Arama

Brendon

Güncelleme: 12 Mart 2007 Gösterim: 1.483 Cevap: 0
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
brendon317b379iw6

Sponsorlu Bağlantılar

Kim yarattı? Brendon'un iki ayda bir yayımlanmak üzere (hâlâ aynı formül uygulanmakta) İtalya'nın dört bir yanındaki gazete bayilerinde yerini alması, Haziran 1998 tarihinde gerçekleşir. "Babası", Bonelli kadrosundan eski bir tanıdık, Claudio Chiaverotti'dir.


Kimdir? Gözlerinin etrafı daima koyu halkalarla çevrilidir, çok seyrek gülümser ve genelde yalnızdır. İşte size meteor yağmurundan sonra yaşanması olanaksız hale gelen dünyada, hayatta kalmaya çalışan, paralı asker Brendon. İnsanlık, uğradığı yıkımdan sonra yüzlerce yıl geriye gitmiş, güç, zalim mutantların eline geçmiştir. Bu çöküşe rağmen asil yüreği ve dostlarına olan inancı, Brendon'un insani yönünü korumasına yardımcı olmuştur. Pek çok macerada katillere ve yağmacılara karşı giriştiği mücadeleler konu alınırken doğa üstü öğelere bolca yer verildiği de gözden kaçmaz.


Dostları kimdir? Değişik sebze tarifleriyle ona azap çektiren hizmetkârı Christopher, mesleğinde son derece başarılı ama bir o kadar da garip bir kişi olan Doktor Emid Nox ve sadık atı Falstaff.


Düşmanları kimdir? Etten kemikten yapılma düşmanlarını tek tek saymak yerine, Brendon'un annesinin ölümünden sorumlu olan Kara Ay tarikatından söz etmek daha uygun olacaktır. Brendon daha genç bir delikanlıyken bu korkunç tarikatı dağıtacağına yemin etmiştir.

Biyografi Konusu: Brendon nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

8 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww