Arama

Erkeklere Alınabilecek Hediyeler

Güncelleme: 5 Aralık 2012 Gösterim: 30.983 Cevap: 14
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
23 Ekim 2011       Mesaj #1
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Erkeklere hediye beğenmek, bayanlara hediye almaktan çok daha zordur. Çünkü erkeklerin belli kriterleri vardır ve ne beğeneceğini kestiremeyebilirsiniz. Bu ilginç hediye seçenekleri sayesinde siz de erkek arkadaşınıza sahip olabileceği en özel ürünü sunmuş olacaksınız. Gören herkesi şaşkına çevirecek olan bu ilginç seçenekler çok konuşulacak. Erkek arkadaşınıza en büyük sürprizi yapmaya hazır olun! Sevdiklerinize daha önce karşılaşmadıkları seçenekleri sunmanız onlara bilindik en kıymetli hediyeyi sunmanızdan daha iyidir. Çünkü ilkler her zaman gönülleri en derinden fethetmeye yetecek güce sahiptir. Siz de erkek arkadaşınıza en ilginç hediyeleri sunmanın vereceği mutluluğun keyfini çıkarın! Bu ilginç hediye seçeneklerine sahip olacak olan erkek arkadaşınız çok mutlu olacak! Ona verebileceğiniz en özel hediyeyi yani en büyük mutluluğu sunmaya hazırsanız bu hediye seçeneklerini incelemenizde fayda var. Gören herkesi çok etkileyecek olan bu hediye seçenekleri çok konuşulacak. Siz de erkek arkadaşınızın gönlünü içten fethetmeye hazır olun! Bu hediye seçenekleri çok konuşulacak!

Sponsorlu Bağlantılar
Sıkıcı hediyelik eşya mağazalarından neden aynı sıkıcı hediyeleri sürekli alasınız ki? Hiç heyecanı yok, tahmin edilebilen bir hediye? O zaman bu yıl klişeleri yıkın ve erkek arkadaşınıza farklı yılbaşı hediyesi vermek için hediyesini kendi ellerinizle hazırlayın.

Erkek ArkadaC59FC4B1nC4B1z iC3A7in El YapC4B1mC4B1 YC4B1lbaC59FC4B1 Hediyesi Fikirleri

Muhtemelen sizden böyle bir hediye geleceğini tahmin edemeyecektir böylece, onun için çok daha fazlasıyla sürpriz olacaktır ve hediyeniz gerçekten özel kalacaktır. Neden mi? Çünkü kendi hediyenizi kendiniz hazırlamak için çaba harcadığınızda, hediyenizin iyi olmasını sağlamak için; erkek arkadaşınızın seveceği şeyleri daha çok dahil edeceksiniz. Erkek arkadaşınıza hazırlayabileceğiniz el yapımı yılbaşı hediyesi fikri aklınıza gelmeyebilir, sizi çok iyi anlıyorum. İşte size yardımcı olabilecek harika hediye fikirleri. Aşağıdaki önerilerden birini mutlaka beğeneceksiniz. Yılbaşında vereceğiniz hediye kafanızı daha fazla karıştırmadan, aşağıdaki yılbaşı hediyesi fikirlerine bir göz atın:

Erkek Arkadaşınız İçin En İyi El Yapımı Hediye Fikirleri

El yapımı hediyeler erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en düşünce ve duygu dolu hediyelerdir çünkü onlara emek harcarsınız basitçe bir mağazaya girip satın almazsınız. İşte bu yüzden kişiselleştirilmiş hediyeler harika fikirdir. İşte size erkek arkadaşınız için kendiniz hazırlayabileceğiniz el yapımı hediye fikirleri:


Pişirin ve Süsleyin

Gerçekten doğrudur ki; erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer. O halde hemen mutfağa koyulun ve ona güzel bir kek ya da kurabiye pişirin. Kocaman kalp şeklinde kırmızı bir pasta hazırlayabilir, üzerine de ?Seni Seviyorum? gibi onu etkileyecek şeyler yazın. Ya da yılbaşı tatilinde ve daha sonraki zamanlarda da bozulmadan saklayabileceği şekerlemeler yapın. Böylece şekerlemeden alacağı her ısırıkta sizi hatırlayacaktır.


Sevdiği Şarkıları Derleyin

Bu bir klişe olabilir ama çok işe yarar. Oturun ve onun sevdiği şarkıların kocaman kapsamlı bir listesini hazırlayın. Daha sonra bu şarkıların hepsini DVD?lere kaydedin. Bu şarkılar sadece ona ait bir koleksiyon olacak. Harika değil mi? Ne zaman en sevdiği şarkıları dinlemek istese, dinlemeye hazır bir halde bulacak.


Tişörtüne Grafiti Yapın

Bu yolla hediyenizi romantik, eğlenceli, yaramaz ya da vermek istediğiniz her hangi başka bir duyguya bürüyebilirsiniz. Tüm yapmanız gereken, güzel beyaz bir tişört almak ve satın alacağınız kıyafet süsleriyle yazılar yazın. Çılgınca eğlenceli alıntılar ve deyişler yazabilir, aşk hikayenizi anlatan küçük figürlerle süsleyebilir ya da onun için önemi olan sevdiği barın, okuduğu lisenin, üniversitenin adını yazabilirsiniz. Yılbaşında bir erkeğe verilebilecek en mükemmel el yapımı hediye de diyebilirsiniz.


Fotoğraf Çerçeveleri

Erkek arkadaşınıza verebileceğiniz el yapımı yılbaşı hediyelerinden bir tanesi de onun en güzel anlarına ait fotoğrafları bir araya getirmek ve onları kopyalarıyla birlikte çerçeveleyerek ona hediye etmektir. Bu şekilde fotoğrafları sürekli değişebilir ve anılarını hatırlamasına yardımcı olur. Fotoğraf çerçeveleri erkek arkadaşınıza yılbaşında verilebilecek en iyi el yapımı hediyelerden biri olabilir.


Fotoğraf Kolajı/Albümü

Erkek arkadaşınızın çocukluk fotoğraflarını ve elinizde olan diğer fotoğraflarını bir araya getirip bakın ve gerçekten iyi olduğunu düşündüklerinizi seçin. İlginç başlıklar ekleyerek fotoğraf albümüne yerleştirin ve ona hediye olarak verin. Bahse girerim bu albüme bakmak her zaman hoşuna gidecektir. Bilgisayar yazılımlarını kullanmakta iyiyseniz, fotoğrafları tarayıp bilgisayar programlarında kolaj yapabilirsiniz. İtiraf etmeyebilirler ama bu erkeğe verilecek en iyi hediyelerden biridir.


Aklınıza başka el yapımı hediye fikirleri geliyorsa onları bir liste haline getirin ve hemen işe koyulun. Erkek arkadaşınız için bir şeyler örebilir ve kendiniz şarkı söyleyerek bir CD hazırlayabilirsiniz. Bize güvenin, hepsini beğenecektir.

neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
24 Ekim 2011       Mesaj #2
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Önemsediğiniz biri için bir hediye almak kolay olabilir, çünkü onun doğum günü için ne istediğini biliyor olursunuz. Ama eğer doğum günü olan kişi bir erkekse, zorluk derecesi artar, özellikle de kocanızsa. Kadınlar genelde evliliklerinin ilk birkaç yılında sıradan hediyeler almaktan kaçınırlar. Ne kadar uzun süre aynı kişiyle evli kalırsanız, onlara beğenecekleri hediyeyi vermek zorlaşır. Özellikle de onlara verebileceğiniz her hediyeyi verdiyseniz ve ne alacağınızı bilmiyorsanız. Eşiniz için kişisel doğum günü hediyeleri almak onlara sizin için ne kadar önemli olduklarını göstermenin bir yoludur.

