Yokum...İlk defa bu kadar yalnızım gece geçmiyor artık... Bu nasıl ayrılık bu nasıl veda diyip duruyorum artık ayrılmadan henüz... hani yazmıştım ya sana iki seçenek diye ikisinin sonucu da yoklukdu sorumun cevabını aldım yokluk çıktı...Bende yokum artık... Kapan artık günlük bu sana son yazım...Dönüşü olmayacak artık...
ofofff benimde farkım yokki..mantığım yapma etme derken..ben hala aynı yerdeyim ne ileri gidebiliyorum ne de geri..saçmalıyorum bunun farkındayım ..Kalbime söz geçirebilmeyi ne çok isterdim ama yapamıyom..olmayacağını bile bile hala seviyorum kahretsin halaaa ...nefret ediyorum kendimden
Sevgili Günlük,
Neden unutamıyorum onu? Neden onsuz yapamıyorum? Bugünlerde bu sorular kafamı bulandırıyor. Onsuz olmanın bu kadar zor olabileceği aklımın ucuna gelmemişti. Aslında yaşıyordum onsuzda ama ondan bir yaşam belirtisi duymak beni kötü hissettiriyor. Bunada alışmam gerekecek sanırım herşey gibi. Hayat beni sınıyor ama bende ona göre davranacağım. Hayata dört elle sarılacağım fakat biliyorumki her zaman bir yanım kırık olucak...
Sevgili Günlük,
Acı çekmek çok kötü birşeymiş. Birde bunun yanında bunu kimseye belli etmemek var. Bu ondanda zor bir işmiş aslında. Günlerdir acı çekiyorum fakat kimse neden niçin bilmiyor. Bilmesinlerde zaten ama bu acı artık dayanılmaz bir hal almaya başladı. Allah'ım bana güç ver lütfen...
canımsın günlük,
ben coook mutluyum.sonunda aradıgım mutluluk avuclarımda..onu cok seviyorum,insallah bozulmaz bu mutlulugumuz..derslerimde iyi ,ailemle de aram cok iyi olmasada onları cok seviorum.bu yüzden iyi sayılır,en azından ufak mutluluklarla yetinmeyi beceriyorum...
seLam günLük
uzun zamandır yasmıyorum sana da herşeyi unuttum
hayatımdan onu siLdm diyodum ama farkına vrdım ki hayatımdaki herşeyi siLmişim o hariç.. ben neden o gibi oLmayı beceremiyorum neden kafamdan kaLbimden siLip atamıyorum ? yardım et bana kendi kendime acı çektiriyorum yavaş yavaş öLüyorum sebebsiz yere yaşıyorum yani öLmek isterken deLicesine onun bi başkasıyLa oLduğunu biLerek beLki geLir diorum beLki içinde bana ait birascık aSk kaLmıştır diyorum kimseyi hayatıma sokamıyorum kimseyLe oLamıyoum kaLbimden kafamdan onu atamıyorum sıkıLdım artık bu kısır döngüden ..
günlük sana bu gün bir hikaye anlatacam yine aylardan haziran yine sınav vakti ve yine heyecan ama yine çalışmadım yaw nolacak acep günlük cevap versenne
Sevgili Günlük,
Kaldı sınava 11 gün ama kafamda sınav haricinde herşey var. Neden böyle bir duruma düştüm bilemiyorum bende. Bazı şeyler çok çabuk gelişti. Kafamda bu düşüncelerle nasıl girerim ben sınava? Tam sokmuştum hayatımı yola gene çıktı karşıma ne yapıcam ben onunla bu şekilde bilemiyorum. Sadece onu çok seviyorum ve çok özlüyorum. Neyse günlük hoşçakal...