Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 20

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.005 Cevap: 1.418
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
30 Nisan 2006       Mesaj #191
arwen - avatarı
Ziyaretçi
şuan yine nesguıck hazırladım kendime ve bişeyler yazıyorumm..keyfim yerinde bikaç gündürr umarım daha iyi olucakk neyse bu gece yeter bu kadar Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
30 Nisan 2006       Mesaj #192
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Düşünmekten kendimi alamıyorum maalesef... Biri biterken diğeri başlıyor Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
ncy_monster - avatarı
ncy_monster
Ziyaretçi
30 Nisan 2006       Mesaj #193
ncy_monster - avatarı
Ziyaretçi
herkese selam lar akşam görüşmek üzere malum dört bir tarafımız daglarla cevrili vee böyle bir yerdede iyi birşey beklenmez daha fazla sinirlenmemek için iş yerine gidiyorum dagaaa Msn Grin
srwhite - avatarı
srwhite
Ziyaretçi
1 Mayıs 2006       Mesaj #194
srwhite - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük hafta sonu hayatımda herşey değişti ..
AngeLus - avatarı
AngeLus
Ziyaretçi
1 Mayıs 2006       Mesaj #195
AngeLus - avatarı
Ziyaretçi
ve ben geldim günlük .. valla günlükçüğüm ne desen haklısın baya bi bırakdım burları ama işte yoğunum bu aralar o yüzden pek takılamıom affet beni günlük senle uzun zaman arkadaşız eski dostuz umarım hala dostuzdur.. benim tek dert ortağım sensin.. seni ve siteyi unuttuğumu sanma hiç bi zaman unutmadım unutmam.. unutamam.. ben yine aynı ben bir başka ben benden içeri bir ben oldum anlatıcak Çok şeyler var bitmez buraya yazmakla.. ama dediğim gibi her zaman .. YAŞA VE ÖĞREN....!!! hoşçakal günlük gene gelicem sık gelmye çalışıcam
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
1 Mayıs 2006       Mesaj #196
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük

sonunda hafta sonu geldi ve ben onunla konuşabildim 2 haftadır çektiğim acı sona erdi içimde ne varsa konuştum. şimdi yoluna girdi herşey ve ben bu haftaya güzel başladım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2006       Mesaj #197
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Uyumak istiyorum GünLük.. Sadece birazcık uyumak..
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
1 Mayıs 2006       Mesaj #198
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Bu gün nedenini bilmediğim bir huzur ve mutluluk var içimde.. Belki de sevdiğim insanlarla güzel bir güne başlamanın mutluluğudur...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Moonay - avatarı
Moonay
Ziyaretçi
1 Mayıs 2006       Mesaj #199
Moonay - avatarı
Ziyaretçi
merhaba günlük bende bugün okulu kırdım gitmedim evde olmak güzel bi şeymiş gerçi dersleride düşünüyorum ama Msn Tonguebi kerede gitmeyeyim ama dimi yaniMsn Grin
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
1 Mayıs 2006       Mesaj #200
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Yani günlük, bu günlerde her kes okulu kırıyo... Benim de içim gidiyor.. Okulun yolunu bi hatırlasam okula gidecem ama hatırlayamıyom bi türlü.. )))
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