Arama

Banshee

Güncelleme: 31 Ocak 2016 Gösterim: 4.156 Cevap: 0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Banshee

Sponsorlu Bağlantılar


Güçleri: Sonik çığlıklarının gücüyle objeleri parçalayabilir, uçabilir, rakiplerini bayıltabilir.

Biyografi: Sean Cassidy, İrlanda'daki Cassidy Kalesi'nin varisi olarak doğdu. Büyürken mutant güçlerinin farkına varınca bunları herkesten sakladı. Üniversiteden mezun olduktan sonra Interpol için çalışmaya başladı. Cassidy çok gizli bir görev için uzaktayken karısı Maeve Cassidy kız çocukları Theresa'yı doğurdu. Maeve kızıyla birlikte Kuzey İrlanda'daki akrabalarını ziyarete gittiğinde bir terorist bombalaması sonucu hayatını kaybetti. Yetkililer Theresa'nın izini bulamayınca onu da öldü saydılar. Görevden dönen Sean'e karısının ölümü haber verildi, fakat ona daha fazla acı vermemek için o uzaktayken bir bebeğinin olduğunu ve onun da karısı ile birlikte öldüğü söylenmedi.

Sean bu acı verici olayın ardından Interpol'den ayrıldı ve bağımsız çalışan biri haline geldi. Fakat kendini suçlu aktivitelerin içinde buldu. Mutant yetenekleri ve Interpol'ün içini iyi bildiğinden Factor Three adlı bir suç örgütü tarafından değerli birisi olarak görüyordu. Sean'un beynine özel bir tür patlayıcı yerleştirerek onu Factor Three için çalışmaya zorladılar. Bu örgütteyken Sean, Banshee kod adını aldı ve bu örgütle birlikte X-Men ile de savaştı. Prof. X telekinetik yeteneklerini kullanarak Banshee'nin beynindeki patlayıcı mekanizmayı yoketti, böylece onu Factor Three'nin himayesinden kurtarmış oldu.



Banshee suç dünyasını bırakarak X-Men'e katıldı. Mutant bir terorist olan kuzeni Black Tom Cassidy ile savaşmak zorunda kaldı. Ne var ki Black Tom Cassidy'e yardım eden Siryn adlı mutant aslında Banshee'nin öldü sanılan kızı Theresa idi. Theresa annesinin öldüğü patlamadan Black Tom tarafından kurtarılmıştı. X-Men bu ikiliyi yenince Banshee kızı ile biraraya gelme şansını elde etti. Daha sonra çok genç üyelerden oluşan mutant grubu Generation X'e bu grup dağılana kadar Emma Frost ile birlikte eğitmenlik yaptı.



banshee
Kaynak: Banshee

Son düzenleyen Safi; 31 Ocak 2016 15:30
Biyografi Konusu: Banshee nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

1 Haziran 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular