Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 134

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.045 Cevap: 1.418
Handem_ - avatarı
Handem_
Ziyaretçi
20 Mart 2009       Mesaj #1331
Handem_ - avatarı
Ziyaretçi
Başkasının günlüğünü okumak çok heyecanlıMsn Tongue
Hiç üşenmiycem bu 269 sayfanı okuycam şimdi günlükkHug
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009       Mesaj #1332
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Güzel bir gün umarım öyle de devam eder... Tender

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mart 2009       Mesaj #1333
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bugün dünden hiç eser yokShy 2 Herşeyim ruhumun diğer yarısıTender Ben O'nu çok seviyorum ki:kiss2:

Çok güzel bir gün umarım öyle de devam ederTender

The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009       Mesaj #1334
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Yine bi cuma ve yine ben arada unutuyorum seni günlük Msn Grin neyse bugünde her zamanki gibi 1 gün Msn Happy İş bitmez Mooooh vakit kaybetmeyeyim Uf
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2009       Mesaj #1335
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mooooh Günlük'mHıh 2 Hep biz sana yazıcazHıh! Arada bir de sen bize yazsan olmaz dimiMsn Tongue

Bugünlerde çok değişik şeyler yaşıyorumMooooh Hayatımı doğrudan etkileyecek bi karar aldık AşkımlaIn Love Bu karar bir yandan heyecanlandırıyorIn Love bir yandan da hüzünlendiriyorMooooh Ama iyi günlerin çok çok yakında olduğunu bilmek hüznümü alıp götürüveriyoShy 2Offf offff be günlüğümMsn Grin dertlendim bak yineUfArtık birşeyler bir an önce olsun istiyorum..Beklemek yoruyor insanıMsn Confused Sınavlara da az kaldı ama...Msn Grin Hayırlısı olsun her şeyin.. Bakalım gelecek bize ne getirecek.Sabırsızlıkla bekliyorum...

Seni Seviyorum BiRtanem:kiss2:
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
22 Mart 2009       Mesaj #1336
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Balık tutmaya gitmediysem, pazar günlerini sevmiyorum günlük Hıh 2
adsız - avatarı
adsız
VIP VIP Üye
22 Mart 2009       Mesaj #1337
adsız - avatarı
VIP VIP Üye
slm günlük bugün üye oldum siteyide çok beğendim emeği geçen herkese teşekkürler Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2009       Mesaj #1338
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlüğüm:kiss2: Merhaba... Yine ben geldimSmiley9 Bugün coğrafya sınavımız vardı okuldaMsn Grin Tam anlamıyla mükemmeldiCheerleaderGüzel bi not bekliyorumHıh 2Bugün uyandığım andan itibaren günümün güzel geçeceğini düşündüm ki öylede oldu ufak tefek pürüzler dışındaMsn Happy) GünlüğümPoke devamsızlık yapanlar geri kalıyormuşPokeMillet de rakip eksiltiyormuş duydun mu?Msn Grin YazıkkkUf Bizden ne kadar korkuyorlar görüyorsun dimi günlükMsn Tongue Oysa ben onları rakip görmüyorumMsn Happy) Tek rakibim var kendimUf İnsanın tek amacı da bu değil mi zaten kendini yenebilmek...Msn HappyMaskeler düşüyor teker teker...İç yüzleri dışlarına vurdu insanların...Dıştan göründükleri kadar masum değillermiş meğerBilmem Son bi kaç ay kaldı. Artık bu iş fazlasıyla canımı sıkmaya başladı.Madem bu kadar vahşileşti insanlar..Ben de bütün iyi niyetimi bir kenara bırakıp kılıçlarımı kuşanmalıyım dimi ama..Bundan sonra yapacağım her şey; hayallerim,umutlarım,kutsal saydıklarım ve onurum için...

Bu bir yarış sonuçta hak veriyorum herkeseMsn Happy oyunu kuralına göre oynamalı artık..

Ne diyelim günlükPoke

Umarım herkes ama herkes emeğinin karşılığını alır kii
.. İyi olan kazansın..

Tender
BiRuMuT - avatarı
BiRuMuT
Ziyaretçi
24 Mart 2009       Mesaj #1339
BiRuMuT - avatarı
Ziyaretçi
İnsanın kendinle barışık olması ne kadar güzel birşey Smiley9 kahretsin çok seviyorum kendimi günlük TenderRose
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
24 Mart 2009       Mesaj #1340
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Konu kapandı artık günlük, sonsuza kadar kapandı..
Bir daha yaşam varsa da olmayacak kadar kapandı..

Galiba..

Çikolatacıya abone yaptım seni, artık çok sık uğramayacağım..

Yeni bir.....kadar...