Sponsorlu Bağlantılar
Eşiniz için kişisel doğum günü hediyesi seçenekleri

Birini çok iyi tanıdığınızda, aklınızda mutlaka bir hediye fikri olacaktır. Ama bazı durumlarda ne alacağınız konusunda emin olamayabilirsiniz. Bu bölümde, size eşiniz için bazı ideal ve yaratıcı doğumgünü hediyesi fikirleri vereceğiz.

Spor Ekipmanları

Eşiniz bir spor fanatiğini? Evet, bu saçma bir soru oldu. Her erkek bir spor ya da bir oyun konusunda fanatiktir. Bu yüzden ona sporla ilgili bir hediye vermekten daha iyi ne olabilir? Eğer eşiniz arkadaşlarıyla golf oynamayı seviyorsa, adının baş harflerinin kazındığı bir golf seti hediye edebilirsiniz. Eğer eşiniz bir poker fanıysa, ona üzerinde ismi olan bir kart seti alın. Ana fikri anladınız. Ona seveceği bir şey verin, alacağınız tepkiye çok şaşıracaksınız.

Süper Kahraman Figürleri

Çizgiromanlar ya da süper kahramanlardan etkilenmeyen bir erkek tanımadım. Bu konu çocuklukla ilişkili olduğu için ona çok değer veriyor olmalılar. Bu yüzden favori süperkahramanlarıyla ilgili bir hediye iyi bir fikir olabilir. Sevdiğiniz adamın yüzünün olduğu minyatür figürler yapan bir çok şirket var. Bir şirketle iletişime geçin ve onlardan süper kahramanın yüzünü eşinizin yüzüyle değiştirmelerini isteyin. Bu hediye, eşinizin içindeki çocuğu uyandıracaktır.

İmzalı kitaplar

Eğer eşiniz kitapları seviyorsa ve favori romanlarını okuyarak saatler geçirebiliyorsa, ona favori romanlarını hatırlaması için bir neden daha verin. Bu biraz zaman ve çaba gerektirir. Eğer favori yazarı hala hayattaysa, yazarın eşinize imzalı bir kitap vermesini sağlayın. Bu hediye eğer kitabın ilk baskısını kullanırsanız çok daha değerli olacaktır. Eğer eşinizin favori yazarı artık hayatta değilse, bütün kitaplarının ilk baskı koyalarını bulun ve eşinize bunları hediye edin.

Kişisel bir koku

Eşinizi ilk gördüğünüz zamandan aklınızda kalan ne? Bir çok kadın için bu, eşinin kendine özgü kokusudur. Bu hesiye için çok az çaba harcamanız gerekebilir, ama harika bir fikirdir. Kokular oluşturabilen bir parfümcü bulun ve ona eşinize özel bir parfüm yaratmak için danışın. Ayrıca üzerinde isminin olduğu bir şişe de alın. Bu, eşiniz için en iyi doğumgünü hediyelerinden biri olacaktır.

Bunlar eşiniz için bazı kişisel doğumgünü hediyesi fikirleri. Fotoğraf çerçeveleri, el yapımı bilezikler, albümler, içinde favori yemekleri olan hediye paketleri vb. bunların hepsi eşiniz için harika hediye fikirleridir. Eşinizin hoşlanacağı bir hediye seçin ve hediyeyi açtığında yüzünde oluşacak aydınlanmayı izleyin.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
25 Ekim 2011       Mesaj #3
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Hayatınızdaki erkek sizi tamamlayan bir parçanızdır. Hayatınızdaki ilk erkek sizin dünyaya gelmenize vesile olan, koruyucu meleğiniz olan babanızdır.

YC4B1lbaC59FC4B1 hediye

Hayatınızdaki diğer erkek de sizinle birlikte büyüyen, her gün sizinle kavga etmek için mutlaka sebep bulan ve size duvar olup sizi tehlikeden koruyan erkek kardeşinizdir. Hayatınızdaki bir diğer erkek de şu anda yaşantınızın en iyi ve en kötü anlarını birlikte tecrübe ettiğiniz aşkınız, eşiniz ve ruh arkadaşınızdır. Her birinin hayatınızdaki yerinin önemini bilmeniz, her biri için en mükemmel duygusal yılbaşı hediyesini seçmenizi zorunlu kılıyor. Bu önemli bağlarınız için aşağıda bir çift yılbaşı hediye fikirlerini sıraladık. Bunların okuyun ve hangisinin hayatınızdaki erkeğe bu yıl verebileceğiniz en duygusal yılbaşı hediyesi olduğuna karar verin.

Babanız/ Erkek Kardeşiniz için Duygusal Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı aileniz için harika zamandır. Bütün ailenin bir araya geldiği, birlikte eğlenip, barıştıkları ve birbirlerini hatırladıkları zamanlardır. Babanız ve erkek kardeşiniz hayatınıza ilk giren erkeklerden ikisidir. Ucuz kağıtlara sarılmış ucuz hediyelerden çok daha fazlasını hak ediyorlar. Hediyenize biraz düşüncenizi katın, sevimli bir gülümsemeyle ödüllendirilirsiniz ve eğer şanlıysanız, gözlerindeki pırıltılı sevinç gözyaşları yaratabilirsiniz. Aşağıdaki erkekler için duygusal yılbaşı hediye önerilerini okuyabilirsiniz.

Her Yılbaşı Videolarını Montajlayın

Bu size pahalıya mal olmayacak türden el yapımı bir yılbaşı hediyesidir. Sevdiklerinizi ağlatacak ve mendillerine sarılmalarını sağlayacak bir duygusal bir hediye olacaktır. Evde bulduğunuz bütün eski kayıtların üzerinden gidin. Çocukluğunuzdan geçen yıla kadar kaydedilmiş geçen senelere ait yılbaşı videolarını bulun. Bunları bir araya getirip, düzenleyin. İçinden seçtiğiniz en güzel anları derleyip montajlayın. Evde birlikte izleyin ve erkek kardeşinize ayrı babanıza ayrı CD hazırlayıp, kişiselleştirdiğiniz kutularında hediye edin.

Soy Ağacı

Babana ya da erkek kardeşine yaratıcı bir yılbaşı hediyesi vermek istiyorsanız, işte bu tam size göre. Etraftan bilgi toplayın ya da bir soy bilimciden yardım alarak olabildiğince eski kuşakları bulmaya çalışın. Bilgi edindikçe çini bir tabağın üzerine kendi ellerinizle sevimli bir ağaç çizin. İhtiyaç duyarsanız, bir hattattan yardım alabilirsiniz. Başka bir tabağa daha kopyasını yapı ve hem babana hem erkek kardeşine ayrı ayrı hediye olarak verebilirsiniz. Onlar için kesinlikle duygusal bir an olacaktır.

Nişanlınız/ Erkek Arkadaşınız/ Eşiniz için Duygusal Yılbaşı Hediye

Ailenizden sonra hayatınızdaki en önemli figürlerden biri de hayatınızın aşkıdır. Yaşantınızın geri kalanını birlikte geçireceksiniz bu yüzden, sevgiliniz ya da eşiniz için en iyi hediyeyi bulmak istemeniz doğaldır. O sizi tüm kusurlarınızla sever tıpkı sizin onu sevdiğiniz gibi? Bu kutlanası bir aşktır. Ve siz bunu aşağıda sıralanmış olan fikirleri kullanarak sağlayabilirsiniz.

Ona Akşam Yemeği Ismarlayın

Eşiniz ya da erkek arkadaşınız yemek yemeyi seven biriyse, ya da sevmeyen biriyse, ona hiçbir zaman unutmayacağı romantik bir yılbaşı hediyesi sunabilirsiniz. Sevdiği yemeklerin özel tariflerini annesinden isteyerek, onun en sevdiği yemekleri pişirin. Bu yolla en sevdiği yemekleri en sevdiği şekilde yiyecektir. Buna ek olarak, katır kutur yemeyi sevdiği yiyecekleri pişirin. Keklerden, kurabiyelere, brownilere hatta kızarmış tavuk kanatlarına kadar her şeyi hazırlayabilirsiniz. Ona eşlik edin ve yılbaşınızı cümbüş içinde kutlayın!

Kişiselleştirilmiş Dolap Eşyaları

Kişiselleştirilmiş eşyalar en popüler Noel hediyelerinden biridir. Ancak, bu yıl, kişiselleştirilmiş hediye kavramını bir basamak daha yukarı çıkarın ve değişiklik yapın. Ne önereceğimizi merak mı ediyorsunuz? Gardırobu için yeni şeyler alın. İç çamaşırından tıraş takımına, üç parça takımını tamamlayacak kol düğmesi ve daha birçok şey satın alabilirsiniz. Aldığınız her şeye onun ismini ya da isminin baş harflerini yazdırarak hediyenizi kişiselleştirebilirsiniz. Kıyafetler için metal ya da plastikten ismini işletebilir, hatta kabartmalı yazılar yazdırabilirsiniz.

Erkekler için bütün bu duygusal yılbaşı hediye fikirleri işe yarayacaktır. Seçim size kalmış! Biraz ağır bir yükünüz var doğrusu. Mutlu yıllar!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
30 Ağustos 2012       Mesaj #4
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Erkeklere En İlginç Hediye Önerileri

toasted notes kizarmis notlar 8635 602 465

Erkeklere hediye olarak sunulabilecek en ilginç seçeneklerden olan bu enfes notluk çok konuşulacak! Siz de erkek arkadaşınıza sahip olabileceği en özel hediyeyi sunmaya hazır olun!

sok kalem 12390

Erkek arkadaşınıza şok bir sürpriz hazırlamaya ne dersiniz? Erkek arkadaşınıza dokunulmazlığını ilan etmiş bir kalem hediye edin! Bu ilginç kalem sayesinde herkes neye uğradığını şaşıracak!

shirt pillow gomlek yastik 12124

Erkek arkadaşınıza daha önce rastlamadığı bir hediye seçeneğini sunmaya ne dersiniz? Gömlek görünümlü bu yastık kılıfı gören herkesi çok şaşırtacak! Siz de ilginç sürprizlerinizle akıllara kazınmaya hazır olun!

sesbes duvar saati 500

Bu şeşbeş saat erkek arkadaşınızın sahip olabileceği en ilginç hediye seçenekleri arasında yer almaya hazır! Daha önce bu kadar enteresan bir hediyeye sahip olmamış olan erkek arkadaşınız size nasıl teşekkür edeceğini şaşıracak!

plasma belt clip 2289

Ses durumuna göre hareketlilik gösteren bu ilginç aksesuar erkek arkadaşınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak! Kemere de takılabilen bu ürün gören herkesin gönlünü fethedecek! Böyle bir hediye seçeneğine sahip olacak olan erkek arkadaşınız çok şanslı!

odamdaki ay 1866 6

Ay?ın her türlü evresini görmenize olanak sağlayan bu ışık herkes tarafından çok beğeniliyor. Siz de erkek arkadaşınıza oldukça romantik bir ortam kazandırmayı amaçlıyorsanız bu hediye seçeneği sayesinde ona en özel hediyeyi sunmuş olacaksınız! Herkesin sahip olmak isteyeceği bir hediye seçeneği karşınızda!

moustache pillow pala biyik yastik kilifi seti 12115

Pala bıyık yastık kılıflarını gören herkes hayrete düşüyor. Siz de erkek arkadaşınıza sahip olabileceği en enteresan hediye seçeneğini sunmak istiyorsanız bu yastık kılıfları size en büyük desteği sunmaya hazır! Bu sürpriziniz akıllardan silinmeyecek..

message chocolate mesajli cikolatalar 11054 600 202

Erkeğe hediye olarak verilebilecek en romantik seçenek karşınızda! Bu enfes çikolataları sevgiliniz yemeye kıyamayacak! Siz de romantikliğinizle gündeme gelmeye hazır olun. Bu hediyenizi gören herkes sizden ilham alacak!

icecek sapkalari 500

Sevgilinize en büyük kolaylığı sunmaya ne dersiniz? Oldukça yoğun tempoyla çalışan erkek arkadaşınıza elini bile kıpırdatmadan içecek içebileceği bir ürün sunmanız onu çok mutlu edecektir. Bu ilginç içecek şapkasını gören herkes çok kıskanacak. Erkek arkadaşınıza unutamayacağı bir hediye sunmaya hazır olun!

ibook cuzdanli iphone kilifi 12074

Hem cüzdan hem de iPhone kılıfı olarak kullanılabilen çok amaçlı bir ürün karşınızda! Erkek arkadaşınıza sahip olabileceği en kullanışlı hediyeyi sunun! Gören herkesin sahip olmak isteyeceği bu ürün çok konuşulacak.. Erkeklere Özel İlginç Hediyeler[/b]

his hers ball chain pranga anahtarlik 8088 296 296

Aşkınızın kenetlenmiş halini görselleştirmeye ne dersiniz? Bu romantik anahtarlık sayesinde erkek arkadaşınıza unutamayacağı bir sürpriz yapın! Bu kelepçe anahtarlık sevgilinize sunabileceğiniz en özel hediyeler arasındaki yerini alacak..

drycase waterproof dry case su gecirmez kilif ve kulaklik 11010 500 375

Teknolojik aletlere olan düşkünlüğünü bildiğiniz erkek arkadaşınıza su geçirmez iPhone kabını mutlaka hediye etmelisiniz? Bu sürprizinize nasıl karşılık vereceğini şaşıracak olan erkek arkadaşınızı çok mutlu edeceksiniz!

clip board photo frame klaket cerceve 10544 500 500

Film tadında bir aşk yaşayanlara özel bu sinema klaketi çerçeve çok moda olacak! Siz de erkek arkadaşınıza en güzel fotoğrafınızı yerleştireceğiniz bu çerçeveyi hediye etmek istemez misiniz? Görenleri kıskandıracak olan bu sürpriziniz çok beğeni kazanacak!

chocolate case for iphone iphone cikolata kabi 8902 602 452

Çikolata görünümlü bu iPhone kabını gören erkek arkadaşınız çok şaşıracak.. Sahip olabileceği en leziz hediyeler arasında yer alacak olan bu ürüne herkes sahip olmak isteyecek. En çok beğeni kazananan hediyeyi sunmanın mutluluğunu yaşamaya hazır olun!

bookbook kitap laptop cantasi 8673 600 422

Laptopını yanından ayırmayan erkek arkadaşınıza sunabileceğiniz en ilginç hediyeler arasında yer alan bu kitap görünümlü laptop çantası çok beğenilecek. Erkek arkadaşınızı şaşırtmak hoşunuza gidiyorsa bu hediye seçeneğiyle en unutulmaz mutluluğu sunabileceksiniz.

ask kavanozu 2097

Güneş enerjisi sayesinde gece ışık yayan bu kavanoz erkek arkadaşınızın şimdiye kadar almış olduğu en özel hediye seçeneği olmaya geliyor. Siz de daha önce böyle bir hediyeyle karşılaşmamış olan erkek arkadaşınızın şaşkınlığına tanık olmanın vereceği heyecanı yaşamaya hazır olun!

asiklar kagit havluluk 12429

Sıradanlıktan sıyırmak istediğiniz erkek arkadaşınıza başlangıç olarak verebileceğiniz en ilginç saat huzurlarınızda! Bu ters kol saati sayesinde erkek arkadaşınıza en büyük şoku yaşatmaya var mısınız? Görenleri şaşkına çevirecek olan bu saat gündem konusu olmaya geliyor..

100 of confetti 100 dolar konfeti 9070 602 480

Sevgilisine dolar saçmayı kim istemez ki ! Bu dolar konfeti sayesinde hayaller gerçek oluyor. Herkesin sahip olmak isteyeceği ve sahip olunca da büyük şaşkınlık yaşayacağı bu hediye seçeneğini sunan kişi siz olmak ister misiniz? Erkek arkadaşınıza unutulmaz bir yaşatacağınız tartışılmaz bile!
eku123 - avatarı
eku123
Ziyaretçi
3 Eylül 2012       Mesaj #5
eku123 - avatarı
Ziyaretçi
Diyelim ki ilişkiniz yeni başladı. Tamam çok güzel. Gittiniz çok hoş bir gömlek aldınız doğum gününde erkek arkadaşınıza. Bayıldı. Tam zevkime göre dedi. Oh süper. Zaman ilerledi yıl dönümünüz geldi. Tabii ki kocaman kalp bir yastık veya romantik bir yemek onu mutlu etmeyecek. Şu sweatshirtü bence beğenir dediniz ve yıl dönümü derdi de bitti. Eee yine doğum günü geldi. Kemer, cüzdan, forma, eşofman olabilir tabii. Neden olmasın? Herkes yaratıcı olmak zorunda değil. Üzmeyin kendinizi.

Aslında erkek arkadaşınız teknolojiye çok meraklı. Ama sizin bütçeniz milyarlar verip tablet bilgisayar veya son model bir telefon almaya uygun değil. Tabii ki dünyanın sonu gelmedi.İşte tam burada size acayip bir önerim var. Bırakın, telefonunu bilgisayarını o alsın. Siz de gidin, hiç bir yerde olmayan, hatta isterseniz hiç kimsede olmayan kılıflar alın ona.

Of bir de fanatik bir sevgiliniz mi var? Takımının renklerini gördüğü anda yüzü mü gülüyor? E çok iyi. Kılıfı takımının renklerinde olur ve hatta üzerinde bir de takım amblemi olur. Oh oh daha ne? Yoksa bir futbolcuya mı hayran? Yazdık mı o futbolcunun ismini telefonunun kılıfına görmeyin onun mutluluğunu.
Ah şu hiç büyümeyen erkeklerden mi eşiniz? Şu komik çizgi film karakterine mi hayran? Yoksa havalarda uçuşan kuşların olduğu oyundan kafasını mı kaldıramıyor? Yemin ederim çok şanslı bu adam. Onun için en doğru hediyeyi buldunuz.
Ay yoksa çok ender bulunan o romantik erkeklerden biri mi erkek arkadaşınız? Yıl dönümünüzde ikinizin isminin yazılı olduğu kılıfı görünce gözlerinden kalpler çıktığını hayal edin.

Kaynak İçin Tıklayınız
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
10 Eylül 2012       Mesaj #6
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Trabzonspor Taraftar Sertifikası
trabzonspor taraftar sertifikasi 500

Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz Trabzonspor Sertifikası

Fanatik Trabzonsporlulara destekleri için en güzel teşekkür etme yolu Trabzonspor Taraftar Sertifikası vermekten geçer. Trabzonspor Taraftar Sertifikası ile yılın en iyi taraftarına en özel hediyeyi verin, sevdiklerinizi mutlu edin.


Beşiktaş Taraftar Sertifikası

besiktas taraftar sertifikasi 500

Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz Beşiktaş Sertifikası

Damarlarından siyah beyaz kan akan fanatik Beşiktaşlılar Beşiktaş Taraftar Sertifikası?nı hakediyor! Yılın en fanatik Beşiktaşlısına takımına olan sevgisi için tebriklerinizi sunmak Beşiktaş Taraftar Sertifikası ile çok zevkli olacak.


Fenerbahçe Taraftar Sertifikası

fenerbahce taraftar sertifikasi 500

Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz Fenerbahçe Sertifikası

Fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşan fanatik taraftarlara takımlarına olan bağlılıkları için verilebilecek harika bir hediye arıyorsanız Fenerbahçe Taraftar Sertifikasını sakın kaçırmayın.


Galatasaray Taraftar Sertifikası

galatasaray taraftar sertifikasi 500

Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz Galatasaray Sertifikası

Aslanlar gibi Galatasaray taraftarına Galatasaray Taraftar Sertifikası yakışır! Yılın en iyi Galatasaray taraftarına bağlılıkları için tebriklerinizi sunmak Galatasaray Taraftar Sertifikası ile çok zevkli olacak.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Efulim; 10 Eylül 2012 12:53 Sebep: Mesaj düzeni.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
26 Eylül 2012       Mesaj #7
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Kimileri için aşkın tanımı beş harflidir, “FUTBOL.”
Kimi için çocukken gidilen bir maçla, kimi için uğuruna inanılan bir forma ile başlar bu tutkulu aşk… Hayatta herkesin bir aşk hikayesi olduğu gibi fanatiklerin aşkı da budur işte. İçinde sevgiyi de, umudu da, hayal kırıklığını da, heyecanı da coşkuyu da barındırır bu aşk. Bu aşk öyle bir aşktır ki yaşayan bilir ancak…

Fenerbahçe Taraftarlarına Özel Sertifika
Tarihinde sayısız başarılara imza atmış bir İstanbul kulübü olan Fenerbahçe Osmanlı’dan günümüze her daim Türk sporunun göz bebeği olma özelliğini korumuştur. Kuşkusuz ki Fenerbahçe taraftarının yeri ve önemi kulüp içerisinde çok büyüktür. Rengi sarı lacivert olan, Türk futbol tarihine sayısız başarılar kazandıran bu büyük camiayı oluşturan yirmi milyona yakın taraftarı ile asırlık bir çınar gibidir. Türk futbol tarihinde takımının her zaman yanında olan Fenerbahçe taraftarları bu ürün karşısında çok şaşıracaksınız!. Kişiye özel hediye kategorisinde yer alan bu sertifika tüm fenerbahçelileri müptelası yapacak.

fenerbahce taraftar sertifikasi 12533
İşte! Tüm Fenerbahçelilerin sahip olması gereken muhteşem bir ürün. A4 boyutlarında hazırladığımız, kalın kuşe kağıda baskılı bu sertifika sayesinde odanızın duvarını süsleyebilir ya da çalışma masanıza koyabilirsiniz. İsterseniz bu muhteşem ürünü Fenerbahçeli tanıdıklarınıza hediye edebilir bu sayede Fenerbahçeli olma sevincinizi sevdiklerinizle yaşayabilirisiniz. Üstelik Fenerbahçe Taraftar Sertifikasını kişiye özel bi hale getirebilir sertifika üzerine adınızı yazdırabilirsiniz. Gerçekten Fenerbahçeli fanatik taraftarlara hediye edilmesi geren bu ürüne dostlarınızın adını yazdırarak yılın Fenerbahçe taraftarı ünvanıyla onu gururlandırabilirsiniz. Türk futbol tarihinde takımının her zaman yanında olan Fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşan fanatik Fenerbahçe taraftarları… Takımlarına olan bağlılıklarını göstermek için verilebilecek harika bir hediye arıyorsanız Fenerbahçe Taraftar Sertifikasını sakın kaçırmayın.

