Arama

Shang-Chi

Güncelleme: 30 Kasım 2011 Gösterim: 4.462 Cevap: 3
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Shang-Chi

Sponsorlu Bağlantılar

Güçleri: Dövüş sanatları ve meditasyondaki uzmanlığı sayesinde "chi" adı verilen yeteneklerini güçlendirmeye yarayan gizemli bir tür enerjiyi kullanabilir.
Uluslararası bir suç lordunun oğluydu. Çin'de ailesinin malikanesinin olduğu Hunan'da büyüdü. 19 yaşına gelene kadar birçok dövüş dalında uzmanlaştı. Babası onu eski bir düşmanını öldürmesi için görevlendirdi. Babasının gerçek işinden haberi olmayan ve onu iyi birisi sanan Shang saf bir şekilde onun söylediklerine inanıp görevini gerkeçleştirmek üzere yola çıktı. Zamanla ailesinin gerçekte ne işle uğraştığını öğrenen Shang büyük bir şok yaşadı ve onların suç imparatorluğunu yok etmeye yemin etti.
Shang'in babası uzun zamandır kendisini genç tutan bir iksir kullanmaktaydı, fakat bu artık işe yaramamaktaydı. Hızla yaşlanmaya başlayınca genç vücudunu tekrar kazanmak için Shang'in kanına ihtiyaç duydu. Bunu izleyen mücadele sırasında Shang'in ailesinin Hunan'daki malikanesi bir patlamayla yokoldu. Shang kaçtı, babasının ise bu patlamada öldüğünü sandı. Babasının ölümüne kendisinin neden olduğuna inanan ve suçluluk duyan Shang haftalarca başıboş dolandı. Sonunda herşeyi gerisinde bırakıp basit bit hayat yaşamak için Kwang Tung adlı bir köyde balıkçı olarak yaşamaya başladı.
Babasının hayatta olduğunu ve yeniden suç örgütünün başına geçtiğini öğrenince Shang bir kere daha onunla mücadele etmeye karar verdi. Babasının izini sürerken geçirdiği zaman onun önce X-Men ardından Kiralık Kahramanlar adlı grupla karşılaştırdı. Manhattan'daki Çin Mahallesi'ne yerleştiğinde babasının da onun peşine takıldığını öğrenmiş oldu. Babası varlığından onur duymadığı oğlunu ortadan kaldırmaya çalışıyordu ve bu iş için en iyi suikastçısını görevlendirmişti. Shang bu suikastçıyı yenmek için Daredevil, Black Widow ve Moon Knight (bakınız: Avengers sitesi) adlı kahramanlarla işbirliği yapmak zorunda kaldı. Bu grubun bulunduğu yer bir patlama ile havaya uçunca Shang'in babası oğlunun öldüğünü sandı. Fakat Shang hayattaydı ve babasının suç örgütüne karşı mücadelesini bırakmayacaktı.


Kaynak: geocities.com

Biyografi Konusu: Shang-Chi nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Shang-Chi - Shang-Chi Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar
shangchi

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #3
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi
Shang Chi 001

images?qtbnANd9GcT5ZyB0C7DNjPmSaBcfZSY7k1vp nn6xW9 C22mcO6Fr qhpvNK hkpxDUO

77171 173431 shang chi super
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
kumarbaz - avatarı
kumarbaz
Ziyaretçi
30 Kasım 2011       Mesaj #4
kumarbaz - avatarı
Ziyaretçi
209104 10337 shang chi super

51YMH75RS9L SL500 AA300

3331665751 3eb21eb46a
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.

Benzer Konular

11 Ekim 2015 / asla_asla_deme Asker ww
6 Ocak 2017 / Efulim Turizm
6 Şubat 2015 / iceslush Hayali Karakterler
3 Şubat 2015 / iceslush Hayali Karakterler