Arama

Tsunade

Güncelleme: 4 Temmuz 2013 Gösterim: 2.673 Cevap: 0
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
8 Haziran 2013       Mesaj #1
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Tsunade, Naruto adlı animede efsanevi grup "Efsanevi Sannin"in tek dişi üyesidir.
MsXLabs & Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

wdl

İnsan üstü kas gücü ve çok ünlü bir medical ninja olması dışında animenin geçtiği köy olan Konoha'nın 5. Hokagesidir. Animenin ilerleyen bölümlerde Sakura Haruno'yı eğiterek kendisi gibi başarılı bir medical-ninja yapmıştır.

Kendisi 1. Hokagenin torunu olur. Çok sevdiği kardeşi ve sonradan tanıştığı Dan'ı (sevgilisi olur) kaybedince hayata küsmüştür. Yaptığı tek şey artık kumar oynamaktır ki bu konudada pek başarılı değildir. Lakabı "efsanevi sannin". Kardeşi ve sevgilisinin en büyük hayali hokage olup sürmekte olan savaşa son vermekti. İkiside bunu gerçekleştiremeden ölmüştür.


Naruto ve Jiraiya, Sasuke'yi iyleştirsin diye Tsunade'yi aramaya çıktıklarında, Tsunade Naruto'yu görünce yeniden umutlanmaya başlar. Naruto da küçük kardeşini ve sevgilisini görür. Çünkü Naruto asla pes etmez ve en büyük hayali bir gün Hokage olmaktır.


Sakura görevlerde ve diğer şeylerde her zaman Sasuke ve Naruto'ya yük olduğunu düşünmekteydi.

En son çıktıkları görevde Naruto'nun kendisini korumak için hayatını tehlikeye atması onun için son nokta omuştur. Tsunade'nin yanına giderek ondan kendisini eğitmesini istemiştir.

Tsunade eğitimde 2 özellik aramaktadır. 1. Chakra kontrolü çok iyi olmalıdır, 2. uğruna savaşabileceği bir nedeni dayana bileceği bir güç olmalıdır. (örneğin: kendisi kardeşinden ve sevgilisinden güç almaktadır) Tsunade sakuranın chakra kontrolünün iyi olduğunu duymuştur. Sasukeye duyduğu sevginin büyüklüğünü ve Naruto'nun arkadaşlığını da ekleyince Sakura'nın çok iyi olabileceğine inanmış ve onu eğitmiştir.Ve hokageliğe devam etmiştir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen AndThe_BlackSky; 4 Temmuz 2013 00:34 Sebep: Düzenleme
Biyografi Konusu: Tsunade nereli hayatı kimdir.