Arama

Asla Bitmeyen Konu - Sayfa 219

Güncelleme: 22 Kasım 2018 Gösterim: 507.409 Cevap: 3.537
Tınmaz Melaike - avatarı
Tınmaz Melaike
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #2181
Tınmaz Melaike - avatarı
Ziyaretçi
Sevmediğin ot başında biter sevdiğinse uzakta..
Sponsorlu Bağlantılar
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #2182
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Ey esmer hüznünü hicrandan besleyen sevdiğim
Kendini bana, beni yollara sürgün etmeden bil ki
Sponsorlu Bağlantılar
Mavi düşlerine sardığın bu delikız
Seni ve aşkını zehir gibi bir yürekle kuşatır
Ve unutma gülüşü yaralım
Bu uslanmaz inadın yarısı sen diğeri ben olduktan sonra
Serüvencin seni nasıl olsa nerde olsa bulur..

KnocKout - avatarı
KnocKout
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #2183
KnocKout - avatarı
Ziyaretçi
Usanmakvirgs vazgeçmekvirgs umursamamak..

Bu üç kelime eğer bu sırayla dizilmişse artık bir insan yaşamındavirgs sevilmeyi özlemeye başlamıştır o insan. Sadece şefkatli bir ses ve o sesin tek bir hecesi bile yeter yağmurlu bir günü güneşli bir gün yapıvermeye.. Karşımdaki suretin durgunluğu tanıdık.. Usanmaktan vazgeçmişliğe uzanan bir koridorda; ağlamadanvirgs söylenmedenvirgs gözünü kırpmadan oturuyor..

Mutsuz olması için bir sebep yok oysa. Bir işivirgs bir evivirgs ailesivirgs gelirivirgs vesairesivirgs vesairesi var.. Hayatın beyazvirgs kalın resim kağıdına benzeyen ilk günündevirgs kurşun kalemle bir çırpıda çizilmiş ilk taslağında ne varsa hepsi tamam yani. İş boyamaya geldiğindevirgs içlerini doldurmak gerektiğinde başlıyor bütün mesele.. "Daha ne istiyorsun?" diyorlar.. Oysa o kelimevirgs "daha"virgs ne korkunçvirgs ne büyükvirgs ne yıkık köprüdür. O kadar yıkıktır ki; döküntüsü tıkamıştır zaten bütün yolları..

Şimdivirgs oturduğu yerden kalkmadan yapıyor yapmak zorunda olduklarını. Ve hiç de mutluluk duymuyor mutluluk duyması gerekenlerden.. Her şeyinvirgs her ilişkininvirgs her adamınvirgs her kadınınvirgs her günün bir şekilde "aynılaşması" yoruyor aslında. Kırmızı ışıkların uzunvirgs yeşillerin kısa olmasıvirgs üzerinde uzlaşılmış her meselenin sonunda rengini kaybetmesivirgs "asansörü ve 24 saat sıcak suyu olan her dairenin" ultra lüks sayılması gibi..

Yani son derece sıradanvirgs yani sadece olması gerekenin olduğu her durumun; şükran duyulması gereken bir halmiş gibi sunulması.. Ve en çok da "az"a kanaat ettikçe "hiç"in reva görülmesi usandırıyor..

Sonra vazgeçiyor anlaşılmayıvirgs aranmayıvirgs özlenmeyi beklemekten.. Kırılanıvirgs örselenenivirgs dağılanı düzeltmekten ve gün üstüne gün koyup biriktirmekten.. Birikmiş öfkeleri bilemekten vazgeçiyor..

Artık ovirgs koridorda öyle otururken umursamıyor daha önce bugüne sebep olanların tekrara düşmesini..

Öyle ya; daha ne istiyor ki? "Asansörü ve sıcak suyu varken" ve herşey ultra lüks diye pazarlanırken?.. Kurşun kalemle eskizi çizilmiş ve sonradan renklendirilmiş bir hayatın ne eksiği olabilir ki? Renkleri uyumsuz ve solgun olsa ne çıkar?..

Sadece "sevilmek" harekete geçirir donmakta olan bir kalbi. Ve hızla çarpan bir kalptir her seferindevirgs dünya üzerindeki onca güzel şeyin sebebi.. Yani.. Sızlayan yerinden sevmeye başlamalı bir insanı. Sevdiği kadar da sevilmektir zaten bir acının yara bandı.
sweety girl - avatarı
sweety girl
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2009       Mesaj #2184
sweety girl - avatarı
Kayıtlı Üye
Sorma !
Neden, niçin ?
Herşey yaLnızLıktan..
Bak..Bak..Bak..Bak..
GüzeL bir gün <<< öLmek >>> için !
Eschschaltzia - avatarı
Eschschaltzia
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2009       Mesaj #2185
Eschschaltzia - avatarı
Kayıtlı Üye
Bedenimle Zikretmeye Başla.
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009       Mesaj #2186
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
aşk dediğin bir asi fırtına yaklaşma savrulursun kapılma yok olursun.......
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #2187
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım..

Tınmaz Melaike - avatarı
Tınmaz Melaike
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #2188
Tınmaz Melaike - avatarı
Ziyaretçi
Sensiz ben yolumu bulamam ... haykırmak istiyorum..

Konuşamıyorum..
i_ly - avatarı
i_ly
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #2189
i_ly - avatarı
Ziyaretçi
sustu icimdeki yorgun yüzümdeki düstü elindeki öldü bir melekti...
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
30 Ağustos 2009       Mesaj #2190
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Bazı alınganlıklarımı aldırdım.Size aldırmazsam alınmayın o açıdan.