Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 22

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.866 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2006       Mesaj #211
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kötüyüm günlük
hava kötü zaman kötü moralim kötü
Sponsorlu Bağlantılar
ben kötüyüm
hayat çok acımasız günlük
sana mutlu olma şansı vermiyor çogu kez
yada mutlu olsan da o mutluluğu yaşamana
doyasıya yaşamana izin vermiyor

faal - avatarı
faal
Ziyaretçi
13 Mayıs 2006       Mesaj #212
faal - avatarı
Ziyaretçi
kim ooo izin vermeyen gelsin yanıma
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2006       Mesaj #213
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gunluk bitsin artık sınavlar falan ugrasamayacagım ya bak ne guzel yaz da geliyor ben evdeyim ufff Msn Sad zaman gecmek bilmiyor bitsin artık sınav tatil gelsin de gezeyim soyle of yaa sabır ver bana guzel Allah'ım Bilmem... okuyan herkese sabır diliyorum vallahi okumak cok zor...
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
15 Mayıs 2006       Mesaj #214
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük,
bir süredir seni ihmal ettim. Ama çok yoğun çalışıyorum
hayatımın karmaşıklığı devam ediyor tam birşeyler yoluna girecek derken hopppp bir başka sorun neden bu yılım iyi başlamadı hayatımın en zor aylarını geçiriyorum.
Ne olacak halim
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
3 Haziran 2006       Mesaj #215
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Msn Party Msn Party Sıcak çok sıcak. Sıcak daha da sıcak olacakkk...Smiley32 Smiley32

Yahu sana çoktandır kimse yazmamış günlük pek bir yalnız gördüm seniMsn Sarcastic Msn Sarcastic

Neyse yaz geldi sıcak bir yandan hayat bir yandan
DEpResYondaYım yahu Msn Cry

Fincan KAhvem Hatrına SAydım Bir yudumluk aşkım deli Sarhoş
Komplo ordularım GArdiyanlarım
NEyim VAr Rapten GAri

Msn Party Smiley32
ramsstein - avatarı
ramsstein
Ziyaretçi
5 Haziran 2006       Mesaj #216
ramsstein - avatarı
Ziyaretçi
SEvgili Günlük,

Hayatım şimdi yolunda gidiyor sevgilimle iyiyim işim iyi ama yine de bir eksiklik hissediyorum
Bazen ne olacak halim diyorum planladığım şeyler olmuyor ve beklenti içinde yaşamak istemiyorum
Şekilcilik ne kadar kötüğ birşey ya
herşeyin farkında olsam da bende bu hataya düşebiliyorum.
Sevgili günlük ne olursa olsun şu anki yaşantıma şükrediyorum.
AngeLus - avatarı
AngeLus
Ziyaretçi
7 Haziran 2006       Mesaj #217
AngeLus - avatarı
Ziyaretçi
selam günlükçüğüm naber nasılsın bayadır gene ara verdim gelmedim .. olsun ama kusura bakma seni unutmuş değilim .. bugün ilginç olan bişey farkettinmi günlükçüğüm bugün ilginç olan tarhdi.. bugün tarih 6 - 6 - 06
evet 6 nın 6 sının 6 sı o yüzüden bugün havada garip bişeler vardı ama geçdi. şimdi ayın 7 si Msn Happy vee çookk sıcak günlükk çookk iki dakkada bi yüzümü elimi sokuom çeşme altına valla ne diim kıyamet yakın gözünüz aydın Msn Happy
helen00 - avatarı
helen00
Ziyaretçi
8 Haziran 2006       Mesaj #218
helen00 - avatarı
Ziyaretçi
mrh günlük bu gün şartelleri attırdım yemek yapim dedim bi gün sufle yapmayı ögrenecem
ayrıca şeker yerine tuz koymuşumm
rezil oldu canım sufle ve 15 yumurta
angels361ncdenizede gittigime pişman oldum yagmur yagdı su buz gibiydi ne barbat bi gündü yaa
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
9 Haziran 2006       Mesaj #219
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
06.06.2006 Tarihinde afyon dinar dolaylarına Cİnnet geldi ve bu geceye kadar esti ...

Esen Cinnet önce güzel bir mutluluk verdi giderken Cinnetle yaşamaya alışmış 3kişiye biras üzüntü verdi. Msn Sad

Cinneti Tekrar armızda görmek dileğiyle Msn Wink

Selametle günlük...
Son düzenleyen GusinapsE; 9 Haziran 2006 14:39
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Haziran 2006       Mesaj #220
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ateş Olmayan Yerden Duman Tütmezmiş Derler. Msn Grin

Estarabim, Estarabim...

Sağdan Soldan Estarabim Estarabim... Banana

Seven İnsanın En Büyük Arzusu Kavuşmaktır. Evet Ben Meleğimi Daha Fazla Bekletmedim Beklemedimde 06.06.06 Tarihi İle Ayak Bastım Yarenin Şehrine, Geçen 2 Gece 3 Gün Buğulu Penceremin Arkasındaki Hayallerimin Gerçek Olduğu Derbeder Kişiliğime Gelen Gülümsemeler ve Kalbimde Parlayan Benliğim Hayat Buldu. Farkettim Hayat Yaşamaya Değer Yaren ve Dostlar Bir Armoni Oldu Bende Can Buldum Msn Wink Kısacası Hayata Dokunduğunda Kavramak İstediğin Birşey veya Şeyler Yolda Yürümene Yardımcı Olur Hayat Yolunda Ben Yürümüyorum Koşuyorum Artık...

Maceralarımız Konusunada Yazıcam Bişeyler Şimdilik Bu Denli Mutlu Olduğumu Günlük Anla.! Msn Heart Msn Grin