Arama

Lee Chaolan - Tekken

Güncelleme: 28 Haziran 2013 Gösterim: 3.716 Cevap: 0
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
19 Temmuz 2009       Mesaj #1
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Tekken oyun karakteri Lee Chaolan, Lee Chaolan kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Lee Chaolan
250px Lee Chaolan
leeTTT

Heihachinin yardımcısı ve üvey oğludur. Lee aslında yetim bir çocuktur. Heihachi onu bir seyahatinde çocuklarla kavga ederken görür. Onun doğal yeteneğine hayran kalır ve onu yanına almaya karar verir. Ona hem Mishima sitili, hem karate öğretir. Ayrıca Lee'ye Poul'ün ve Law'ın dövüş tarzıda öğretilir. Lee Tekken 1 de Hehiachi'nin yenilmesi üzerine Tekken 2'de üvey kardeşi Kazuya ile birlikte hareket eder. Ona işlerinde yardımcı olur. Ancak Tekken 2 sırasında Heihachi her ikisinide yener. Kazuya'nın cezası ölüm Lee'nin cezası ise Mishima Zaibatsu'dan kovulmaktır.

Lee Mishima Zaibatsu'dan kovulduktan sonra bir süre japonyada kalır ve Heihachi'ye suikast planları yapar. Bu tür basit planlar ile Mishima Zaibatsu'dan intikamını alamayacağını anlayınca kendine kurmaylar bulur ve bir şirket kurar. Tekken 3 sırasında Ogre tarafından saldırıya uğradığı söylenir. Lee Chaolan G Anonim şirketinin bazı davranışlarından şüphelenir ve bilgisayar ağlarını hackleyerek haberleşme bilgilerini inceler. Mishima Zaibatsu tarafından G Anonim Şirketine saldırıldığını ve bir çok araştırma tesisinin zarar gördüğünü ve Mishima Zaibatsu'nun yeni bir hayat formu ile ilgili araştırmalar yaptığını öğrenir.

Bu garip olaylar sırasında Tekken 4'ün ilan edilmesi Lee Chaolan'ı iyiden iyiye meraklandırır. Mishima Zaibatsu'dan kovulmuş olduğu için kılık değiştirerek Violet adıyla Tekken 4'e katılır. Heihachi'yi yenme planları yaparken karşısına Kazuya dikilir ve Kazuya'ya yenilir. Şirketi ele geçirme planları yaparken böyle bir yenilgi alması Lee'yi oldukça sinirlendirir. Yakın zamanda ilan edilen Tekken 5'e katılmak için hiç tereddüt etmez. Amacı Kazuya ile skoru eşitlemektir.

Lee Tekken 5 turnuvasına Kazuya Mishima'dan intikam almak için girmişti.Her nasıl olduysa turnuvayı açanın Kazuya değil de Jinpachi olduğunu öğrendi.Bunu öğrendikten sonrasında turnuvaya bir ilgisi olmayan Lee,Bahamadaki evine geri döndü.Bundan kısa birsüre sonra,MFG, Jin Kazama önderliğinde dünyayı büyük bir karmaşaya götürüyordu.Bu sırada G Co. onlara karşı büyük bir muhalefet oluşturmuştu.G Co.'nun ani saldırısının şaşkınlığıyla,büyük bir hissedarı olduğu bu şirketi biraz araştırdı ve bu gizli araştırması sonucunda şirketin arkasındaki büyük gücün KAzuya olduğunu öğrendi.Kazuya'nın bu turnuvada bizzat yer alabileceği bilgisini elde ettikten sonra,hissedar olmanın getirdiği ayrıcalığı sayesinde giriş biletini kapar ve Kazuya'ya yakın olma amacıyla turnuvaya girer.

Son düzenleyen nötrino; 28 Haziran 2013 20:04 Sebep: Mesaj düzeni!
Biyografi Konusu: Lee Chaolan - Tekken nereli hayatı kimdir.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder

Benzer Konular

29 Mayıs 2011 / Rower Hayali Karakterler
6 Eylül 2008 / panTeric Hayali Karakterler
11 Temmuz 2009 / Rower Hayali Karakterler
29 Mayıs 2011 / panTeric Hayali Karakterler
6 Eylül 2008 / panTeric Hayali Karakterler