Arama

Orochimaru

Güncelleme: 4 Temmuz 2013 Gösterim: 2.364 Cevap: 0
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
8 Haziran 2013       Mesaj #1
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Orochimaru, Masaşi Kişimoto'nun çizdiği Naruto adlı manga ve anime serisinin kurgusal karakterlerden biridir.
MsXLabs & Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

hsbl

Orochimaru, Sarutobi'nin yani Üçüncü Hokage'nin öğrencilerinden, efsanevi üç Sannin 'den birisidir. Diğer iki Sannin olan Tsunade ve Jiraiya'ya göre daha zeki ve yetenekli olmasına karşın, çarpık ve sapkın bir kişiliğe sahiptir. Yeteneklerinden dolayı Sarutobi, Orochimaru'nun kendi yerini almasını arzu etmişti. Ama kişiliğinden dolayı onun yerine Konoha'nın Sarı Şimşeği Dördüncü Hokage olarak seçildi. Sarutobi ne kadar düzelmesini dilediysede daha sonra da ortaya çıktığı üzere Orochimaru'yu doğru yola sokması mümkün olmadı.

Orochimaru'nun bir vakit en çok ilgilendiği alanlar yasak olarak adledilen tekniklere yönelik alanlardı (çalışması sırasında ölüme sebebiyet verebilecek teknikler). Orochimaru yasak tekniklerle ilgili çalışmaları sonucunda ölümsüzlük olarak da nitelendirebilecek bir teknik geliştirdi. Bu teknik sayesinde akıl ve ruhsal gücünü başka bir bedene aktarıp, o bedeni kendi yeni bedeni olarak kullanabilme yeteneğine sahip oldu. Orochimaru'nun diğer yetenekli olduğu alansa yılanlara yönelik teknikler, örneğin, değişik güçte ve ebatta yılanları çağırabiliyor, dilini yılan gibi uzatabiliyor, kısmi olarak yılana dönüşebiliyor. Orochimaru'ya güç katan diğer bir özelliği ise içinde taşıdığı özel güçlere sahip kılıcı, Kusanagi. Bu kılıç çok sağlam ve güçlü olmasının yanında Orochimaru tarafından uzaktan kontrol edilebilme özelliğine de sahip. Efsanevi üç Sanninden biridir.


Edo Tensei


Orochimarunun kullandığı yasak tekniklerden birisidir.Ölen bir insanı başka bir bedeni feda edip tekrar dünyaya çağırmasıdır.Çağırdığı kişinin iradesini kontrol edebilir. bu teknik bazen işe yaramaz.duygusal yönleri ölen kişiyi kurtarır.artık edo tensei o kişi üzerinde kullanılamaz.

Akatsuki'den Ayrılma


Orochimaru,yasak tekniklerini geliştirmek ve dünyadaki tüm jutsuları öğrenme isteği nedeniyle akatsuki adlı örgüte katılmıştır.Partneri Uchiha İtachi olduğunu öğrenince şaşırmıstır.Çünkü Orochimaru, Uchiha klanın Sharinganlarını istiyordu.Ve bir gün İtachi ile görevde iken İtachi'ye yılanları tarafından saldırmıştır ve Uchiha İtachi sharinganını açarak Orochimaru'ya genjutsu yapıp kolunu koparmıştır.Ve ardından İtachi şöyle demiştir;(Orochimaru,senin hiçbir tekniğin benim gözlerimin karşısında işe yaramaz!)Bu yüzden Orochimaru Akatsukiden ayrılmıştır. Akatsuki onu öldürme çabasındayken gizli bir beden değiştirme töreni sırasında Uchiha Sasuke tarafından mühürlenmiştir.Daha sonra Sasuke İtachi ile dövüşünde Sasukenin ezici chakrası tükendiğinde içinde mühürlü olan Orochimarunun chakrası ağır basmıştır ve mühürden kurtulmuştur Itachi Totsuka(Saplandığı Kişiyi Sonsuz Bir Genjutsuya Hapseden Ruhsal bir Kılıç)ile Orochimaruyu Genjutsuya hapsetmiştir.Ancak İlerleyen bölümlerde sasuken'nin kafasındaki soru işaretlerinden kurtulmak için orochimaru'yu eski öğrencisi mitarasi anko lanetli mühüründen çıkararak aradığı cevapları bulmasında yardım etmesini söylemiştir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen AndThe_BlackSky; 4 Temmuz 2013 00:43 Sebep: Düzenleme
Biyografi Konusu: Orochimaru nereli hayatı kimdir.