Arama

M Bison - Street Fighter

Güncelleme: 27 Haziran 2013 Gösterim: 8.263 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
13 Mart 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Street Fighter oyun karakteri M. Bison, M. Bison kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
mbisonwa8


Tam olarak geçmişi bilinmemekle beraber, Güneydoğu Asya'da çalışan bir SSCB ajanı olduğu düşünülmektedir. Düzenlediği askeri darbe sonrası, kısa süreliğine de olsa Tayland'ın diktatörü olmuştur. İki yıl sonra mriganka adasına kaçmıştır. Shadoloo ismindeki suç örgütü ile birleşmiş, örgütün kaynaklarını kendi çıkarları için kullanmıştır. Bu zaman zarfında, adadaki işçiler tarafından bulunan bir mağarada güçlü radyoaktivite gözlenince, M.Bison ticari olarak kullanabileceği bir madde bulmak umuduyla mağaraya bizzat gitmiştir.

Mağaradan dışarı çıktığında, tüm işçiler radyoaktivite yüzünden ölmüştür. Sadece M.Bison hayatta kalmıştır ve çok güçlü, psişik güçler kazanmıştır. Bunlar sayesinde insanüstü hareketler yapabiliyordur. Bu yeni yetenekleri sayesinde, Shadoloo'nun kontrolünü ele geçirir ve dünya devletlerinin mriganka'yı bağımsız bir devlet olarak görmelerini sağlar. Shadoloo'yu dünya çapında bir suç örgütüne dönüştürür ve dünyayı kontrol etme planlarını yavaş yavaş hayata geçirmeye başlar.


M.Bison, şehvetli ve ihtiraslıdır. dünya üzerindeki her şeyi kontrol etmek istemektedir. Politik olsun, ekonomik olsun, mistik olsun, M.Bison için önemli olan gücü kontrol etmektir. Dünyayı yöneterek, herkesi ve herşeyi kontrol etmek, dünyayı kendi istediği gibi baştan oluşturmak istemektedir.

M.Bison, mistik güçlere sahip cisimleri bulma ve toplama konusunda da saplantılıdır. insan yapımı mistik cisimler, mistik bölge ve binalar M.Bison'un ilgi alanına girer.

Bunların yanında, güç sevdası ve megaloman karakteri yüzünden M.Bison acımasız bir sadist olmuştur. Dövüşlerinden sonra söylediği "hayatta kalmana sevindim, hala acı hissedebiliyorsun" sözü Bison'un sadist'liğini çok güzel açıklar. İnsanların her hareketini kontrol etme fikrini çok sever. İnsanların ruh ve bilinçlerini ezer. İnsanların içlerindeki korku, onun için sadece bir eğlence kaynağıdır.

M.Bison'un olağanüstü yeteneklerinden biri psişik takiptir. Zihinsel güçleri de oldukça gelişmiştir. Güçlü ve hızlıdır. Bir dahinin zekasına ve yılmaz bir iradeye sahiptir. Kendi kurguladığı 'le drit' isimli tekniği çok iyi uygulamaktadır. Bu teknik, SSCB özel birliklerinin teknikleriyle, sağlam zıplamaları ve seçkin psişik güçlerini birleştirerek acımasız bir dövüş sanatı ortaya çıkarır.

Takip yeteneğinin yanı sıra, M.Bison inanılmaz psişik güçlere sahiptir. bu güçler sayesinde, zihinleri kontrol edebilir, okuyabilir, güçlerini emebilir; etrafında zarar veren psişik bir aura olduğu halde uçabilir; seçtiği hedefi öfkeden gözü dönmüş bir caniye çevirebilir; kendi yumruklarını güçlendirebilir.

Bunların hepsinden önemlisi ise M.Bison'un mriganka'nın diktatörü, Shadoloo'nun başı olduğu gerçeğidir. Mriganka'yı çok sağlam bir kale haline getirmiştir. Dünyanın her tarafında ajanları vardır ve bu ajanların hepsinin kendilerine has özellikleri vardır. Balrog, sagat, vega gibi bazı ajanlar önemli işler yapmamalarına rağmen tanınırlar.

Uzun, geniş ve kaslı bir vücudu vardır.Kısa kesilmiş siyah saçları vardır. Zor zaptedilen psişik güçleri yüzünden gözleri mavi mavi yanar. Yüzü acımasız olmasına rağmen güzel görünmektedir. Çenesi geniştir. Kıyafeti eski SSCB kıyafetlerine benzer. Omuzlarında, kollarında ve çizmelerinde zırhlar vardır. Uzun bir pelerin kıyafetini tamamlar.
Son düzenleyen nötrino; 27 Haziran 2013 19:52 Sebep: Mesaj düzeni!
Biyografi Konusu: M Bison - Street Fighter nereli hayatı kimdir.
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #2
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
streetfighter 3mbisonvirgin

Sponsorlu Bağlantılar
bison

Son düzenleyen nötrino; 27 Haziran 2013 19:53 Sebep: Kırık link!

Benzer Konular

4 Nisan 2013 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
10 Haziran 2009 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
15 Kasım 2008 / kawai musu Oyunlar
22 Şubat 2009 / The Unique Hayali Karakterler