Galatasaray Taraftarlarına Özel Sertifika

galatasaray taraftar sertifikasi 12536

Yaşı yüz yılın üzerinde sayan bir efsanenin, İstanbul’un aslanı sarı kırmızılı takımın tutkunu olmak da böyle bir şeydir işte..! Bu tutkuyu anlamak için Galatasaraylı olmak gerekmez, takım tutmak gerekmez… Yaşamak gerekmez yaşatmak gerekir, paylaşmak gerekir, bu mutluluğu birlikte yaşamak gerekir… Eğer sizde bu mutluluğu en yakın arkadaşınızla paylaşmak istiyorsanız durmayın. Galatasaray fanatiği arkadaşınıza hiç düşünmeden alabileceğiniz en sıradışı hediye seçeneğini sunuyoruz size. GS aşıkları için hazırladığımız bu sertifika tam sizlik. Eminiz ki bu anlamlı hediye ile arkadaşınızı çok şaşırtacak bir o kadarda sevindireceksiniz. Durmayın..! Arkadaşınıza unutamayacağı bu hediyeyi verin. O çılgın fanatik kendi adına yazılmış bu özel sertifikayı görünce havalara uçacak, A4 boyutunda hazırlanmış bu sertifika ile ister masasını ister duvarlarını süsleyecek. Siz de böylesine özel hediye ile bu aşkı yaşatmak istiyorsanız tamamen kişiye özel olarak hazırlanabilen bu hediyeyi kaçırmayın. Sarı kırmızı tutkunu arkadaşınızın fanatikliğini bu sertifika ile gösterin, efsane takım Galatasaray’a bağlılığını farklı bir boyuta taşıyın. Unutmayın gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır…

Trabzonspor Taraftarlarına Özel Sertifika
Anadolu'nun simgesi, karadenizin fırtınası, 4 büyüklerin ayrılmazı Trabzonspor’un bir taraftarı olarak takımınız tarafından onurlandırılmayı elbette istersiniz. Bu gerçekte mümkün ama, siz yine de resmi bir tane almak için bekleyerek zaman harcamaktansa çok daha erkenden ve çok daha kolay yoldan kendi kendinizi onurlandırabilirsiniz. Ayrıca, kişiye özel olarak hazırlatabileceğiniz bu sertifikayı hediye ederek bir trabzonspor taraftarının gönlünü kazanabileceksiniz.

trabzonspor taraftar sertifikasi 12524

Her Trabzonsporlunun sahip olmak isteyeceği bu müthiş sertifikayı kimin için isterseniz ona göre hazırlatabiliyorsunuz. Standart A4 boyutunda bir kalın kuşe kağıt üzerine basılan bu Trabzonspor taraftar sertifikasındaki metnin tamamını siz belirleyebiliyorsunuz. Şöyle ki, “başlık, ana metin, isim/soyisim ve alt metin” tamamen sizin seçiminize göre hazırlanabiliyor. Bu sertifika salon veya oda duvarında, ofis masasında veya vitrinde dururken hem ortama karizma katacak yüreklere gurur yükleyecek. Ezelden beridir Trabzonspor’u destekleyen, tüm başarılarının ardında imzası olan ve her sıkıntısını göğüsleyen taraftarları onurlandırmanın zamanı gelmedi mi? Kişiye özel hediye olarak verebileceğiniz bu sertifika çok konuşulacak. Çevrenizdeki her bir Trabzonspor taraftarı için tek tek özelleştirebileceğiniz bu ilginç hediye sizi unutulmazlar listesinde üst sıralara taşıyacak. Trabzonspor’a gönül vermiş birine takdim edeceğiniz bu özel hediye ile o kişi, artık sizin de fanatiğiniz olacak! Bu sertifika hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.


Erkek Arkadaşınıza Alabileceğiniz Hediyeler
Genellikle bir erkeğe alınan hediye onun zevkli ve kullanışlı bulacağı birşeydir ve olması gereken de budur aslında. Ayrıca takdim edilen hediye beklenmedik türden birşey ise, hem hoş bir tuhaflık içerecektir hem de büyük bir sürpriz kaynağı olacaktır. Aldığınız hediyenin başlı başına bir etkileyiciliği olabilir. Diğer yandan sizin hediyeyi sunuş şekliniz de şaşırtıcı bir etki yaratır.
Komik ve eğlenceli bir hediye de planlamış olduğunuz sürprize bir başka boyut kazandırır. Peki nasıl olmalıdır bu sözünü ettiğimiz hediyeler? Sizler için hediye havuzumuzdan çıkarıp listelediklerimize göz atıp bu konuda fikir edinebilirsiniz..

extendable pen uzayabilen hap kalem 10616 602 452
“Acaba bu kocaman kapsül de kimin için? Kim yutabilir ki bunu?” diyenler olabilir. Aslında, akordiyon kalem de diyebileceğiniz bu kapsül çektikçe uzayan bir kalem. Her iki şekilde de eğlenceli ve ilginç hediye seçeneği! Erkek arkadaşa hediye olarak verilebilecek en renkli seçenekle karşınızdayız..

flip flop case for iphone parmak arasi iphone kabi 10185 500 500

Iphone 4 ve Iphone 4s için tasarlanmış olan bu müthiş “parmak arası kılıf” herkesi gülümsetecek bir hediye. Ayrıca, bu ürün farklı tercihlere hitap edebilmek adına bir kaç farklı renk seçeneği ile üretildi.

fridge book magnets sosyal medya magnetleri 10103 500 341

Sosyal ağ sayfalarına uygun olarak tasarlanmış olan “buzdolabı mıknatıs setine” ne dersiniz? Her gün profilinizi sıfırdan oluşturabilir, bunu tamamen gerçek hayatın içinde yaşayabilir ve yaşatabilirsiniz. Silin ve yeniden oluşturun. Setin içeriğinde şu parçalar bulunuyor: profil, durum, yorum (x2), arkadaşlar, fotoğraflar, etkinlikler, beğen, beğenme, duvar fotoğrafları (x2).

Erkeğe Özel İlginç Sürprizler

gun fan pervaneli vantilator tabanca 11994

Bazen cehennem gibi yaz sıcaklarında kendinizi öldürmek istiyorsunuz değil mi? Durmayın, bu mini tabancanın tetiğine basın! “Hey, “sıcak” da nereye gitti? Halbu ki, biraz evvel buradaydı.” Sucağı öldürmenin en muhteşem yolu bu tabancayı kendinize doğrultup tetiğe basmanız. Oldukça ilginç bir hediye değil mi sizce de? Sihirli El Isıtıcı

hot bottle hand warmer sihirli el isitici 11875

Bu eğlenceli avuç içi sıcak su torbası (şişesi) tüm soğuk hava koşullarında ellerinizi koruyabilmeniz için tasarlandı. Bunu hediye edeceğiniz erkeğin gülümsemesini gözlerinden okuyabileceksiniz. Bu ürünü detaylı olarak incelemek için tıklayınız.


