Arama

Julia Chang - Tekken

Güncelleme: 28 Haziran 2013 Gösterim: 3.325 Cevap: 2
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
11 Temmuz 2009       Mesaj #1
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Tekken oyun karakteri Julia Chang, Julia Chang kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Julia Chang
220px Julia Chang

Julia Chang

Julia'nın soy ismi Michelle ile aynı olsada ikisinin bir akrabalığı yoktur. Michelle Julia'yı daha bebekten yıkıntılar arasında bulmuş, onu sevmiş ve kendisiyle beraber kabilesini ve topraklarını koruması için onu eğitmiş. Ogre ortaya çıktığında Michelle bu olayların taşıdığı kolye ile ilgisi olduğunu düşünerek Heihachi'ye daha önce kolyeyi ele geçirmek için neden çok fazla uğraş verdiğini ve kolyenin gerçekte ne işe yaradığını sormak için kabilesinden ayrılmış ancak bir daha dönmemiş. Julia Michelle'nin koybolmasından Heihachi'yi sorumlu tutmaktadır, bunun için Tekken 3 turnuvasına katılır. Tekken 3 oyununu bitirdiğinizde Julia Michelle'yi kurtarmaktadır ancak Michelle'nin kurtulduğu kesin değil. Çünkü asıl hikaye içinde Julia'nın Michelle'yi kurtarıp kurtarmadığı belli değil.

Julia Tekken 4 den önce arkeoloji öğrenimine başladı. Okul yıllarında yaşadığı toprakların bir gün çöl olma tehlikesi olduğunu öğrenince ekosistem üzerine çalışmalar yapmaya başladı. G Corporotion'un desteklediği Profosör T nin yönetiminde bir çalışma grubuna katıldı. Bu grup ekosistem üzerine önemli buluşlar yaptı ancak Mishima Zaibatsu şirketi tarafından araştırmaların yürütüldüğü gemiye saldırıldı ve herşey yerle bir edildi. Julia bu verileri Mishima Zaibatsu'dan tekrar ele geçirebilmek için Tekken 4 turnuvasına katıldı.

Julia Tekken 4 turnuvasında istediğini elde edemez, aslında yapılan deneylere ilişkin verileri ele geçirir. Ancak bu verilerin Dr. Abel tarafından bütün canlılara şeytan geni aşılamak için kullanıldığını öğrenir. Bu nedenle bu verilerin tamamını yok eder, ancak usanmadan yaşadığı bölgelerde yeni ormanlar üretebileceği düşüncesiyle çalışır durur. Ancak hiç ilerleme elde edemez. Tekken 5 ilan edildiğinde aynı nedenle bu turnuvayada katılır.

Son düzenleyen nötrino; 28 Haziran 2013 20:10
Biyografi Konusu: Julia Chang - Tekken nereli hayatı kimdir.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
5 Ağustos 2009       Mesaj #2
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
julia1

Sponsorlu Bağlantılar
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
13 Ağustos 2009       Mesaj #3
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
julia90
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder

Benzer Konular

9 Şubat 2008 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
2 Temmuz 2011 / KisukE UraharA Müzik ww
15 Ağustos 2012 / Sasuke Uchiha Basın/Magazin ww
23 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww
7 Mayıs 2012 / KisukE UraharA Hayali Karakterler