı simbiot Kum Adam'dan bir parça koparınca Marko kendini tekrar toparlamayı başaramadı ve gitgide insan formu bozulmaya başladı. Son bir karşılaşma yapmak için Örümcek Adam'ın karşısına çıktı fakat Örümcek ile başa çıkabilmekten çok uzak olan Kum Adam kanalizasyon kapağından aşağı kayarak yok oldu.

Kaynak: Sandman

Biyografi Konusu: Sandman / William Baker nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Sandman / William Baker - Kum Adam

Sponsorlu Bağlantılar
sandman2005102904540119


iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
24 Ekim 2012       Mesaj #3
iceslush - avatarı
VIP ETC
sandmanmarvelrapsheeth6
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

24 Nisan 2009 / ThinkerBeLL Edebiyat tr
6 Kasım 2011 / Revenger Sinema ww
12 Şubat 2016 / _Yağmur_ Siyaset ww
24 Ekim 2015 / ThinkerBeLL Müzik ww
6 Ocak 2016 / Jumong Müzik ww