Arama

Baylan Skoll

Güncelleme: 27 Ağustos 2023 Gösterim: 887 Cevap: 0
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
27 Ağustos 2023       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Baylan Skoll
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Baylon Skoll, Order 66 sonrası hayatta kalan sayılı Jedi'dan biridir. Imparatorluğun yıkıldığı ve Yeni Cumhuriyet'in yükselişte olduğu yıllarda Skoll ve çırağı Shin Hati aktif olarak paralı askerlik yapmaktaydılar.
Çırağı Shin Hati hakkında daha çok bilgi için: Shin Hati - Star Wars

Ray Stevenson Baylan Skoll Ahsoka Star Wars?w1200&ampresize12002C615
Baylon Skoll - Ahsoka Part 1'den bir sahne.


Baylan Skoll, Büyük Jedi Tasfiyesi'nden sağ çıkmış eski bir Jedi Şövalyesi ve Yeni Cumhuriyet Devri ve Ahsoka Tano'nun Ezra Bridger'ı arayışı sırasında paralı asker olan Güç'e hassas erkek bir insandı. Kendisi ayrıca eski İmparatorluk Baş Amiral'i Thrawn'un bir müttefiği ve çırağı Shin Hati'yle birlikte Morgan Elsbeth'e yardım etmişti. Hati kayıp Baş Amiral'i bulduklarında ne olacağını sorduğunda Skoll, hiç hayal edemeyecekleri kadar güce kavuşacaklarını söyledi.

STC 034321 R 1
Baylon Skoll ve çırağı Shin Hati. Ahsoka dizisi Part 1'den bir sahne.

Baylan Skoll, Galaktik Cumhuriyet döneminde doğan erkek bir insandı. Güç'e hassas bir birey olarak Skoll bir noktada Jedi Düzeni'ne getirildi ve daha sonra Jedi Şövalyesi ünvanını kazandı. Düzen'de geçirdiği zaman süresince Skoll, Jedi Şövalyesi Anakin Skywalker'la tanışıyordu ve Skywalker kendisine Padawan'ı Ahsoka Tano'dan övgüyle bahsetmişti. YSÖ 19'da Klon Savaşları, Yüce Şansölye ve gizli Sith Lordu Sheev Palpatine'in Cumhuriyet'i ilk Galaktik İmparatorluk'a dönüştürmesi ve bütün Jedi'ların yok edilmesini emretmesiyle sona erdi. Skoll Tasfiye'den sağ çıkmayı başardı ve daha sonra Düzen'i terk ederek paralı asker oldu.
Biyografi Konusu: Baylan Skoll nereli hayatı kimdir.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Benzer Konular

29 Haziran 2008 / Misafir Taslak Konular