Babanıza Özel Olarak Sunabileceğiniz Hediyeler
Her akşam berber olduğunuz, sohbetiyle sıcaklığını hissettiğiniz, bakışlarıyla büyüdüğünüz, varlığıyla güç bulduğunuz yüce bir değerdir baba. Hepimizin hayatında önemli bir yer tutar. Hayatı boyunca sizi koruyup kollamak, başınız her sıkıştığında yardımınıza koşmak onun için bir görev sizin için mutluluk olmamış mı dır? Sabırsızlıkla izlenen dizilerde, keyifle gidilen maçlarda her zaman yanınızda olan, kişiliğinizde onun yansımalarını hissettiğiniz örnek bir insan olmamış mı dır? Eğer cevabınız evet ise böyle bir insanı dünyanın en iyi babası yapmak istemez misiniz?

resim 1

İşte! Herkesin babasına hediye edebileceği muhteşem bir hediye. Dünyanın en iyi babası sertifikası… A4 boyutlarında hazırladığımız, kalın kuşe kağıda baskılı bu sertifika sayesinde babanızı dünyanın en mutlu insanı yapabilirisiniz. Muhteşem tasarımı olan bu sertifikayı ister babalar gününde ister babanızın doğum gününde hediye ederek onu hatırladığınızı ve ne onu kadar sevdiğinizi gösterebilirisiniz. Babanız için tasarlanan bu sertifika babanızın adını taşıyacak ve böylece eskimeyecek bir hediyeyi babanıza vermiş olacaksınız. Dünyanın en iyi babası sertifikasını babalar gününde hediye etmek istemez mi siniz? Ya da doğum gününde herkesten duygusal olacak olan babanıza en özel seçeneği sunmak? Eğer gerçekten bu özel günde babanızı mutlu etmek istiyorsanız bu muhteşem ürünü kaçırmayın.


Eşinize En Özel Hediyeler
Yaşadığınız sürece kutlamaya değecek pek çok anı ve özel günleriniz olacaktır. Bu özel günlerde sevdiklerinize onları ne kadar değerli gördüğünüzü anlatan hediyeler almak hem sizi hem sevdiğiniz insanları mutlu edecek zarif bir davranıştır. Çünkü özel günler özel insanlar içindir… Kişiye özel hediye olarak verilebilecek bu sertifika eşinizin çok hoşuna gidecek.

mukemmel es sertifikasi 12540

Eşinize, sevgililer günü için mi özel bir hediye bakıyorsunuz, doğum günü için mi? Yoksa onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için güzel bir hediye mi arıyorsunuz. Artık eşiniz için hak ettiği o hediyeyi aramak için hiç uğraşmayacaksınız. Çünkü doğru hediyeyi zaten buldunuz. Eşinize daha önce verdiğiniz hediyelerden çok daha farklı bir hediye vermeye hazır olun. Buna bayılacak..! Eşinizi şaşırtmaya hazırsanız bu hediyeyi sakın kaçırmayın. Değişik bir hediye olsun, hem sizi hem aşkınızı ifade etsin istiyorsanız kalpli görsellerle süslenen ‘Mükemmel Eş Sertifikası’ tam sizlik..! Oldukça romantik ve bir o kadar da esprili bir hediye… Siz de “onu ne kadar seviyorsunuz?” sorusuna “dünyalar kadar” yanıtını veriyorsanız tebrikler…! Aşk Üniversitesi onaylı bu sertifikayı almaya hak kazandınız. Kişiye özel olarak hazırlanmış romantik ve bir o kadar esprili belgeyi ister çerçeveletip odanıza asın ister albümünüz arasında hatıra olarak saklayın. A4 kağıdı boyutlarında hazırladığımız, kalın kuşe kağıda baskılı bu sertifikayla eşinize onu ne kadar sevdiğinizi belge ile sunma ayrıcalığını yakalayın. Birbirinize duyduğunuz aşkı yıllar sonra da gülümseyerek anımsamak istiyorsanız bu inanılmaz hatıra sevginizi şimdiki tazeliği ile saklayacak.


Sevgiliye Özel Hediyeler
Birbirini gerçekten seven aşıklar için özel günler saymakla bitmez. En başta 14 Şubat Sevgililer günü en kutsal günüdür aşıkların. Sonra yıl dönümünün, doğum günlerinin ve tabi birde yılbaşı gecesinin… Unutulmaz bir önemi vardır sevgililer için. Hepsi için ayrı ayrı hepsi için anlamlı bir hediye bulmak oldukça zordur… ‘Bunca özel gün için bu kadar hediye nasıl bulunur?’ sorusu düşününce içinden çıkılmayacak bir boyut alır. Ancak, son verebilirsiniz artık bunu düşünmeye…! Sizin için en güzel hediyeleri bulmak bizim görevimiz.

en iyi sevgili sertifikasi 12544
Sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi aşk dolu romantik bir hediyeyle göstermek istemez miydiniz? Üstelik öncekilerden çok farklı oldukça romantik ve bir o kadar da esprili bir hediye ile… İşte siz aşıklar için mükemmel bir hediye hazırladık. Üstelikte sevginizi aşk üniversitesine onaylattık ve bu güzel sertifikayı en sevdiğiniz insan için özel olarak hazırladık… Sevgilinizi daha önceden eşini benzerini görmediği böyle güzel bir hediye ile mutlu etmek istemez miydiniz? Hiç şüpheniz olmasın..! Kalpli görsellerle süslenen “En İyi Sevgili Sertifikası” sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerdendir. Sevgilinize vereceğiniz bu hediye ilişkinize tatlı bir espri katacak, sevginizi ölümsüzleştirecektir. Bu ilginç hediyeyi sevgilinize gönderip onu mutlaka şaşırtmalısınız… Kişiye özel olarak hazırladığımız A4(21×29,7cm) ölçüsünde olan bu sertifika ile, sevgilinize onun sizin için ne kadar değerli olduğunu göstermenizin tam zamanı.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
26 Eylül 2012       Mesaj #8
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Erkek arkadaşınızı çok mutlu edeceğini düşündüğümüz hediye seçeneklerini sizlerle paylaşıyoruz. Daha önce bu kadar özel bir hediye almamış olan erkek arkadaşınızın tepkisi görülmeye değer olacak. Siz de ona sunabileceğiniz en enteresan hediye seçeneğini vermeye hazır olun! Erkeklerin beğeneceği türde olan bu özel hediyelik eşyalar çok konuşulacak. Sevgilinize sunabileceğiniz bu özel hediyelere herkes sahip olmak isteyecek. Siz de erkek arkadaşınıza bu ayrıcalığı tanımak istiyorsanız bu hediye seçenekleriyle onu tanıştırmalısınız. Sevgiliden gelecek olan bir hediye aşığı için her zaman değerlidir. Siz de değer açısından en çok beğeni kazanan ürünleri tercih etmelisiniz.

Erkeklere En İlginç Hediye Seçenekleri


Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 17

Erkeklere hediye olarak sunulabilecek en özel ürün karşınızda! Mısır düşkünlüğü olan sevgilinize verebileceğiniz bu mısır patlatma makinesi kolay kullanımıyla herkesi etkilemeye geliyor.

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 18

Bu ilginç bardak altlığı sayesinde erkek arkadaşınıza daha önce sahip olmadığı bir hediye seçeneği sunun! Gören herkesi büyük şaşkınlığa uğratacak olan bu ürüne herkes sahip olmak isteyecek!

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 19

Bu ilginç iPhone kabı sayesinde erkek arkadaşınızı şaşırtmaya hazır olun! Gizli kasa özelliği gören bu kap en kullanışlı iPhone kapları arasında yer alıyor. Sevdiklerinizi mutlu etmenin tam zamanı..

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 20

Erkek arkadaşınıza sunabileceğiniz en enteresan seçeneklerden olan bu kalemlik büyük beğeni kazanacak. Daha önce bu kadar enteresan bir sürprizle karşılaşmamış olan sevgiliniz nasıl teşekkür edeceğini şaşıracak..

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 21

Kullanım kolaylığıyla sevgilinizi düşündüğünüzü belli edebileceğiniz bu kapak açacağına herkes sahip olmak isteyecek. Siz de en özel sürprizi yapmış olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 22

Yemek konusunda oldukça başarılı olan erkek arkadaşınıza bu ilginç yemek zamanlayıcısını verirseniz onu çok mutlu edeceksiniz. İlginç hediye seçenekleriyle sevdiklerinize en özel sürprizleri yapın!

