Arama

Shin Hati

Güncelleme: 27 Ağustos 2023 Gösterim: 736 Cevap: 0
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
27 Ağustos 2023       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Shin Hati
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Shin Hati, Ahsoka dizisi ile birlikte Star Wars evrenine dahil olan Dark Jedi diyebileceğimiz bir karakterdir. Konunun yazıldığı an itibariyle henüz sadece 2 bölüm yayınlandığından gelecekte daha fazla bilgi eklenebilir.

Shin Hati
Shin Hati - Ahsoka Part 1 (Tarafımdan 4K enhance edilmiş Shin Hati duvar kağıdı.)

Shin Hati, Yeni Cumhuriyet Devri ve Ahsoka Tano'nun Ezra arayışı sırasında faaliyet gösteren dişi bir insandı. Baylan Skoll'un çırağı olan Hati, turuncu-kırmızı bir ışın kılıcı kullanıyordu ve onu kullanarak ondan bir pusula çaldıktan sonra Lothal üzerinde düelloya girişti. Hati, Baylan Skoll'un çırağıydı ve paralı askerler olarak Morgan Elsbeth'le birlikte kayıp İmparatorluk Baş Amiral'i Thrawn'u bulmak için çalışıyorlardı. Hati, Chis amirali kurtardıklarında ne olacağını sorduğunda ustası hiç hayal edemeyecekleri kadar güce kavuşacaklarını söyledi.

Shin Hati ilk defa Ahsoka dizisinin ilk bölümü "Bölüm Bir: Usta ve Çırak"ta göründü ve Ivanna Sakhno tarafından canlandırıldı. İskandinav mitolojisinde Hati Hróðvitnisson, "Ay'ı kovalayan kurt"ken Sköll ise "Güneş'i kovalayan kurt"tu. Ahsoka dizisinde Baylan Skoll, Shin Hati'nin ustasının adıdır.


Ekler kısmında tarafımdan 4K olarak enhance edilmiş 4 adet duvar kağıdı bulabilirsiniz.

 
 
 
 
Biyografi Konusu: Shin Hati nereli hayatı kimdir.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Benzer Konular

19 Mayıs 2008 / kakarotto Hayali Karakterler
26 Temmuz 2013 / KisukE UraharA Sinema ww
15 Mart 2011 / gnrl_omar9 Oyunlar