Arama

Anlayana - Sayfa 275

Güncelleme: 26 Kasım 2018 Gösterim: 626.035 Cevap: 3.995
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
5 Şubat 2012       Mesaj #2741
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Dokunma Sakın bana! Bırak yalnızlığım Kıskanır beni Yanında, ben Artık hayata Alıştım yalnızlığımla Güvenim Kalmadı Ne Sana Nede Aşkına.

Sponsorlu Bağlantılar
In science we trust.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
5 Şubat 2012       Mesaj #2742
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Aşıkların Çoğu Ayrılıkları Değil yalnızlığı yaşar Hayatında, Benim Yaşadığım Yalnızlık Değil öLüm Aslında, Çünki Kimse benim Gibi Sevmedi Seni Kimse Benim Gibi Sevemezdi Seni..

Sponsorlu Bağlantılar
In science we trust.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #2743
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #2744
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #2745
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #2746
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #2747
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #2748
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #2749
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
5 Şubat 2012       Mesaj #2750
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ TEK KALDIM DÜNYADA DÜNYAM OLUR MUSUN? DENİZLER KADAR SEVDİM DALGAM OLUR MUSUN? ATEŞLER KADAR YANDIM ALEVİM OLUR MUSUN? İlK aŞkIm DğİlSiN aFfEt SoN aŞkIm OlUr MuSuN???