Arama

Richard Fisk

Güncelleme: 6 Şubat 2015 Gösterim: 2.207 Cevap: 0
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
6 Şubat 2015       Mesaj #1
iceslush - avatarı
VIP ETC
Richard Fisk
Vikipedi,Özgür Ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

Richard Fisk

Richard Fisk,Marvel Comics bünyesinde yer alan bir suçludur. Kingpin ve Kingpin'in karısı Vanessa Fisk'in oğludur. Eskiden bir villain olasa da,sonrasın da bir anti-hero olmuştur.

Richard Fisk karakteri ilk kez "The Schemer" ismiyle The Amazing Spider-Man #83 (Nisan,1970)'de görülmüştür ve karakter Stan Lee ve John Romita tarafından yaratılmıştır.

Richard Fisk babası Wilson Fisk'in saygıdeğer ve onurlu bir işadamı olduğuna inanarak ayrıcalıklı bir çocukluk geçirmiştir. Wilson oğlu Richard'a karşı zaman zaman kötü davransada Richard babasını çok severdi. Richard Sammy Silk ile beraber babasının bir suç kralı olduğunu öğrendi. Çocukluğundaki lüks hayatın bir suç örgütü tarafından sağlandığının farkına vardı. Richard perişan bir haldeydi ve babasının yanlışlarını affettirmek için kendine yemin etti. Richard bir kızak kazası geçirdiğinde,ailesi onun gerçeği öğrenip intihar girişiminde bulunduğundan şüphe ettiler. Kingping depresyona girdi.

Richard Fisk'in herhangi bir insan üstü gücü yoktur fakat Richard silah kullanımı ve bazı dövüş sanatları üzerine çalışmıştır. Oldukça zekidir ve birkaç suç örgütüyle ilişkisi vardır. Her zaman tabanca taşır ve bazen yanında çeşitli el bombaları bulundurur.

Biyografi Konusu: Richard Fisk nereli hayatı kimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

25 Aralık 2015 / kaf_kef Siyaset ww
12 Haziran 2007 / Morrigan Hayali Karakterler
22 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
28 Nisan 2012 / KisukE UraharA Sinema ww
1 Ağustos 2012 / Mira Siyaset ww