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 23

Erkeğe hediye olarak verilebilecek en özel ürün karşınızda! Kapak açacağı özelliğine sahip olan bu kemer erkek arkadaşınızın favorisi olmaya geliyor. Siz de ona en yaraşır hediye seçeneğini sunarak mutluluğuna mutluluk katın!

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 24

Bu yatak kliması sayesinde erkek arkadaşınıza en işe yarar hediye seçeneğini sunmuş olacaksınız. Böyle bir sürpriz beklemeyen erkek arkadaşınız çok şaşıracak. Onun şaşkınlığı gününüze neşe katacak..

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 25

Bluetooth özelliği olan bu enteresan saat erkek arkadaşınızın kolundan çıkarmayacağı bir aksesuar olmaya geliyor. Siz de erkek arkadaşınızı mutlu etmek istiyorsanız ona bu ilginç saati sunmalısınız.

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 26

Erkeğe hediye olarak verilebilecek en özel kumanda karşınızda! Futbol topu görünümündeki bu saat sayesinde sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz yapmaya hazır olun!

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 27

Pacman alarm saati ile erkek arkadaşınıza en büyük sürprizi siz yapın! Daha önce böyle bir saate sahip olmamış olan erkek arkadaşınız bu hediyenizi görünce çok mutlu olacak..

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 28

Erkek arkadaşınıza verebileceğiniz bu aksesuar herkesin büyük beğenisini toplayacak. Ses ritmine göre hareketlenen bu ürün kemer tokası olarakta kullanılabilir. Siz de erkek arkadaşınıza en güzel hediyeyi sunmak istiyorsanız tercihinizi bu üründen yana kullanmalısınız.

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 31

İphone destekli bu mini hoparlör bir erkeğin sahip olabileceği en güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Siz de erkek arkadaşınıza unutamayacağı bir gün yaşatmak istiyorsanız bu hediye seçeneğini ona sunabilirsiniz.

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 33

Işık saçan kılıç sayesinde erkek arkadaşınıza film tadında bir gün geçirme imkânı sunun! Daha önce bu kadar ilginç bir hediye almamış olan erkek arkadaşınızın şaşkınlığı görülmeye değer olacak. Erkeğe hediye olarak sunulabilecek diğer hediye yazılarına ulaşmak için tıklayınız.

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 34

Gece parlayan bu zombili çantayı erkek arkadaşınız çok beğenecek. Gizemli her şeyden hoşlanan sevgiliniz bu hediye sürprizinizi de çok sevecek! Siz de onu mutlu görmek istiyorsanız bu ilginç ürünü ona hediye etmelisiniz..

Erkek Sevgiliye ilginc Hediye onerileri 35

İlginç tasarımlara önem veren sevgilinize sunabileceğiniz bu enteresan iPhone kapakları çok konuşulacak. Daha önce böyle bir seçenekle karşılaşmamış olan sevgilinizin bu sürprizinizi unutması biraz zor olacak.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
26 Eylül 2012       Mesaj #9
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Erkek arkadaşınıza ne hediye alacağınız konusunda kararsızsanız size en büyük desteği sağlayacak olan bu hediyeler herkesin büyük beğenisini kazanacak! Siz de erkek arkadaşınıza en özel günü yaşatarak ona en büyük mutluluğu sunmak istiyorsanız bu hediyelik eşyalar büyük beğeninizi kazanacak. Daha önce bu kadar ilginç bir seçenekle karşılaşmamış olan erkek arkadaşınızın sürprizinizi unutması imkânsız olacak. Sevgiliye hediye olarak verilebilecek en özel seçenekler arasında yer alan bu ürünler erkek arkadaşınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak! Erkeklere hediye seçmek bayanlara hediye sunmaktan çok daha zordur. Belirli kriterlere önem veren erkek arkadaşınıza verebileceğiniz bu hediyeler çok ilgi toplayacak!

Erkeklere Sürpriz Hediye Seçenekleri

Keyboard on a wallet vegan vinyl wallet

Erkeğe hediye olarak sunulabilecek en enteresan seçenek karşınızda! Klavye görünümündeki bu cüzdan erkek arkadaşınızın elinden düşmeyecek.

jumpfrompaper

Sulu boyayla çizilmiş gibi görünen bu ilginç tasarımlı çanta erkek arkadaşınızın çok hoşuna gidecek. Sevdiklerinize sunacağınız en özel hediye seçenekleri karşınızda! Erkeğe hediye olarak sunulabilecek farklı kategorilerdeki diğer ürünleri görmek için tıklayınız.

i love you toast

Sevdiklerinize verebileceğiniz en ilginç hediyeler arasında yer alan bu tost baskı erkek arkadaşınızı çok mutlu edecek! Siz de en özel hediyeyi vermenin mutluluğunu yaşayın!

il 570xn 195361088

Dekorasyona önem veren arkadaşınıza sunabileceğiniz bu saksılar çok beğeni kazanacak. Bu hediyenizi gören herkes çok beğenecek! Erkek arkadaşınıza beğeni kazanacak ürünler sunmaya hazır olun..

handmade fb clock 1024x1024

Sanal ortamlardan çekip alamadığınız erkek arkadaşınıza protesto amaçlı sunabileceğiniz bu saat tüm sanalcıların büyük beğenisini kazanacak! Bu kadar enteresan bir hediyeye sahip olmamış olan erkek arkadaşınız çok şaşıracak.

GTI15355

Altın görünümlü iskambil kağıtları bir erkeğe sunulabilecek en enteresan hediyeler arasında yer alıyor. Siz de erkek arkadaşınıza unutamayacağı bir sürpriz yapın!

GTI15353

Erkek arkadaşınızın sahip olabileceği en şık hediye karşınızda! Kol düğmeleri ve kravat tutucusuyla takım olan bu hediye seçeneği erkek arkadaşınıza çok yakışacak.

Gold USB

Altın görünümlü bu usb bellek erkek arkadaşınızı şok edecek! Daha önce bu kadar enteresan bir hediye almamış olan erkek arkadaşınızın bu hediyesini gören herkes imrenecek!

glowing chess board set

Satranç tutkunu olan erkek arkadaşınıza sunabileceğiniz bu ışıklı satranç takımı çok konuşulacak. Erkek arkadaşınıza unutulmaz bir hediye sunun!

e841 batman money clip combo

Yarasa kanatları şeklindeki bu para tutucu erkek arkadaşınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak! Herkesin beğenisi kazanacak olan bu ürünü erkek arkadaşınız çok sevecek.

Erkeklere İlginç Hediye Seçenekleri

e76f pop art toaster

Erkek arkadaşınıza en özel tost makinesini sunmaya ne dersiniz? Bu takım sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Misafirlerinizi en enteresan şekilde karşılamaya hazır olun!

Cyborg rat 91 1024x758

Bu ilginç mouseye sahip olan erkek arkadaşınız nasıl teşekkür edeceğini şaşıracak! Siz de sevgilinizin aklına kazınmak isterseniz bu seçeneği erkek arkadaşınıza sunmalısınız!

Cool gadgets for Men Senz Umbrella Review Storm Umbrella2

Sevgilinizin sahip olabileceği en enteresan şemsiye karşınızda! Sırtınızın ıslanmasını istemiyorsanız bu şemsiyeye sahip olmalısınız! Sevdikleriniz de bu seçeneği çok sevecek..

ad

Erkek arkadaşınız bu iPhone kabını görünce çok şaşıracak! Sevgilinize verebileceğiniz en ilginç ürünler arasında yer alan bu kap herkesin gözdesi olacak. Sevgiliye hediye olarak sunulabilecek farklı kategorilerdeki ürünleri incelemek için tıklayınız.

