Ziyaretçi
Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 138

Ayda bir yazabiliyorum artık

Ben dün yaşadığım bi olayı anlatmak istedim.Yine pc nin içine girer gibi msxtaydım ablam beni gördü diyoki reyan tmm anladık gözlük kullanmaya meraklısında gözlerini bozmadanda gözlük kullanabilirsin uğraşma gözlerini bozmaya söz elime geçen ilk parayla sana gözlük alcam
tabi ben böyle bişeyi hiç beklemiyodum güle güle öldüm.Sonra arkasına gazı alan kardeşim başladı laf sokmaya diyoki 'Allahım msx üye olmadığım için sana şükürler olsunnn..Msx üye olanları acilen bu bağımlılıktan kurtar' arkasına ablam devam etti 'Allahım hem facede poker oynamadığım için hem msx üye olmadığım için sana şükürler olsunnn'dedi(kardeşimde facede poker oynuyo zamanı öyle geçiyo)tabi ben dururmuyum kardeşime cevabım'en azından ben bişeyler öğreniyorum eklediklerimle insanlar bişeyler öğreniyor sen napıyon?'diyoki 'insanlarda çok meraklılardıya senin yazılarına reyan ne yazcak diye bekliyorlardıya'biraz morardım ama olsun kimsenin ihtiyacı olmayabilir belki kimsede okumuyodur ama ben kndimi unutuyorum ya mutluyum ya bu bana yeter dimi günlük
| 15 Eylül 2017 / recepkaymak Cevaplanmış |
| Kapat Saat: 21:35 Hoş Geldiniz Ziyaretçi