Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 138

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.785 Cevap: 1.418
BiRuMuT - avatarı
BiRuMuT
Ziyaretçi
29 Mayıs 2009       Mesaj #1371
BiRuMuT - avatarı
Ziyaretçi
of be günlük hepmi böyle dengesiz insanlar gelip beni bulucak Faintsanki böyle özel seçilip dengesizlik yapmak için yaratılmışlar bu dünya için Faint
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Haziran 2009       Mesaj #1372
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok uykum var günlüğüm..

Sponsorlu Bağlantılar
Sinirlerim laçka olmuş durumda toparlanmam uzun sürmez. Gidiyorum şimdi uyumaya.Görüşürüz...

Wave

Handem_ - avatarı
Handem_
Ziyaretçi
10 Haziran 2009       Mesaj #1373
Handem_ - avatarı
Ziyaretçi
Son konulardaki Micheal Jacksonla ilgili başlıkları görünce aklıma geldi de,bugün arkadaşla konuşurken "ben Michelaı beğeniyorum,Jensen senin olsun" dedim .Micheal Jackson mı dedi:T hayattan soğudum o andaMsn GrinMsn Grin

şaka yaptı heraldeMsn Grin
bahsettiğim prisondakiydi halbukiMsn Confused

öptüm seni günlük,arada işe yarıyosun ,uykum kaçtı karalayacak yer arıyorum aklıma sen geldin:p
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
10 Haziran 2009       Mesaj #1374
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Yüreğim mi çarpan bunca aradan sonra söyle Günlük...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2009       Mesaj #1375
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam günlüğüm:kiss2:

Aylığım mı demeliyim yoksaMsn Tongue Ayda bir yazabiliyorum artıkFaint

Ben hep aynı ben değişen pek bi şey yok...Kavgalarım,inançlarım,beklentilerim hep aynı...Değişen tek şeyse bunlara aldığım cevaplar.Şu son bir ayda çok şey öğretti hayat bana.En çok cevabını aradığım soruları çözdüm.Öyle işteTender

GörüşürüzWave
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
7 Temmuz 2009       Mesaj #1376
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
3 yangınım var artık Günlük, hepsi de cayır cayır canıyor içimde..İçim zaten bir yangın yeriyken bu 3 yangınla başedebilecek miyim dersin..
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
10 Temmuz 2009       Mesaj #1377
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Hiç günlüük yazma gibi bi alışkanlığım yok ama burda deneyecem bakalım nasıl bişeymişMsn HappyBen dün yaşadığım bi olayı anlatmak istedim.Yine pc nin içine girer gibi msxtaydım ablam beni gördü diyoki reyan tmm anladık gözlük kullanmaya meraklısında gözlerini bozmadanda gözlük kullanabilirsin uğraşma gözlerini bozmaya söz elime geçen ilk parayla sana gözlük alcamMsn GrinMsn Grintabi ben böyle bişeyi hiç beklemiyodum güle güle öldüm.Sonra arkasına gazı alan kardeşim başladı laf sokmaya diyoki 'Allahım msx üye olmadığım için sana şükürler olsunnn..Msx üye olanları acilen bu bağımlılıktan kurtar' arkasına ablam devam etti 'Allahım hem facede poker oynamadığım için hem msx üye olmadığım için sana şükürler olsunnn'dedi(kardeşimde facede poker oynuyo zamanı öyle geçiyo)tabi ben dururmuyum kardeşime cevabım'en azından ben bişeyler öğreniyorum eklediklerimle insanlar bişeyler öğreniyor sen napıyon?'diyoki 'insanlarda çok meraklılardıya senin yazılarına reyan ne yazcak diye bekliyorlardıya'biraz morardım ama olsun kimsenin ihtiyacı olmayabilir belki kimsede okumuyodur ama ben kndimi unutuyorum ya mutluyum ya bu bana yeter dimi günlükMsn Happy
mns_ff - avatarı
mns_ff
Ziyaretçi
14 Temmuz 2009       Mesaj #1378
mns_ff - avatarı
Ziyaretçi
Ben oNu neDen bu kaDar çoK sevDim ki saNki..??
SonRasında neDen bu kaDar çoK acı çekTim..??
Bana bu denLi acı veRen o mu, yoKsa kenDim mi, çöZemeDim..!! Msn Dunno Msn Dunno
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
17 Temmuz 2009       Mesaj #1379
arwen - avatarı
Ziyaretçi
çok uzun zaman oldu yazmayalıMsn Happy

günler dolu dolu geçiyor ( lafta)

böyle işte....

Tınmaz Melaike - avatarı
Tınmaz Melaike
Ziyaretçi
30 Temmuz 2009       Mesaj #1380
Tınmaz Melaike - avatarı
Ziyaretçi
Herşey o kadar anlamsız ki .. Hayatıma anlam yükliyemedim Henüz.. öyle biri yok henüz..

ideallerimin peşinden koşarken umarım hayatımın aŞKını kaçırmam..

Hergün ayrı bi dert..

yoruldum günlük.

Ben bile yoruldum..