Arama

Ivan Drago

Güncelleme: 6 Nisan 2013 Gösterim: 3.582 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Ivan Drago
MsXLabs.org & Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

C4B0van Drago Rocky IV27de

Ivan Drago (Rusça: Иван Драго) (d. 8 Ocak 1963, Moskova, Rusya), 1985 yılı ABD yapımı Dolph Lundgren'in Rocky IV filminde canlandırdığı Sovyet boksör. Bu filmde Rocky Balboa (karakter)'nın rakibi olarak ortaya çıkan bir kurgusal karakterdir.
Ivan Drago, bir Olimpiyat altın madalyalı şampiyondur. olarak Sovyetler Birliği amatör boks şampiyonu. 197 cm boyu ve 261 pound (18 yaşın üzerinde 118 kg) ağırlığına sahiptir. Bir boksör için ortalama psi 700psi iken Drago, 1850-2150psi arasında ölçülen yumruk şiddetine sahiptir. Ayrıca Sovyet Ordusunda piyade Yüzbaşı rütbesine sahip olmakla birlikte, Rocky IV filminde, üniformasının göğüs kısmında görüldüğü gibi Sovyetler Birliği Kahramanı madalyası sahibidir. Drago dövüşçü olmak için eğitilmiştir. Filmde muhtemelen Anabolik steroid enjeksiyonları alırken görülür. Onun kalp hızı ve delme gücü sürekli onun egzersiz sırasında bilgisayarları aracılığıyla ölçülür. Drago, başka bir sporcu olan ve yüzme dalında altın madalya sahibi olduğu ifade edilen Ludmilla Drago (Brigitte Nielsen) ile evlidir. Eşi Ludmilla, çok daha belirgin bir zamanda nadiren görüşmeler ve basın toplantılarında ve de röportajlarda kocası Ivan Drago adına konuşmaktadır. Elit bir sporcu olarak Drago'nun statüsü Apollo Creed ile mücadele sırasında, kocasının garip büyüklüğü sorgulandığında, gücünü açıklamak için steroid kullanımı suçlamalarını reddederek "Sizin Temel Reis gibi hergün ıspanak yiyor!" şeklinde esprili şekilde cevap vermiştir.
Ivan Drago, Gösterişli olan Apollo Creed'in ve önceki Rocky serisinin önceki filmlerinde küstah Clubber Lang'in Rocky'ye karşı direnişlerinin aksine sessizdir ve her ne pahasına olursa en iyi olmak arzusunda olması, bir şekilde onun insanlıktan mahrum bırakmaktadır: Büyük, güçlü ve duygusuzdur. Drago genellikle eşi ve eğitmenlerinin basına onun adına konuşması için izin verir. Karakter filmde sadece, veciz, kısa ifadeler ve kısa cümleler konuşmaktadır.
ABD'deki gösteri amaçlı bir maçta Eski Dünya Ağırsiklet Boks Şampiyonu Apollo Creed'i ring'te döve döve öldürmüştür. Ivan Drago laboratuvar şartlarında yetiştirilmiş, geniş imkânlara sahip bir jimnastik salonunda çalışarak Rocky Balboa ile maç yapmak için hazırlanmıştır.

Hakkında bilgiler

  • Lakapları: Sibirya Boğası, Yukarıdan gelen ölüm ve Sibirya Ekspresi.
  • Boy: 1.96m
  • Kilo: 118 kg
  • Saç rengi: Sarı
  • Göz rengi: Mavi
  • Dünya Amatör Boks Şampiyonu
  • Olimpik altın madalya sahibidir.
  • Sovyetler Birliği kahramanı ödülüne sahiptir.
  • Kariyerinde amatör olarak 100 maça çıkmış ve tümünü kazanmıştır.
  • Profesyonel olarak 2 kez maça çıkmış, birini kazanmış (Apollo Creed'e karşı) ve birini de kaybetmiştir. (Rocky Balboa'ya karşı)

Biyografi Konusu: Ivan Drago nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

14 Ekim 2015 / virtuecat Bilim ww
10 Eylül 2009 / Kral_Aslan Spor ww
27 Nisan 2009 / HipHopRocK Ekonomi
13 Haziran 2012 / buz perisi Edebiyat ww
25 Temmuz 2015 / Safi Siyaset ww