Arama

Trafalgar Law

Güncelleme: 20 Şubat 2013 Gösterim: 2.009 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Trafalgar Law
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar


Trafalgar Law (Torafarugā Rō) Kuzey Mavi'den gelen Heart Pirates (Kalp Korsanları)'ın kaptanı ve Sabaody Takımadaları'ndaki ödülü 100.000.00 Beri'den fazla olan 11 korsandan biridir. Lakabı Surgeon of Death (Ölüm Cerrahı) ve şu anki ödülü 200.000.00 Beri'dir.


2949130933 1 13 eRhIxlSN


Law ortalama bir boyda olan ince yapılı bir adamdır. Göğsünde kendi korsan tayfasının işareti olan sarı, siyah renklerde kapşonlu bir elbise giyer. Her iki kulağında küçük küpeler ve kollarında kabile tarzı dövmeler vardır. Ayrıca dizlerinde ve paçalarında garip şekilleri olan Levis marka bir kot pantolonla takılır. Sol elinin parmaklarına D, E, A, T ve H harflerini dövme olarak yaptırmıştır. Orijinalde başparmağında D ve orta parmağında A harfi yoktur. Daha sonra ise beş parmağına da dövme yerleştirilmiştir. Genellikle gözleri bir gölge altındadır ve sürekli gülümsermiş gibi duran bir ağzı vardır. Koyu siyah saçları vardır, ancak taktığı şapka saçlarını gizler. Sportif giyimiyle Law tam bir Kuzeyli gibi görünmektedir.
Law, Şeytan Meyvesi ile birlikte kullandığı bir nodachi taşır. Nodachi büyük bir kılıç olup, kını işlemelidir. Kılıcını genelde omuzunda taşır, ancak arada Bepo'ya emanet ettiğide olur.


2949130933 2 21 WfUSBmXc


Law korkunç bir korsandır. Müzayede evindeki herkesi bayıltan Rayleigh'in hakisinden etkilenmemiştir. Law'ın silah seçimi klasik Japon kılıcı nodachinin biraz büyük versiyonudur. Kılıcında çok ustadır. Uzak mesafeden hedefini istediği yerden kesebilir. Ayrıca rakibinin zayıf noktalarını tahmin edebilir. Koca kılıcıyla Pacisifta'nın lazeriyle oluşan patlamadan kaçabilmesi çevik olduğunun bir kanıtıdır.

Law, Surgeon of Death (Ölüm Cerrahı) ve Dark Doctor (Karanlık Doktor) gibi korkunç lakaplara sahip olsada iyi bir doktordur. Monkey Luffy'i ölümün eşiğinden çevirmiştir. Tıptaki bu bilgisini Hacettepe Üniversitesi'n de gördüğü eğitime borçludur.


2949130933 2 23 spb2WSz8
Law'ın meyve gücü


Law'da enteresan bir Şeytan Meyvesi'ne sahiptir. Yediği meyve Law'a mavi-yeşil tonlarında bir alan yaratmasını sağlar. Law, alanın içine aldığı bölgedeki her şeyi parçalayabilir ve iç içe geçirebilir. Kılıcı ile insanları uzaktan parçalayabilir. Birbirinden ayrılan parçaları istediği gibi birleştirebilir. Örneğin bir adamın kafasını fıçıya monte etmiştir. Parçalara ayrılan insanlar ölmez, ancak diğer parçalarına olan şeyleri hissederler (Bara Bara no Mi gibi). Parçalanma etkilerini Law istediği kadar uzatabilir. Etki geçtikten sonra parçaların tekrar birleşip birleşmediği tam olarak bilinmemektedir.
Bu meyvenin zayıf yönü kullanıcının konsantrasyonudur. Kullanıcının konsantrasyonu bozulmamalıdır. Law tekniğini kullanırken hareket edemiyor gibi görünmektedir. Kurbanlarının üzerinde etki sağlamak içinde ellerini kullanması gerekmektedir. Bu yeteneğin tüm özellikleri net olarak bilinmemektedir.
Ayrıca Law daha küçük alanlarda yaratabilmektedir. Elinin hemen altında küçük bir çember oluşturur. Bu tekniğin tam doğası anlaşılamamıştır.

Saldırıları:
- Room (Rūmu)
1. Shambles (Shanburuzu)
- Law'ın adı gerçek hayatta bir korsan olan Edward Low'dan esinlenilmiştir.
- Law'ın simgesi Doflamingo'nunkine benzer. Ancak onunla alakası yoktur. Artık sormayın.
- Law, One Piece Popüler Karakterler Sıralaması'n da 10. sıradadır.
- Law tıpkı Edward Low gibi düşmanlarını öldürmeden önce işkence yapar.
- Law, Boa Hancock'tan etkilenmeyen az sayıda kişiden biridir. Ancak Luffy'nin durumundaki ciddiyetten mi böyle olduğu bilinmemektedir.
- Law ve tayfası Amazon Lily'e erkek olarak ayak basabilen 3 kişiden biridir.


Biyografi Konusu: Trafalgar Law nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

15 Ağustos 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
18 Ağustos 2008 / Misafir Spor ww
22 Mart 2009 / ThinkerBeLL Sanat ww