Arama

John Kramer ( The Jigsaw Killer)

Güncelleme: 3 Şubat 2015 Gösterim: 2.916 Cevap: 0
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
3 Şubat 2015       Mesaj #1
iceslush - avatarı
VIP ETC
John Kramer
Vikipedi,özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

jigsaw

John Kramer,The Jigsaw Killer veya sadece Jigsaw olarak bilinir. Karakter Testere 1,testere 2,testere 3,testere 4,testere 5,testere ,6 ve final filmi olan Testere 3D'de Amerikalı aktör Tobin Bell tarafından canlandırılmıştır.

Karakter James Wan ve Leigh Whannell tarafından yaratılmıştır.

Testere serilerinin anlatımına göre,John bir inşaat mühendisidir ve kolon kanseri sonucu gelişmiş olan ön lob tümoru yüzenden yavaş yavaş ölmektedir. John az bir vaktinin kaldığını öğrendikten sonra iyice değişmiştir.Yaptığı intihar girişiminin başarısızlığı sonucu,hayatın değerini anlamış ve kalan ömrünü diğer insanların yaşama arzusunu test etmeye adamıştır. İsmine "oyun" veya "test" dediği metotlarda şiddetli yöntemler uygulamış,kurbanlar yaşamak için kendilerine veya başkalarına acı çektirmeye zorlanmışlardır. John'a Jigsaw ismi medya tarafından verilmiştir ve bunun sebebi John'un başarısız kurbanların vücutlarından puzzle şeklinden parça kesmesidir.


Ayrıca "Saw: The Video Game" ve "Saw II Flesh and Blood" adında karakterin tuzaklarının ana konu olduğu video oyunları vardır.
Biyografi Konusu: John Kramer ( The Jigsaw Killer) nereli hayatı kimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

 John 5
25 Ekim 2015 / estudiantes Müzik ww
10 Şubat 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
23 Mart 2010 / _KleopatrA_ Bilim ww
24 Kasım 2013 / Intersect Edebiyat
10 Aralık 2010 / dosyaistek Oyunlar