Arama

Colossus / Piotr Rasputin

Güncelleme: 27 Nisan 2012 Gösterim: 9.148 Cevap: 0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Colossus / Piotr Rasputin

Sponsorlu Bağlantılar
coloss1bw0

Güçleri: Colossus'un vücudunu istediği zaman organik çeliğe dönüştürebilme özelliği vardır. Bu dönüşüm ona süper kuvvet ve yüksek derecede bir dayanıklılık sağlar.

Biyografi: Piotr Rasputin, Sibirya'da doğdu. Çiftçilik yapıyordu. Mutant gücü ortaya çıkınca iyi kalpli genç bunu diğer çiftçilere yardımcı olmak için kullandı. Fakat zamanla insanlarla mutantlar arasındaki genetik savaşın etkileri tüm dünyaya yayılmaya başlayınca basit ve mutlu hayatının yokolmaya başladığını gördü. Profesör Charles Xavier'ın telepatik bir yardım çağrısında ona yardımı kabul eden Piotr bunun ardından ABD'de kalarak X-Men'e katıldı. Dünyanın öbür ucunda olsalar da kalbi sürekli ailesinin yanındaydı. Onları tehlikeden uzak tutmaya çalışmasına rağmen bir X-Man olarak yaptıkları zaman zaman ailesini tehlikeye attı.

Kızkardeşi Illyana mutantları öldüren Legacy Virus hastalığının ilk kurbanı olunca Colossus, Prof. X'in insanlarla mutantlar arasındaki barış hayallerini tekrar düşünmeye başladı. Piotr ile X-Men arasındaki görüş ayrılıkları büyüyünce Magneto'ya katıldı, fakat bu uzun sürmedi. Magneto'nun yörüngedeki bir asteroid üzerine kurduğu üssü yokolunca dünyaya geri döndü. Özel bir ilişki yaşadığı eski takım arkadaşı Kitty Pryde'ı (Shadowcat) aramaya koyuldu. Fakat Kitty'i yeni erkek arkadaşını öperken görünce müthiş bir öfkeye kapılarak oğlanı öldüresiye dövdü. İngiltere'deki bir mutant grubu olan Excalibur, Colossus'un rehabilitasyon sorumluluğunu üzerine aldı. Bu grupta Kitty ve Nightcrawler da bulunmaktaydı. Daha sonra Colossus bu iki arkadaşıyla birlikte X-Men'e geri döndü.

colossusqg2

Genetik araştırmacısı Moira MacTaggert'ın ölümünden sonra artık iyice yayılmış olan Legacy Virus hastalığını durdurmak için tedavi çalışmalarına tek başına devam etmek zorunda kalan Beast iyileştirici antidotu buldu. Bu serumu bir mutanta enjekte etmesi gerekiyordu. Antidot enjekte edildiği mutantın güçlerini ateşleyerek tedavi edici antikorları atmosfere yayacak ve böylece hastalığı tamamen durduracaktı. Fakat bu işlem antidotun enjekte edildiği mutantın hayatına mal olacaktı. Kimsenin hayatını sona erdirme sorumluluğunu üzerine almak istemeyen Beast başka bir tedavi yöntemi aramaya koyuldu. Fakat kızkardeşinin ölümünden dolayı büyük bir üzüntü duyan Colossus kimseye söylemeden gizlice Beast'in laboratuarına girerek formülü kendi üzerinde uyguladı. Colossus'un hayatına son veren formül Legacy Virus hastalığını durdurarak sayısız mutantın hayatının kurtulmasını sağladı.

Kaynak: Colossus

Son düzenleyen asla_asla_deme; 27 Nisan 2012 11:51 Sebep: Kırık Link
Biyografi Konusu: Colossus / Piotr Rasputin nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

19 Kasım 2012 / KisukE UraharA Dinler Tarihi
4 Mayıs 2009 / Kral_Aslan Spor ww
8 Ocak 2009 / TiglonBoYs Spor ww
8 Ocak 2009 / TiglonBoYs Spor ww