Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 10

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.947 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2005       Mesaj #91
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük bu sabah gene icrat üstüne icrat yapmaya başladım da ...Smiley9 .... Umarım fazla can yakmadan akşamı bularım Rofl >>< zira arkadaşları uyarmaktan dilim kurudu....Rofl .... sevgiler Ailenizin dostu haşin Mod>>>Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Ekim 2005 09:08
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2005       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sevgili Gunlugum annemin dedigi şekeri bulamadıgım icin butun gun laf yicek birisi var karsında ama yok Msn Sad ama gelde bunu anlat al sanada ulkerin sekerinden aldım bari sen sev beni gorusmek uzere Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
AngeLus - avatarı
AngeLus
Ziyaretçi
30 Ekim 2005       Mesaj #93
AngeLus - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük günüm Şimdi başlıo yarın sabaha kadar.. bu arada Kandilin mubarek olsun günlükçüğüümm .. gün sonunda gene karalarım buraya bişeler günlük.. görüşürüüzz
ishagul - avatarı
ishagul
Ziyaretçi
31 Ekim 2005       Mesaj #94
ishagul - avatarı
Ziyaretçi
günlük bugün yine trafikten nefret ettim.neden istanbul'a düşen her yağmur damlası trafiğin daha da mahvolması için bir sebep oluyor anlamıyorum.açıkçası gidip bir köye yerleşmeyi düşünüyorum
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
31 Ekim 2005       Mesaj #95
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
waaay be günlüğüm yine dolu dolu bi gün geçirdim.. yağmurlu falan ama güseldi..yarın beklediğim gün.. bakalım ajansta neler olcakMsn Happy yarın akşam anlatıcam ok..byess
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
1 Kasım 2005       Mesaj #96
melish - avatarı
Ziyaretçi
>> GünLük..
KendimLe sawaş içindeyim.Kaybeden ben olsamda yıkıLmıyorum çünkü kazananda benim.Yenik düştüğüm zamanLarda dibe wurmak bana göre değiL zirweye çıkmaLıyımki gücüm artsın.Ben we Ben haha bu sawaş hiç bitmeyecek.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2005       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sinirliyim, agresifim....Zamansız ölmenin nasıl oldugunu merak ediyor ve istiyorum !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2005       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük..
O Kadar Çok Şey Varki AsLında Konuşmak İstediğim.. Ama Konuşsam mı Diye Düşünüyorum,, SenLe ALakası Yok Bakma ÖyLe Yüzüme,, BiLiyorsun SeninLe Herşeyi PAyLaşırım Ben.. ELLerim Üşüdü Benim.. Bana Müsade GeLicem Yine.. KıtLadım YanakLArından.. Unutmadan ÇikoLatan Masanın Üstünde..
mC_JaCq - avatarı
mC_JaCq
Ziyaretçi
1 Kasım 2005       Mesaj #99
mC_JaCq - avatarı
Ziyaretçi
GünLükkkkk bugün manyak zewkLi bi gündüMsn Happy) edebiyatcinin cantasindan sinaw soruLarini aLip teLefonLa resmini cektik sonra pcye atip cikardik soruLariMsn Happy) bütün sinifa dagittikMsn Happy)))) herkes 100 aLcak gaLibaMsn GrinD
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bayramın Telaşı Ve Mutluluğu Var Memleketimdeyim, Hoş ve Bu Güzel İlçede(Şereflikoçhisar) Günümü Geçiriyorum Yarın Sabah Mezar Ziyareti Olacak Sonrada El Öpme Ve Akraba İlişkilerini Pekiştirme İşleri Olacak.. İyide Ben Bu Halimde Nasıl Dolaşacam Hip Hop Tarzı İle..Msn Grin Günlük Sana Sağa Salim Bir Daha Yazmak Üzere Hoşcakal... Tavuklar Köpekler Halk Vay Bee Süzülüyorum Gerçekten..