Arama

Valkyrie / Brunnhilde

Güncelleme: 3 Ekim 2012 Gösterim: 2.172 Cevap: 0
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Valkyrie / Brunnhilde
200pxvalkyrie
Sponsorlu Bağlantılar

İlk görünüş: Avengers Vol.1 #83 (Mart 1971)

Gerçek adı: Brunnhilde
Rolü: Maceracı, Chooser of The Slain
Mekanı: Asgard
Göz / saç rengi: Mavi / Sarışın
Özel yetenekleri: Gelişmiş güç ve dayanıklılık, uzun ömür, ölülerin hamlelerini hissedebilme, ölüler boyutuna teleport olabilme yeteneği.
Odin, Asgard’ın hükumdarı, Brunnhilde’yi Valkyrior’ un lideri olarak atamıştı ve öldürülenlerin arasında değerli savaşçılar bulup, onları Valhalla’ya geri getirme görevini vermişti. Brunnhilde, Enchantress onun ruhunu bir kristalde hapis edene kadar görevini başarıyla sürdürdü. Enchantress, Brunnhilde’in ruhunu yüzyıllar boyunca kapalı tuttu ve onun Valkyrie güçlerinden yararlandı. Modern zamana geldiğimizde Enchantress, çaldığı bu güçlerle onun formuna bürünerek Avengers ekibini kandırmıştır. Ardından güçlerini, sosyetenin renkli siması Samantha Parrington’a, ondan sonra da Barbara Norriss’e aktararak, onları kuklaları olarak kullanmıştır. Ama en sonunda Brunnhilde, bilincini Norriss’in vücudunda kazanmayı başarmış, daha sonra da kendi bedenine kavuşmuştur.

Brunnhilde, Valkyrie ismiyle Defenders ekibine katılmıştır. Dragon of the Moon ile yapılan savaşta, onu durdurabilmek için kendi hayatını feda etmiştir. Ancak daha sonra yeni bir beden ile geri dönmüştür. Fakat bu bedende Thor’un Ragnarok’u salması olayları sonrası harap olmuştur. Samantha Parrington versiyonu tekrar Valkyrie güçlerini kazanmış ve macerasını sürdürmüştür.

valrk


Biyografi Konusu: Valkyrie / Brunnhilde nereli hayatı kimdir.