Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 21

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.814 Cevap: 1.418
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
1 Mayıs 2006       Mesaj #201
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük

Sponsorlu Bağlantılar
bu gün kedilerimden biri 1 yaşına girdi şimdi onun sevdiği konserve mamadan alacağım. tabi diğerleride yiyecek ayrım yapamıyorum.
ve canım güzeller güzeli Pırıl'ım iyiki doğdun iyiki 15 günlükken senin gözlerin görmediği için uyutmak isteyenlerin elinden aldım ve bizimlesin.
Ömrün sağlıklı ve bol olsun.

http://img434.imageshack.us/my.php?image=prl7po.jpg

http://img434.imageshack.us/my.php?image=prl17bu.jpg

http://img434.imageshack.us/my.php?image=prl29nl.jpg
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
2 Mayıs 2006       Mesaj #202
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük,

Sponsorlu Bağlantılar
dün gece çok güzel geçti
bu sabah çok iyi uyandım işe geç geldim ama olsun kendimi iyi hissediyorum harika bir hava var işlerimi biran önce bitirip deniz kenarında kafede oturmak istiyorum
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
2 Mayıs 2006       Mesaj #203
arwen - avatarı
Ziyaretçi
bugün içimde bilmediğim bir huzur var rahatımm nedeni ne bilmiyorumm ama iyi bir şey eski zamanları özlüyorum 95 yılı olmasını çok isterdimm günlükk
srwhite - avatarı
srwhite
Ziyaretçi
4 Mayıs 2006       Mesaj #204
srwhite - avatarı
Ziyaretçi
87 yılına geri döndüm.yeni bir yaşam başadı 95 i değiştirmek isterdim ama umurumda değil artık ben benim en iyi dostum benimle değil ama benimle ne kadar, ben onunlayım ama ne kadar sürer ..hayat ne gösterir ..bilemem ama benim umudum var ......herşey sadece kendim için.......huzurumu kaçıran ruhsuz insanları arkada bıraktım artık konuşmam ve görmem gerekmiyor özzzgürlük...kendime başarılar diliyorum..
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
4 Mayıs 2006       Mesaj #205
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük,
2 gündür çok yoğun çalışıyorum ve akşamları başım ağrıyor dinlenemiyorum.
biran önce bu yoğunluk bitsin istiyorum. yarın onun doğumgünü ve sesi çıkmıyor ona sürpriz yapmayı düşündüm ama şimdi anlıyorum ki buna değmezmiş bile. eskisi kadar acı çekmiyorum artık gerçekleri görmeye başladım ve biliyorum ki o beni haketmiyor. bu belki benim için avuntudur ama çok fazla ileriye gitmeden baştan gerçekleri görmek çok güzel.
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
6 Mayıs 2006       Mesaj #206
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük
sonunda toparlanabildim artık acı çekmiyorum ve çok iyiyim.

Ben bene dönüştüm artık

ama kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum inşallah bu hafta başı param gelirde bir kuaföre giderimMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2006       Mesaj #207
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
günlük çok yorgunumMsn Sad
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
7 Mayıs 2006       Mesaj #208
arwen - avatarı
Ziyaretçi
selam günlük.. bugün hep evdeydim canım sıkıldı biraz saat 5 e geliyor ve ben hala buradayım yarın bir an önce gelsin istiyorum ..iyi sabahlar günlükkkkkkk
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
7 Mayıs 2006       Mesaj #209
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Bu günlerde çok mutluyum.. Her şey beklediğim şekilde gelişiyor ve ben her şeye hazırım.. Arada tatlı sürprizler de olmuyor değil.. Msn Happy Yaşamayı ve yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum be günlük Msn Happy
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
13 Mayıs 2006       Mesaj #210
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
sahte göz yaşlarının tuzlu sudan başka bir şey olmadığını anladığım anda rüyamın pembeliği bozulur ve uyanırım. Tatlı ama acı veren uykumdan.
Elde kalan sermayemle devam ederim hayata ve arayışlarıma.

Dinen sızılar iyileşen yaralarla ama yara izleri bedenimdeyken dönerim hayata çarklar arasındaki yerimi alır büyük ve acımasız çarklar arasında yıpranmadan ve yok olmadan yaşamaya devam eder mutluluk oyunu oynarım.

selametle günlük...

Msn Lipssealed Msn Lipssealed