Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 84

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.590 Cevap: 1.418
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
21 Haziran 2008       Mesaj #831
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
yine karar zamanı düşüncelkerim duygularım karmakarışık....Msn Sad artı yalnız olmasamda kendimi çok yalnız hissediyorum.hakkımda hersey hayırlısı olsun aminMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
21 Haziran 2008       Mesaj #832
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Tartışmalar içinde birbirimizi yiyoruz günlükMoooohO kırılır,ben düzeltmeye çalışırım..Beni kızdırır ben küserimFaintSonra birdenbire barışırız ve ileriki yaşamımızdan bahsederizCici..Bi bakmışım onları konuşurken de laf sokuşturmaya başlamışFaint..Çok bilmişliğini yüzüne vururum;Altta kalır mı hiç sana çekmişim derMoooohKısacası günlük Ben onu çoook seviyorum yaIn Love
Sponsorlu Bağlantılar
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
21 Haziran 2008       Mesaj #833
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
bir gün daha geçti az kaldı azaldıkça daha ağır işlemeye başladı zaman ....
ne kadar hızlı değişiyor benim yaşantım rutin olmayo beceremiyor , insanlar hızıma yetişemiyor Msn Tongue
Sevimli_kız - avatarı
Sevimli_kız
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #834
Sevimli_kız - avatarı
Ziyaretçi
sevimsiz günlükShy 2off off bugün herkesle tartıştım kuzenmiş teyzeymiş dinlemedim,yapılanları hak etmedim çok üzüldüm ama beni üzenleride üzdüm,her nekadar babam ve annem kızım tamam yine sus deselerde susamazdım anlıyormusun susamazdım.Böyle olsun istemezdim ama susamazdım, neyse birgün yokluğumda anlarlar ama geç olacak,benim için yoklar...
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #835
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
herşey herzaman güzel olmaz ııhhh mutlaka biri birşey çıkar ... Herkes anlar anlaması gereken anlamazzz....susimm bareeee.......
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #836
odrii - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük ;
Bugün iş yerime katılşı yaptım. Yine gurbet yine hasret. Sevdiklerimi kilometrelerce geride bıraktım yine. Özellikte İzmir'de bıraktığım o yaşlı gözler içimi bir kat daha yaktı. Sabır be günlük, geçecek bugünlerde, elbet düzelecek herşey. Bak saymaya başladım bile şafak misali günleri; bir buçuk ay, bir buçuk ay sonra yine beraberiz inşallah.Neyse günlük ne benim dertlerimi yazacak zamanım nede senin o kadar çok derdi dinleyecek yerin var...
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #837
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
GünlükümCici,
Bugün her duyguyu yaşadım mutluluk,kıskançlık,sinirlenme,coşku..Çok hareketli bir gündü.Sabahleyin erciyes üniversitesinin hiç gitmedigim rektörlügünün kapısını çaldım biricik kuzenim içinTender..Sınıf ortamı nasıl olur bilmiyorum ama abartılacak bişi yok.kampüste yürürken düşündüm de bildigimiz yol bildigimiz ağaçlar,çimenler..Bildigimiz insanlarMsn Happy))Belki de biz büyütüyoruz gözümüzde,şu ÖSS ve YDS canavarını besliyoruz kendi ellerimizle..BilmemYalnız büyülü bir havası da yok degildi..Neyse,Gidip görücez dimiCici...
Bugün aşkım daha bir yakışıklı olmuş günlük ,saçı filan kestirmişIn Love..Tüm bunların üstüne sen tut msxlabs albümüne fotoğrafını koySopa..Sağolsun canım annem NoRanynnKiss,süper anne ya kızını düşünüp kaldırıverdiCiciÇok da güzel yaptı.OhhhhUfO fotoğrafı orda görünce çıldırmıstım kıskançlıktanMsn Happy))..
Günlük bak sölemeyi unuttum bugün evdeki annemle hic olmadıgım kadar iyiydim..Hatta gülmekten öldüm yaa.Bak simdi replikleri vercem..(Mutfakta yemek yapıyoruz bi yandan da muhabbet ediyoruz)
......
Ben: Anne biliyo musun bilgiyi çinde dahi olsa gidip bulucanMsn Nerd(felsefe yapıcam ya kadınaMsn Tongue)
Annem: Hıı iyiymiş ya.Bilgi diosun ama küçük kardeşine dua okumayı ögretsene alışsınMsn Happy)
Ben: Tabiki ögretirim annecimCiciHem bak Kuran'daki her ayeti okumak insana cok cok sevap....(Baya bi konusurken,konusmam bölünüyor bu aradaMsn Dunno)
Annem: Çocuklar içine girmese bariMsn Thinking
Ben:Ne nasıl neyin anneMsn Confused
Annem: Yünün canımm sende haaMsn Surprised (Dışarıda yünümüz vardı,yeni kurutmustu kadıncagızKiss)
Ben: Yaa işte böyle anne havalar da epey ısındı ya sorma gitsinHahaha
Annem:Hahaha
(Sonra ikimiz de yerlerde kahkaha atıyoruz günlük,Yani bi muhabbet bu kadar ani bi şekilde değişebilirCiciSonrası mı?NaughtyO ara ben annemin yanaklarını öpme bahanesine ısırıyordum kiMsn Grin)
İşte böyle güzel bi gün geçirdim günlükümm..İnsallah hep böyle olur..Wave
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #838
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Her şey olması gerektiği gibi Günlüğüm Asayiş berkemalMsn GrinÇoook mutluyum Hayat yavaş yavaş da olsa güzel yönünü gösterdi banaTenderHerkesi her şeyi seviyorumUfEn çok kusumu tabiHıh!Kimse onunla yarışamazNo AngelRakipsiz kankamKiss
Umarım Her şey çok daha güzel olur....
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #839
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
güsellikler diliyorum herkese...mükemmel bir yaz ve dinlendirici bir tatilMsn Happy
Sevimli_kız - avatarı
Sevimli_kız
Ziyaretçi
25 Haziran 2008       Mesaj #840
Sevimli_kız - avatarı
Ziyaretçi
sevimli günlük çok mutluyum babam yazlığa bitanede köpek alacak söz verdi.Ama hemen sahiplendim adınıda ben koycam sonra kendime alıştırcamki kimseyi sevmesin hahaha tabi evdekilerin keyfi kaçtı ama benim köpeğim olcakSopa