Arama

Cassian Andor

Güncelleme: 11 Aralık 2022 Gösterim: 3.570 Cevap: 0
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
25 Kasım 2022       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Cassian Andor
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

l intro 1664147293
Cassian Andor

Bilinen tam adı Cassian Jeron Andor'dur. Star Wars: Rogue One filminin ana karakterlerinden biridir ve bu konunun yazıldığı tarihte ise güncel olarak Disney+ üzerinde yayınlanan Andor dizisinde de ana karakter olarak karşımıza çıkar.

YSÖ 26 yılında Fest gezegeninde insan bir baba ve bilinmeyen bir anneye doğan erkek bir insandı. Klon Savaşları sırasında Andor, Bağımsız Sistemler Konfederasyonu tarafından desteklenen ve Dış Halka Bölgeleri'nde faaliyet gösteren bir asi hücresine katılıp Galaktik Cumhuriyet'e karşı savaştı. Andor ilk muharebe tecrübesini YSÖ 20 yılında Cumhuriyet walkerları ve klon askerlerine taş ve şişe atarak bu hücrede yaşadı. Klon Savaşları sırasında bir zamanda Andor henüz gençken, Andor'un babası Carida Akademisi'nde Cumhuriyet militarizmine karşı yapılan bir protesto sırasında öldürüldü.

20andor facebookJumbo
Andor dizisinden Cassian Andor ve Luthen Rael

Kişiliği ve genel özellikleri:


Andor kahverengi saçlara, kahverengi gözlere ve açık bir tene sahip erkek bir insandı. Etkiliyeci bakışlara sahip olan Andor, Asi casusu olarak hizmet verdiği süre içerisinde yakışıklılığını kullanarak saf kişileri tuzağa düşürüyordu. Yeterli miktarda muharebe deneyimine sahip olan adanmış, istikrarlı, pratik ve kuralına göre hareket eden bir istihbarat subayıydı. Andor çoğunlukla sessiz ve kapalı kalmayı tercih ederdi, bu özelliğini savaş tecrübelerinden edinmişti. Asi Birliği tarafında savaşmasına rağmen, gerektiğinde ahlaken tartışmalı eylemlerde bulunmaktan çekinmeyecek kadar savaş tarafından duygusuzlaştırılmıştı. Fakat Andor, yine de Kafrene Halkası'ndaki görevde Tivik'i öldürmesi gibi bazı bu tarz eylemlerden sonra pişmanlık ve vicdan azabı duymuştu.

Komutan Mon Mothma'ya verdiği bir brifingin ardından General Draven, Andor'u keşiften suikasta ve sabotaja kadar geniş bir yelpazede birçok görevin üstesinden gelebilen "Asi İstihbaratı'nın en yetenekli ajanlarından biri" olarak tanımlamıştı. Draven ayrıca Andor'un istihbaratı analiz ettikten sonra üstleriyle iletişime geçmeden o istihbarat üzerine hareket edebildiğini, ve çocukluğundan beri isyan için çalıştığı için Birlik'i ailesi olarak gördüğünü ve sadakatinin sarsılmaz olduğunu belirtti. Fakat Mothma, Andor ve diğer Asi casuslarındam İsyan adına yapmaları istenen korkunç şeylerden endişeliydi ve Andor gibi casusların eylemleri sonucu etkisinde kaldıkları psikolojik hasar ile başa çıkmalarında komuta kademesinin yeterli yardımı sağlayıp sağlamadığını merak ediyordu.

Ekipmanları ve Silahları:


İsyan'ın bir üyesi olan Andor, askeri rütbesini belirten ve içinde bir intihar hapı bulunan bir kişisel tanımlayıcı aktarıcı taşıyan bir Corellialı kesimi kahverengi sahra cekedi giyiyordu. Ayrıca askeri giysiler de giyiyordu ve hem bir taarruz tüfeği hem de bir dürbünlü tüfek olarak biçimlendirilebilen modüler bir blaster tüfeği olan BlasTech A280-CFE blasterı taşıyordu. İkincil bir gizli bel silahı olarak küçük ve ince bir av blasterı da kullanıyordu. Yıllardır kanunları esneten biri olarak çalıştığı için Andor, botlarından birinin içinde sakladığı sıkı bir güvenlik kiti taşıdığından ötürü kaçış yeteneklerini geliştirmişti.

Cassian Andor
Cassian Andor, tabanca biçimine ayarlanmış A280-CFE'si ile



Son düzenleyen Safi; 11 Aralık 2022 22:18
Biyografi Konusu: Cassian Andor nereli hayatı kimdir.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.