Arama

Roronoa Zoro

Güncelleme: 18 Şubat 2012 Gösterim: 8.885 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
12 Aralık 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Roronoa Zoro
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Roronoa20Zoro1

One Piece Karakteri: Roronoa Zoro;
Zoro'nun Katanaları
Wado Ichimonji (uyumun bir yolu); Zoro'nun en önemli kılıcıdır.Kuina'nın kılıcıydı. mükemmel bir kılıçtır.
Sandai Kitetsu (Üçüncü kuşak Demon-Splitter)
Yubashiri (Kar Koşuşu); Aşırı derecede hafif fakat kuvvetli bir kılıç ve dünyanın 50 Ryo-Wazamonosu'nun birisidir.

Mürettebata ilk katılan kişidir. 19 yaşında ve üçüncüyü ağzıyla kavrayarak tek seferde üç kılıç kullanabilen becerikli bir kılıç ustasıdır. Coğrafi yönleri anlamada son derece zayıftır ve kolayca kaybolur. Ayrıca uykuya çok düşkündür ve içmeyi sever. Amacı dünyanın en büyük kılıç ustası olabilmektir. Zoro, OVA'da Wataru Takagi ve animede Kazuya Nakai tarafından seslendirilmiştir. Zoro bir kılıç ustasıdır.Mücadellerde iki yada üç kılıcını kullanır.Luffy den sonra ikinci güçlü kişidir. Başına 120 milyon ödül konmuştur.

Roronoa20Zoro

Roronoa Zoro, bir korsan ve eskiden bir ödül avcısıdır. Hasır Şapka Korsanları'na katılan ilk kişidir. 11 Supenova'dan biridir. Zoro ve Killer kaptan rütbesinde korsanlar olmayanlardır. Şeytan Meyvesi yememiştir. Shabondy Takımadalar Bölgesi'nde Tenryuubito'lardan Saint Charloss'a saldırma girişiminde bulunmuştur.

Arkadaşlıkları
Ölen arkadaşı Kuina'ya verdiği sözü, dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanını kazanarak yerine getirmek istemektedir. Bunuda dünyanın en iyi kılıç ustası olarak ta bilinen mihawk ı(7 schibukai den birisi) yenerek alabilir.

Özellikleri
Çoğu zaman uyur, uyumadığı zamanları aşırı antrenman yaparak geçirir.Üç kılıç kullanır ve teknikleri ittoryu Santouryu ve Nitoryu dir. Yön bulma konusunda çok beceriksizdir hemen hemen heryerde kaybolur. Tayfada en çok kavga ettiği kişi Sanji dir.

Kılıçları
Sandai Kitetsu lanetli kılıcıdır.Yubashiri Ennies Loby de pasadam tarafından yokedilmiştir ve Thriller Bark da gömülmüştür. Wadō Ichimonji eski sahibi Kuina dır.Zoro bu kılıcı genellikle ağzında kavrar ve en çok önem verdiği kılıcıdır. Shuusui eski sahibi efsanevi ejder öldüren bir samuraydır ve Zoro sahibini yenip kılıca sahip olmuştur.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Roronoa Zoro nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2012       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
geçerken gördüm bir iki birşey yazıyım dedim belki birileri görür.Her animede bulamayacağınız bir karakter.Aşırı piskopat ve cesur,onurlu arkadaşları için canını vericek biri tayfaya yön bulma duygusu ile çok yarar sağlar.One piecei bu karakter için izliyorum desem yalan olmaz.
Sponsorlu Bağlantılar