Arama

Sersi

Güncelleme: 27 Nisan 2012 Gösterim: 2.674 Cevap: 0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Sersi

Sponsorlu Bağlantılar
442pxsersi2sr2

Güçleri: Eternals ırkından olduğu için fizyolojisi üzerinde tam bir hakimiyeti vardır. Ölümsüzdür, hızla iyileşebilir ve zehirli gazlar, hastalık, radyasyon gibi şeylerden etkilenmez. Kozmik enerjileri kullanabilmesi sayesinde enerji kontrolü, uçma, teleportasyon, zeka okuma ve ilüzyon yaratma güçleri vardır. Herhangi bir kişinin ya da objenin biçimini değiştirebilir.

Biyografi: Eternals adlı bir ırkın üyesidir. Atlantis'in battığı zamanı izleyen dönemde doğdu. İnsanlar arasında yaşama isteği yüzünden çok genç yaşta ırkından ayrıldı. Bir macerası sırasında zamanda geriye gitmiş Captain America ile karşılaştığı zaman bir çocuk görünümünde olsa da aslında binlerce yıl yaşlıydı. İnsanlar arasında ırkındaki pek çok kişiden daha fazla zaman geçirdi. Eğlenceye aşırı derecede düşkün bir kişiliği vardı. Dünyada insanlar arasında geçirdiği yüzlerce yıl boyunca dünyanın birbirinden farklı çağlarını gördü, önemli tarihi mekanlarda bulundu.

Kendi hayatını bağımsızca istediği gibi yaşamaya çok önem veren Sersi pek çok kere Eternals'dan gelen çağrıları geri çevirdi. Captain America onun yeteneklerinin epey faydalı olacağını düşündüğü bir görev sırasında yardımını isteyince bu teklifi seve seve kabul etti, çünkü Cap ile flört etmek hoşuna gidiyordu. Sersi birkaç kere Avengers'a yardım ettikten sonra ona ekibin bir üyesi olması teklif edildi. Cap'ten hoşlanması ve ekip üyeleri ile uyum sağlayabildiği için teklifi kabul etti.

Ekibe katıldıktan sonra da Cap ile flört etmeye devam etti (Cap'in utançtan kızarmasına sebep oluyordu), daha sonraları ise ekibin diğer üyelerinden Black Knight ile ilişkisi oldu. Oldukça uyumlu giden bir sürenin ardından Sersi'nin giderek daha agresif bir kişiliğe bürünmeye başlaması ekip arkadaşlarıyla olan ilişkilerinin gerginleşmesine sebep oldu. Bu durum Avengers'ın Polemachus adlı bir gezegene gittiklerinde had safhaya çıktı. Sersi burada bir rahibin acımasızca genç bir kızı öldürdüğüne şahit olunca öfkeye kapılıp rahibi öldürdü. Dünya'ya geri döndüklerinde yaptığı şeyin pişmanlığıyla Wakanda'ya kaçtı. Black Knight onu bulup Avengers'a geri dönmesine ikna etti.

sersiox5

Sersi'nin yaşadığı duygusal bozuklukları öğrenen Eternals onun kendi ırklarına has tehlikeli bir tür zihinsel hastalık geçirdiğini farkettiler. Kendi ırkına dönmesi için tekrar teklif götürdüler ama Sersi gene reddetti, Avengers da ona destek oldu. Bu olay Eternals ve Avengers arasında bir savaşa neden oldu, fakat iki taraf uzlaşmayı başarınca Eternals yaşadıkları yere geri döndüler.

Sersi'yi Avengers'ı yoketmek için kullanmak isteyen Proctor adlı bir suçlu Sersi'nin takım arkadaşlarının onu o sıralarda New York'ta işlenen bir dizi cinayetin sorumlusu olarak görmelerini sağladı. Polis onu tutuklamaya geldiğinde iyice kontrolden çıkıp Avengers Malikanesi'ni havaya uçurdu ve Brooklyn Köprüsü'ne kaçtı. Burada takım arkadaşlarına karşı savaştı ve sonunda Avengers'ı ve Brooklyn Köprüsü'nü yoketti. Kendi yaptıklarından dehşete düşen Sersi'nin yanına gelen Proctor onu üssüne götürdü ve onun çıldırmanın eşiğine gelmesinden ve işlenen cinayetlerden kendisinin sorumlu olduğunu açıkladı. Sersi Proctor'ın kontrolünden kurtulmayı başardı.

Bu sırada Avengers üyeleri ölmemişlerdi ve Eternals tarafından kurtarıldılar. Sersi'nin suçsuz olduğunu anlayan Avengers onu bulup hep birlikte Proctor'a karşı savaştılar. Savaşın sonunda Sersi Proctor'ı yendi ve yıkılan Avengers Malikanesi'yle Brooklyn Köprüsü'nün eski haline dönmesini sağladı.

Sersi ve Black Knight kendilerini başka bir boyuta yolculuk yaparken buldular. Buradan döndüklerinde Onslaught ile yapılan savaş henüz bitmişti ve öldü sanılan Avengers'daki arkadaşlarını bulamadılar. Sersi Heroes for Hire adlı gruba katıldı. Bir süre sonra Eternals'ın yanına geri döndü. Gene de Avengers'a ve Black Knight'la olan güçlü bağları kopmadı.



sersidef
Kaynak: Sersi

Son düzenleyen asla_asla_deme; 27 Nisan 2012 12:14 Sebep: Yönlendirme Kaldırıldı
Biyografi Konusu: Sersi nereli hayatı kimdir.