Arama

Asla Bitmeyen Konu - Sayfa 32

Güncelleme: 22 Kasım 2018 Gösterim: 506.288 Cevap: 3.537
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #311
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Niçin hep birlikte barış ve uyum içinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz. Aunius Aurelius Simachus
Sponsorlu Bağlantılar
alone_star - avatarı
alone_star
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #312
alone_star - avatarı
Ziyaretçi
Biz hep beraber barış içinde yaşamak istesekte bunu istemeyen insanlar barışı engelliyecektir.Bu tarih boyunca hep böyle olmuştur,birileri hep birilerinin mutluluğunu baltalamıştır.Benim son olaylar karşısında barışın gerçekleşeği umudum yok olduMsn SadDilerim bu benim karamsarlığımdır.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2007       Mesaj #313
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27dd41ae19af43b1nc31ry9

Kendimden yoruldum
Sürekli maske takmaktan
İçim Kan ağlarken
İnsanlara gülmekten yoruldum

eeeevi0zu4mb9fb81aj3

Çok sinirliyken bile
Sakin olma zorunluluğundan yoruldum

filephpid38325000cad321hm3

Hıçkırarak ağlamak isterken
Gözyaşlarımı içime akıtmaktan
Delice severken içimden dağlara denizlere
Hoyratça esen rüzgara toprağa kuşlara
Seviyorum diye haykırmak isterken
Susmaktan yoruldum

xdxcxdlu3wj21ki2

Mavinin her tonunda kaybolmak isterken
Siyaha esir olmaktan yoruldum
Kendimden yoruldum

51s3ntlh11ca3

Hep güçlü olmak ne zordur
Hep sorumluluk sahibi olmak
Her zaman haklı olmak
Herseyi bilmek zorunda olmak
Ruhum yoruldu

b6f4600034eca5f5nm81oa1

Çoçukken genç olmak
Gençken olgun olmak
Çok zor yoruldum
Çabuk tükettim ömrümü
Yarınlarımı.....
Umutlarımı.....
Duygularımı.......
Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim

d15b5a9a13c6944eax11gc8

Oyunun adı hayat
Başrolde ben
Yardımcı oyuncular sevgi, aşk, acı, geçmiş

a1de7bb3d028840eko31dj5

Senaryo konusu
Herseye rağmen Mutlu Olma Sanatı
Ve oyun bitti...
perdeler indi ışıklar söndü
Kendimden yoruldum.

isyankardelikanlisoldugth0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #314
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
r2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #315
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Forumun size ne verdiğini düşünmek yerine, öncelikle sizin buraya ne verdiğinizi düşünmek gerekir..
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #316
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
watch your back 1024x768
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #317
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
13xz5lu7do0
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #318
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslik

Kötü karakterli bir genç varmis. Bir gün babasi ona çivilerle dolu bir torba vermis. " arkadaslarin
ile tartisip kavga ettigin zaman her sefer bu tahtaperdeye bir çivi çak" demis. Genç, birinci (ilk)
günde tahtaperdeye 37 çivi çakmis. Sonraki haftalarda kendi kendine kontrol etmeye çalismis ve geçen her gün daha az çivi çakmis.

Nihayet bir gün gelmis ki hiç çivi çakmamis. Babasina gidip söylemis. Babasi onu yeniden tahtaperdenin önüne götürmüs. Gence "bugünden baslayarak tartismayip kavga etmedigin her gün için tahtaperdelerden bir çivi çikar sök" demis.

Günler geçmis. Bir gün gelmis ki her çivi çikarilmis. Babasi ona "aferin iyi davrandin ama bu
tahtaperdeye dikkatli bak. artik çok delik var. Artik geçmisteki gibi güzel olmayacak" demis.
Arkadaslarla tartisip kavga edildigi zaman kötü kelimeler söylenilir. Her kötü kelime bir yara (delik) birakir. Arkadasina bin defa kendisini affettigini söyleyebilirsin ama bu delik aynen kalacak (kapanmayacak).

Bir arkadas ender bir mücehver gibidir. Seni güldürür, yüreklendirir sen ihtiyaç duydugunda yardimci olur, seni dinler sana yüregini açar" demis..
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #319
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
“SEVGİLİ “Sözcüğü ve Kullanımı Üzerine Bir Kaç Söz

Ne ifade ediyor bu sözcük sizin için.Sizi bilmem ama ben bu sözcüğün çok özel bir sözcük olduğunu ve ancak çok çok özel bir kişiye hitap edilirken kullanılması gerektiğine inanıyorum.Bu sözcük,sevgilerini karşılıklı olarak birbirlerine ifade etmiş ve birbirlerine duydukları ilgiyi bir başkası için duymayacakları,duyamayacaklarını bilen iki kişi arasındaki ilişkiyi betimler,betimlemelidir.
Oysa ne denli başarılıyız,bu sözcüğü de sıralanlaştırmakta –ve hatta-bayağılaştırmakta.Çok az tanıdığımız ve belki de hiç tanımadığımız insanlara “Sevgili”ile başlayan hitaplarda bulunmakta hiç yüksünmüyoruz, niçin? Kelime haznemiz mi dar bu denli?
İnternet dünyasında olsun,gerçek yaşamımızda olsun her gün karşılaştığımız pek çok insanı nasıl tasnif ediyoruz onlara duyduğumuz yakınlığıa göre.Kabaca şöyle değil mi? Tanıdıklar,ahbaplar,arkadaşlar,dostlar.Giderek daralmıyor mu bu halkalar.Evet dikkat çektiği üzere sevgili yok bunların aralarında,olmaması da gerekir.Zira o çok ama çok özel bir insandır.Yukarıda saydığımız tanıdık,ahbap,arkadaş ve dostlara nasıl hitap ederiz,etmeliyiz.Türkçemizde pek çok hitap sözcüğü yok mu,karşılaştığınız kişiye duyduğunuz yakınlığa,muhatabımızın cinsiyetine,ilşkilerimizin boyutuna göre kullanacağımız; sayın, bay, bayan, beyefendi, hanımefendi sözcükleri yetmiyor mu bize?
Tanıdık, ahbap, arkadaş ve dostlarımıza sevgili derken bu kelimeyi sıradanlaştırmak yanında, gerçekten bizim için çok özel olan insan ile olan ilişkimizi de sıradanlaştırdığımızı,giderek o insanı da sıradanlaştırdığımızı farketmiyor muyuz hiç?
Giderek yok ediyoruz güzelim Türkçemizi,güzelim sözcüklerimizi.Bu hızla gidersek korkarım yakında “sevgili”miz için sevgili diyemeyeceğiz.Ne bulacak, ne kullanacağız bu sözcük yerine.Ultra, siber, bilmem ne sevgili mi diyeceğiz, demek zorunda kalacağız?
Sizce, “Ya Habibi”nidasının sahibi, kaç insanoğluna bu şekilde hitap etmişti
İbrahim Balcı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #320
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kendini kandırma kızım!
Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ?
Bıkmadın mı etrafa
Pembe gözLükLerLe bakmaktan
Ya da poLyannacıLık oynamaktan?
Geçmio işte acıLar
Kaç kez anLatıcam sana
Bu işLer internet bağLantına benzer
Bi koparsa kaLırsın ortada
Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar?

AğLama PaLyaço Makyajın Akar !