Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 140

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.781 Cevap: 1.418
SüPeRsiN - avatarı
SüPeRsiN
Ziyaretçi
11 Ekim 2009       Mesaj #1391
SüPeRsiN - avatarı
Ziyaretçi
Nereden başlasam bilemedimMsn Tongue Gidiyo hayat işte kafasına göre. Günlerim kimi zaman mükemmelken kimi zaman geçmek bilmiyo.Her insan da olduğu gibi. Mutluyum. Gerçekten mutluyum.Direncim arttı yaşadığım her şeye karşı.Özellikle gribeRofl Yuvarlanıp gidiyoruz işte.Başka ne bekliyorsun ki?

Sponsorlu Bağlantılar

king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
8 Aralık 2009       Mesaj #1392
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Sevgılı gunluk bu gece yarım saat once bızım peder bana pc yı kapat serserı dedı ve bunun ardından bende ıngılızce kufur ettım..cevıremedıgı ıcın ne konusuyorsun bana turkce soyle dedı bende acıklamasını yapınca on dk evın korıdorlarında kovalamaca oynadık araya annem gırdı peder yatıstı ve odaya gıttım adam tam uyuyacak ensıferıum dan ahtı parcasını calıp sonuna kadar actım haha kendımı bır saga bır sola attım duvarları tekmeledım peder kalktı sulaleme saydı ve oklava ıle dısarı kadar kovaladı ve ardından annem yıne gece gece araya gırdı yatıstı ve sımdı msxlabs gunlugune bunu dokuyorum.gunluk bu geceyı unutma ben unutmuyacagım..Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
BiRuMuT - avatarı
BiRuMuT
Ziyaretçi
22 Aralık 2009       Mesaj #1393
BiRuMuT - avatarı
Ziyaretçi
ah günlük ah In Love bütün gün hiçbir şey yapmadan evde tembel tembel oturmak ne güzelmiş günlük özlemişim kendimle başbaşa kalmayı Tender tembelliğe alışırsam mı ? Msn Sarcastic yok günlük olurmu hiç sorumu bu sende amaaan bigün keyif yaptık çok gördün Hıh 2
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
22 Aralık 2009       Mesaj #1394
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Canımm günlüğüm bu gün o kadar yoğundumki akşamın olcağını düşünemiyodum ama bak akşam olmuşş hayat bi varmış bi yokmuş bende bu ikilemin arasında kalmış bi var bi yokum.Bu gün var olduğum günümdeyim, cok mutluyum, içim içime sığmıyor.. Mutluluğumun en büyük sebebi yağmur yağıyo kentime ve ben üşüyorum, sonbahar iklimini yaşıyorum bu herkes icin mutluluk sebebi olmayabilir ama senede 3 4 kere yağmur yağıyosa bi ülkeye o ülkede yaşayan herkes benim gibi mutlu olcağına inanıyorum..

..Yaşasın yağmur..

..Yaşasın soğuk hava..

..Yaşasın yaşamakkk..
Handem_ - avatarı
Handem_
Ziyaretçi
2 Ocak 2010       Mesaj #1395
Handem_ - avatarı
Ziyaretçi
Yeni yılın ilk yazısını ben yazayım günlükcüm.Yıl yenilendi de noldu,herşey aynı sadece rakam değişti gözümde.Alışmak gerek

öff ben eskiden de günlük tutamazdım zaten. neyseeMsn Grin az ve öz olan iyidir,yeter bu gece için,çok bile:=)
BiRuMuT - avatarı
BiRuMuT
Ziyaretçi
20 Ocak 2010       Mesaj #1396
BiRuMuT - avatarı
Ziyaretçi
26 saat 45 dakikadır uykusuzum daha ne kadar sürecek bu durum bilemiyorum Faint neler oluyo bana günlük neden uyuyamıyorum uyumak istiyorum Mooooh Hysteric
blueeyez - avatarı
blueeyez
Ziyaretçi
30 Nisan 2010       Mesaj #1397
blueeyez - avatarı
Ziyaretçi
tanıdık kimse kalmamış...
_MMia_ - avatarı
_MMia_
VIP VIP Üye
16 Mayıs 2010       Mesaj #1398
_MMia_ - avatarı
VIP VIP Üye
Valla buraya yazarsam hafize pek bi darılır;ne iş beni başka günlüklerle mi aldatıyon falan der..

İyisi mi kendi günlüğüme yazayım..
_g3v3z3_ - avatarı
_g3v3z3_
Ziyaretçi
1 Temmuz 2010       Mesaj #1399
_g3v3z3_ - avatarı
Ziyaretçi
sabah önemli bi denetimim var önümde klasörler dosyalar ama ben neden nette takılıomm .. facia gbi bişi bu yaa Msn Sleepy
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
3 Temmuz 2010       Mesaj #1400
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Kaptanın seyir defteri: yıldız tarihi 20010 ) uzay yoluna doğru hızlı ilerlerken geminin seyri bilinmeyen bir gezegene doğru faili meçhul bir şekilde ilerler.kaptan kirk hamilton pardon kaptan kirk rotamızı belirlerken mıster sapık kepçe kulakları ile yeni bir iletişime parmak bastı.bunun ne kadar doğru bir hareket olduğunu geminin doktoru ile tartıştık ama sapığa bir teşhis koyamadı..gemi belirsiz ilerleme yolunda ilerlemeye devam ederken dünyadan 12223456 ısık yılı uzakta niye bu kadar uzağa gittiysek o da kaptanın ayrı bir mallığı ama ilerliyoruz..ne siz sorun ne ben sölim burda gece oluyor ama bir türlü gündüz olamıyor nedensel bir boyut içinde kendi gelgitlerimizde mister sapık ile geyik yaparken maymunlar cehennemine düştük Msn Grin aaa ne tesadüf darwin de aralarındaymıs ve bu yıldız tarihi için ölümsüz bir andır..yıldız tarihi 2011 herkes yalan oldu herkes kendi dalgasında Msn Grin gemide zaten kendinden geçti dağıtıyor hayata ve samanyoluna argo tabirlerde bulunuyor...

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.