Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 86

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.318 Cevap: 1.418
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
2 Temmuz 2008       Mesaj #851
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
gezmeye bayılıyorummmMsn Happyhep gezebilsem görmediğim yerlere gidebilsemUf
Sponsorlu Bağlantılar
BlueNighT
Yasaklı
2 Temmuz 2008       Mesaj #852
Yasaklı
Sevgili Günlüğüm Msn Tongue

Sponsorlu Bağlantılar
Sabaha kadar çalıştım..

Akşama Kadar uyudum..

MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
3 Temmuz 2008       Mesaj #853
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Dünkü hastalıktan erken kurtuldum. Sabah Herşey Güzel Başladı.
Sabah iş görüşmesi yapacağım yerin adresini aldım. Öğlene kadar halamın yaramazlarla takıldım. Ne bitmez bilgisayar oyunuymuş be.
Öğlen ümitle ptt ye gittik ama öğle tatilini hesaba katmadık. Gelirken kendime bi kısakollu aldım. Yakıştı da sanırım.

Sonra Konağa gittim iş görüşmesine. İyi geçti sanırım haftaya işe başlarım. Sonra konaktan alsancağa kadar yürüdüm. Deniz kenarından Bu arada askımın beni aramasını istedim. Konturum da vardı ama o arasın istedim. Ama aramadı müsait değilmiş. Ona denizin sesini dinletecektim. Kimileri için belki çok komik ama daha önce deniz görmemiş biri için çok şey ifade eder. Ama olmadı işte... Tek başıma oturdum dakikalarca...

İyi mi oldu diye düşünmeye başlıyorum günlük. İzmir Askım için geldim. Umarım ...

Şimdi bi kafedeyim günlük denizkenarına yakın bi yerde ve yanımda karşımda kuzum var, yine bana umut aşılıyoTenderCanım iyi ki var...Msn Rose

Herşey rağmen NEYSE...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2008       Mesaj #854
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hiç olmadığım kadar mutlu+huzurluyumMsn GrinNeden olduğu konusunda bi fikrim yok ama kusum çözmüş olayıTenderYoğun yaşıyormuşum duygularımıMsn TongueMsn GrinBugün öğlenleyin saat 12 gibi kayseriye döndüm ayağımın tozuyla kankam HOT WORKİNG GİRL ile gezdik özlemişim buraları yaMsn GrinÇok mutluyum ben Kim ne derse desin gülüyorum sürekliMsn Grin
Acaba kötü bişey mi bu Msn ConfusedMsn Confused
Değildir ya sanmıyorumMsn Grin
I'm a optimistMsn GrinMsn Grin
Sizleri Seviyo BENTender
Hoşçakal günlüğümWave
heartless- - avatarı
heartless-
Ziyaretçi
4 Temmuz 2008       Mesaj #855
heartless- - avatarı
Ziyaretçi
yarın izne ayrılıyorum 1 hafta stresden uzak mutlu ve huzurlu geçecek. dönüş kabus ama düşünmiyeceğim. hiçbir şey planlamadım canım ne isterse onu yapıcağım süre kısıtlı yapabildiğim kadarıyla ne yazıkki. 14 temmuz çabuk gelme lütfen Msn Happy
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
5 Temmuz 2008       Mesaj #856
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük biliyorum sadece üzgün olduğumda geliyorum ama kimseye anlatamadıklarımı yazarak anlatmak daha anlamlı geliyor.
Biliyormusun aylardır ondan bi haberim.NE yapıyor ne ediyor bilmiyorum.Ben onu çok başka sevdim yaff,o benim dostumdu,arkadaşımdı,kıyamadığımdı...Belkide hayırlısı böylesi idi.Ama çok koyuyor yokluğu,çok zor geçiyor...,hele zaman zaman...Herşeyin aşırısı zararmış ya,bende aşırı sevdim aşırı değer verdim,sonunda kaybettim he!Msn Sad
Ama ne olursa olsun o merhametli,iyi yürekli,kendini bilen doğru insan,bana bile bile haksızlık etmez.
Arkasından diyeceğim; sadece güzel temennilerimdir.Allah ona dünyada islam yolunda hayırlı,huzurlu,sağlıklı,sevenleri ile mutlu bir ömür...,
Ahirette de Cenneti nasip eder inş.Çünkü o herşeyin iyisine layık.İyi olsun yeter.Acı bir şekilde çekilir değilmi günlük...Şimdi gidiyorum.Bir günde ben seni dinleyeyim olurmuMsn Happy
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
5 Temmuz 2008       Mesaj #857
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
neden bu sefer ki bu kadar zor oldu ki_?_? neden aklımdan çıkmıyor ki_?_?
çok takıldım galiba bu sefer... geri dönüşü olmasın istiyorum ama... zaman neler getircek çok merak ediyorum... sakın geri gelme.. dayanamam yoksa!!!
iyilik_perisi - avatarı
iyilik_perisi
Ziyaretçi
6 Temmuz 2008       Mesaj #858
iyilik_perisi - avatarı
Ziyaretçi
Gıcık,sayende ilk kez yazıyorum günlüğe Msn Happy...Canım arkadaşım benim.Aslında senin için,küçük masum bir "arkadaş"
kelimesi gerçekten çok az ama sen benim gönlümde nerede olduğunu biliyorsun veya az çok tahmin ediyorsun...
Dün senden gelen haber gerçekten çok ağırdı...Karneyi aldığında "ilk işim hakettiğim tatili yaşamak" demiştin.
Tatil sana iyi gelmedi ya Msn Sad belkide çok istediğin,için böle oldu...Ama şunu unutma, sen şuan bulunduğun odayı haketmiosun,
kimsenin haketmediği gibi...Acil şifalar diliyorum "Adını koyamadığım"...Seni çok seviyorum...Biz hep seninleyiz...

girlinlovens2zy9girlinlovens2zy9
İşte böyle günlük...Böle bir gün...Crying
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
6 Temmuz 2008       Mesaj #859
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"

Geçiyor günler yine benden habersiz
Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz
Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz

Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde
Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde
Bekliyorum seveceğim mevsim bahar geçsede

Gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum
Büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum

Ne yağmurlar ne bulutlar yağdı içime sönmedi
Senden başkasını sevmedim sevemedim
Herseyi sildim gönlümden bir seni silemedim
(kırık gitar-gözlerime çizdim seni)

aynen böyle işteMsn Happy
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
6 Temmuz 2008       Mesaj #860
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
çok sevdiğim bir abimin dün gece düğün töreni vardı ve tüm gece dans ettim.bugünde hala kendime gelemedim.. ama çok güseldi her şey UfTender