Arama

Sagat - Street Fighter

Güncelleme: 27 Haziran 2013 Gösterim: 15.101 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
13 Mart 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Street Fighter oyun karakteri Sagat, Sagat kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
sagatjk2


Tam adı Victor Sagat'tır.Tayland doğumlu olan sagat yürümeye başladığından beri mu thai çalışmaktadır. 13 yaşında ilk turnuvasına katılmıştır. 20 yaşına geldiğinde ise yasal turnuvaların çok fazla kural içerdiğini ve yabancı dövüşçülerin sanatın saflığına zarar verdiğini düşünüp daha yasal olmayan turnuvalara katılmaya başlamıştır. hızlı bir şekilde en tepeye çıkıp street fighter circuit grand master ünvanını kazanmıştır. bir süre bu ünvanını korur. bir gün ryu adında genç bir karateci sagat'a meydan okur. uzun ve zorlu bir mücadeleden sonra ryu'nun şiddetli dragon punch'ı ile göğsünde geniş ve derin bir yara açılır ve karşılaşmayı kaybeder. karşılaşmadan sonra sagat inzivaya çekilir ve ünvanını geri kazanmak için çalışmaya başlar. Bu zaman zarfında m.bison tarafından keşfedilir ve çeviremeyeceği bir teklifle karşılaşır. m.bison için çalışması karşılığında ryu ile bir karşılaşma ayarlanacaktır.

Sagat'ın aklındaki tek şey, ryu'dan geri alacağı ünvandır. kaybettiği maç sonrası daha serin kanlı ve sert olmuştur. sagat'ın acıması yoktur. az da olsa onuru vardır fakat bunun karşılaşmalar sırasında ortaya çıkmasına izin vermez. her ne kadar kötülerin tarafında olsa da, sagat aslında iyi karakterli biridir. onu kötülerin tarafına iten şey ryu'ya karşı duyduğu nefrettir. "yenilgi bana öfkeyi getirdi...galibiyetleri getiren öfkeyi..." sözleri sagat'ın psikolojisini açıklar. bir rivayete göre ünvanını kaybettiği karşılaşmadan çok önceleri, ryu'ya basit mu thai hareketleri öğretmiştir.

Sagat, en iyi defansın hücum olduğu inancıyla yaşar. hızlı ve sert darbeler ile rakibinin cevap vermesine izin vermez. klasik mu thai hareketlerinin yanı sıra kendine has hareketleri de vardır. ateştopu atabilmesi, ken ve ryu'nun dragon punch'ına benzeyen tiger uppercut bunların en önemlileridir.

Boyu 2 metrenin üzerindedir, kaslı bir vücudu vardır, keldir. Dan hibiki'nin babası ile yaptığı bir dövüş sırasında kaybettiği gözünü bez ile kapatmaktadır. kickbox şortu giyer ve koluyla ayak bileklerinde sargılar vardır.

Son düzenleyen nötrino; 27 Haziran 2013 19:23
Biyografi Konusu: Sagat - Street Fighter nereli hayatı kimdir.
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #2
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
sagat ryu j3k

Sponsorlu Bağlantılar

sagat bison

Son düzenleyen nötrino; 27 Haziran 2013 19:24 Sebep: Kırık link!

Benzer Konular

31 Ocak 2015 / virtuecat Hayali Karakterler
4 Nisan 2013 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
10 Haziran 2009 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
15 Kasım 2008 / kawai musu Oyunlar
22 Şubat 2009 / The Unique Hayali Karakterler