Arama

Chun Li - Street Fighter

Güncelleme: 30 Haziran 2013 Gösterim: 9.440 Cevap: 2
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
13 Mart 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Street Fighter oyun karakteri Chun Li, Chun Li kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
chunlini9

Tam adı Chun Li xiang'dır. bu soyadının, Chun Li'nin babasının olmadığı iddia edilmektedir.

Küçük yaşta annesi ölmüştür ve bir polis müfettişi olan babasının Chun Li'ye bakacak zaman bulamaması yüzünden bir wushu okuluna kaydolur. burada akrobasi ve dövüş sanatları öğrenir. takdir kazanan bir öğrenci olur ve wushu tekniğinde ustalaşır. babasının zamanı yoktur ve okul kuralları öğrencilerin dışarı çıkmasını kısıtlamaktadır. bu yüzden babasını fazla göremez.

Bir süre sonra Chun Li'nin babası, Shadoloo tarafından kaçırılır. babasını bulmaya yemin eden Chun Li, bu amaçla babası gibi polis olur. aynı zamanda wushu'da en üst seviyeye kadar çıkar ve çin bayanlar şampiyonu olur.

Chun Li, şu anda interpol için çalışmaktadır ve her türlü uluslararası suç organizasyonunun izini takip eder. yine de, asıl amacı babasını bulmaktır. bu sebeple M.bison ve Shadoloo ile karşılaşmaya hazırdır. M.bison'un izini bulabilmek için street fighter circuit'e katılmıştır.

Güçlü ve kararlı bir kişiliğe sahiptir. babasını bulmak için her şeyi yapmaya hazırdır. diğer insanlarla çalışmaktan hoşlanır fakat bayan olmasından dolayı ona yapılan lütuflar hoşuna gitmez.

Ryu'dan hoşlandığı bilinmektedir. Guile ile de bir ilişki yaşamıştır.Akrobatik bir dövüş stili vardır. wushu'da inanılmaz derecede ustalaşmıştır. zıplamalar, taklalar ile yumruk ve tekmeleri birleştirmiştir. özellikle çok hızlı tekmeleri ile rakibini sersemletmeye çalışır. duvardan sekip topuğunu rakibinin yüzüne vurması da akrobatik yeteneğinin bir sonucudur.

İnterpol ajanı olması sebebi ile araştırma teknikleri hakkında çok bilgisi vardır. yaptığı seyahatlar sonrasında bir çok sokak dövüşçüsü ve polis ile tanışmıştır.

Boyu 1.74'tür. atletik bir vücudu vardır. kaslı olmasına rağmen güzeldir. çinli olması sebebiyle cildi soluk renkli, gözleri kahverengidir. beline kadar inen saçları genelde örgülüdür ve beyaz bir başlık ile kaplıdır. çin'in geleneksel akrobat kıyafetine benzeyen bir kıyafet giyer: altın rengi işlemeleri olan mavi bir tünik, geniş beyaz bir kemer, yüksek beyaz çizmeler, kırmızı çoraplar ve kollarında dikenli bilezikler. bir diğer kıyafeti de vücudunu saran, kollarını ve bacaklarını açıkta bırakan altın rengi işlemeleri olan mavi bir body'dir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 30 Haziran 2013 11:28 Sebep: Mesaj düzeni!
Biyografi Konusu: Chun Li - Street Fighter nereli hayatı kimdir.
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #2
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Chun Li

Sponsorlu Bağlantılar
chunli

chun li  agent of interpol by elpin

Son düzenleyen nötrino; 30 Haziran 2013 11:28 Sebep: Sayfa düzeni!
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
22 Şubat 2009       Mesaj #3
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
41967 chun li 400


55982 chun li 400
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder

Benzer Konular

31 Ocak 2015 / virtuecat Hayali Karakterler
4 Nisan 2013 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
10 Haziran 2009 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
15 Kasım 2008 / kawai musu Oyunlar
22 Şubat 2009 / The Unique Hayali Karakterler