Erkeklere Alınabilecek Hediyeler

Erkek arkadaşınızın sahip olabileceği en enteresan duvar saati karşınızda! Daha önce bu kadar ilginç bir seçenekle karşılaşmamış olan erkek arkadaşınız büyük şaşkınlık yaşayacak.

Erkeklere Alınabilecek Hediyeler

Teknolojik açıdan büyük yol katetmiş olan bu saat erkek arkadaşınızı mutlu etmeye yetecek. Bu kadar özel bir hediye almamış olan erkek arkadaşınızın sizi unutması imkânsız olacak! Kişiye özel hediye olarak sunulabilecek benzer ürünleri görmek için tıklayınız.

Erkeklere Alınabilecek Hediyeler

Üzerine not yazabileceğiniz bu ilginç anahtarlık erkek arkadaşınızın sahip olabileceği en özel hediyeler arasındaki yerini alacak. Görenlerin de büyük beğenisini kazanacak olan bu aksesuar çok konuşulacak!

Erkeklere Alınabilecek Hediyeler

Erkek arkadaşınıza manevi olarak en özel duyguları yaşatacak olan bu köstekli saatler herkesin çok hoşuna gidecek. Sizi maziye taşıyacak olan bu ürün erkek arkadaşınızın favorisi olmaya geliyor.
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
26 Eylül 2012       Mesaj #10
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Erkeğe hediye olarak sunabileceğiniz bu ilginç ürünler sevgilinizi çok mutlu edecek! Siz de erkek arkadaşınıza daha önce sahip olmadığı hediye seçeneklerini vermeye hazır olun. Sevdiklerinize ilginç hediyeler sunmak istiyorsanız bu hediyeler tam isteğinizi gerçekleştirecek nitelikte! Daha önce bu kadar ilginç bir hediye almamış olan erkek arkadaşınız çok mutlu olacak! Ona sahip olabileceği en yaratıcı hediyelik eşyayı sunmaya ne dersiniz? Gören herkesin sahip olmak isteyeceği bu ürünler çok konuşulacak! Siz de sevgilinize unutulmaz bir gün yaşatmak istiyorsanız bu hediye seçeneklerinden vazgeçemeyeceksiniz. Aşkınızın hediye halini gören herkes hayran kalacak. Erkek arkadaşınızın çok sevineceği bu ilginç ürünler çok beğeni kazanacak.

Erkeklere İlginç Hediye Seçenekleri

Erkeklere Hediye 1

Erkek arkadaşınıza sunabileceğiniz bu konforlu ürün herkesin çok hoşuna gidecek. Siz de erkek arkadaşınıza büyük beğeni kazanacak hediyeler sunmak istiyorsanız bu ürün tam size göre!

Erkeklere Hediye 2

Bu iPhone desteği erkek arkadaşınızın çok hoşuna gidecek. El görünümündeki bu destek erkek arkadaşınızın sahip olabileceği en enteresan hediye seçenekleri arasındaki yerini almaya geliyor.

Erkeklere Hediye 3

Araştırmayı seven erkek arkadaşınıza sunabileceğiniz en enteresan hediye seçeneği huzurlarınızda! Bilgisayarınıza bağlayabileceğiniz bu mikroskop erkek arkadaşınızın vazgeçilmezleri arasındaki yerini alacak.. Siz de sevgilinizi şaşırtmaya hazır olun!

Erkeklere Hediye 4

Kimyager sevgilinize sunabileceğiniz en özel t-shirt karşınızda! Atom modeli baskısıyla tüm kimyacıların gönlünü fethedecek olan bu ürün çok konuşulacak. En enteresan hediyeyi vermeye ne dersiniz?

Erkeklere Hediye 5

Erkek arkadaşınızla unutulmaz bir gün geçirmeye hazır olun! Bu şişme bot sayesinde erkek arkadaşınıza en özel hediyeyi vermiş olacaksınız. Sevgiliniz bu sürprizinizi çok sevecek. Siz de ona unutulmaz bir sürpriz yapmak istiyorsanız bu ürünü tercih etmelisiniz.

Erkeklere Hediye 8

Erkek arkadaşınıza en ilginç kapak açacağını sunmaya ne dersiniz? Daha önce bu kadar ilginç bir hediyeyle karşılaşmamış olan erkek arkadaşınız sürprizinizi çok beğenecek!

Erkeklere Hediye 9

Erkek arkadaşınızın çok hoşuna gidecek olan bu hırka çok konuşulacak. Sevgilinize en özel hediyeyi sunmuş olmanın mutluluğunu yaşamaya hazır olun!

Blooming Flower Pot Cake resize

Erkek arkadaşınıza en ilginç pastayı vermek ister misiniz? Çiçek ve saksıdan oluşan bu ilginç pasta erkek arkadaşınız için unutulmaz bir sürpriz olacak. Siz de erkek arkadaşınızı şaşırtmayı amaçlıyorsanız bu pasta tam istediğiniz gibi..

Jabba The Hutt USB Flash Drive resize

Erkeğe hediye olarak sunulabilecek en enteresan usb bellek karşınızda! Bu kadar enteresan belleğe daha önce sahip olmamış olan erkek arkadaşınız nasıl teşekkür edeceğini şaşıracak..

Erkeklere Özel Hediyelik Eşyalar

theobsessionboxco 2217 121522744

Erkek arkadaşınıza sunabileceğiniz bu ilginç kutu çok beğeni kazanacak! Siz de erkek arkadaşınıza en özel hediye seçeneğini sunmaya hazır olun..Erkek arkadaşınız bu hediyenizi unutamayacak.

82526A 1000x1000

Saat tutkunu olan erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en ilginç hediye seçeneği karşınızda! Ledli bu saat sayesinde erkek arkadaşınıza sahip olmadığı en özel hediyeyi sunmuş olacaksınız.

tailwindsinc 2220 3195897

Bu ilginç kupa sayesinde sevgilinizi mutlu etmeye hazır olun! Farklı bir tasarıma sahip olan bu ürün erkek arkadaşınızın elinden düşmeyecek. Erkek arkadaşınızla unutamayacağınız bir gün sizi bekliyor.

1211 DartboardDecisionMaker 1B

Bu dart sistemi erkek arkadaşınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak! Siz de daha önce böyle bir seçeneğe sahip olmamış olan sevgilinizi mutlu etmeye ne dersiniz? En özel hediye karşınızda!

PR 291134

Aşkını ifade etmek isteyenlerin sevgisine farklı bir boyut getirecek olan bu yapboz sevgilinizi çok etkileyecek. Resminizi bastırabileceğiniz bu yapboz erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en romantik hediyeler arasında!

GTI2434

Erkek arkadaşınıza verebileceğiniz bu hediye seçeneğine herkes hayran kalacak! Kol düğmeleri ile kalemi takım olan bu ürün erkek arkadaşınızın almış olduğu en özel hediye olacak!

2altAA190 lg

Erkek arkadaşınıza bu mini çantayı sunduğunuzda çok sevinecek.Erkek arkadaşınızın en çok kullandığı eşyaları yerleştirebileceği bu çanta herkes tarafından çok beğenilecek!

CJ7082

Kendi resminizi bastırabileceğiniz bu lamba çok konuşulacak. Erkek arkadaşınızın unutamayacağı hediyeler arasında yer alacak olan bu aydınlatma oldukça romantik olacak. Erkek arkadaşınızın sizi unutmasına izin vermeyin!

Benzer Konular

30 Aralık 2017 / fairy_tale Cevaplanmış
19 Mart 2015 / neslihanyare Moda
13 Mart 2016 / Misafir Cevaplanmış
29 Mart 2012 / Misafir Arşive Kaldırılan Konular