Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 9

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.866 Cevap: 1.418
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
25 Ekim 2005       Mesaj #81
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
günlük be dün yaazamadım ama çoook mutluyum yaa herşey yolunda inş her zman bööle olu... kib.. görşrzz Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ekim 2005       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben cok kotu usutmusum suanda evdeyim ilacımı ictim ve forma daldım Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
26 Ekim 2005       Mesaj #83
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
way be günlük yine birgün geçti ömrümüzden hoyratça...
okulda eğlen derse gir ii, ama işe gidincede yorul bu kötü yaaMsn Sad herşey yolunda bugünde.. bakalım nolucak yarın.. ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2005       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük... Msn Wink Naberr

Seni Seviyorum BiL İstedim.. DetayLar Var Daha Sonra AnLatıcam Sana.. Kendine İyi Bak..!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2005       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm Sevgili Gunluk...okul hayatımda hic gunluk tutmadım ama iyice sanallastıgım su gunlerde birde sanal gunlugum oldu Hı Msn Happy iylesmenin umudu ile bekliyorum evde işallah bende kırlarda özgurce gezicem Msn Tonguep sonra ben yine yazarım birseyler sen burdam ol tamam mı Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2005       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Zorlu zaman gecirme metodlarını geride bıraktıgım şu günlerde içimi boşaltacak,rahatlıkla konusacak birilerini arıyorum. Fakat nafile... Konusabilicegim herkes benden 1 adım uzakta duruyorlar yada ben öyle hissediyorum. Belkide duygusallaıgım agır basıyor zamana. Zaman çözüm bulamıyor derdime. Derdim arş - ı alâ. Gereksiz kıldıgım hersey şimdilerde en gerekli yardımcılarım oldu. Beni itekliyorlar sıkıntıya ve alıkoyamıyorum kendimi. Uykusuz geceler gözlerime inat uykularımı kacırıyor. Bir sen dinliyorsun beni,bir sen yanlıs anlamıyorsun.Sagol.Msn Dunno
Son düzenleyen Blue Blood; 27 Ekim 2005 23:18
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
27 Ekim 2005       Mesaj #87
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
yiine bi gün daha geçti günlük hem yorgun hem mutluMsn Happy yatıcam brazdan dinlenism sende ayakta kalma fazla.. Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2005       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gunlugum can dostum..ben geldim bir gun daha bitti bugun neler oldu evde sıkıntılar ıcınde otururken bır arkadasla tanıstım fazla konusamadık ama olsun...sımdı yatmaya hazırlanıyorum sıkıntım senın sayende ve bu sıte sayesınde gecıyor..bılıyorum cok bıktın benden ama ne yapıyım Senı Sevıyorum..yarında burda Olucama emın Ol ölmezsem tabı Msn Sad Gorusmek uzere Dostum..
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
30 Ekim 2005       Mesaj #89
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
eeweeeett günlük dün geece yazmadım die sevinme bugün yazarım onun yerineMsn Happy walla güsel bi gün dü ama sıkıcı yaws..hep bööle geçmek mi zorunda bugünler.. nese bakalım yarın nolcak.. ii gceler günlük efendiMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2005       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük.. Ne Desen haKLısın Vefasız Çıktım Ben,, Yemin Ederim Hep AkLımdaydın Ama Foruma BirşeyLer EkLemekten Fırsat BuLamadım.. Özür DiLerim Msn Sad( Bak Sana Rüşvet OLsun Diye ÇikoLatada ALdım en Sevdiğinden Hemde.. Affettin Dimi Msn Happy) BiLiyormusun GünLük Sanırım Ben Yeniden...... Neyse GünLüğüm Daha Sonra İnş. Seni Seviyorum Kendine İyi Bak KıtLadım YanakLArından ..!!!