Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 36

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.093 Cevap: 1.418
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #351
vain - avatarı
Ziyaretçi
sevgili gunluk bende şikayetciyim haksızlıklardan günahsız insanların acı cekmesinden ,acımasız insanlardan zor durumda kalıpta kimsenin elini uzatmasından ne diyim bilmiyorum galiba bu aralar dolma limitindeyim hadi sağlıcaklar huzurlu olmaya calıs bu kadar can sıkınıtısını tasıman hiçte kolay deil
Sponsorlu Bağlantılar
mavikent0007 - avatarı
mavikent0007
Ziyaretçi
8 Haziran 2007       Mesaj #352
mavikent0007 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük seni kim ortaya çıkardıysa iyi etmiş . şiir yazamayınca imdadımıza yetişiyon ...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2007       Mesaj #353
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük,
Son 2 gün kaldı. 1 senenin hazırlığı 195 dakikaya sığıcak. Bu konuda tecrübeliyim ama genede korkum var nedense bilemiyorum anlayamıyorum bir türlü bunu. Birde tabi sınav haricinde kafamı meşgul eden öyle çok şey varki. Gelecekte neler olucak acaba? Ben kendi hayatımı bir yerden düzene sokmaya çalışırken hep bir yerler yıpranıyor, istediğim gibi olmuyor. Aşkta evlilikte benden uzak durması gerektiği kadar uzak dursun...
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
15 Haziran 2007       Mesaj #354
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük;
ben ne zaman asık olsam karsmdakıne oyle baglanıyorumkı ayrılamıyorum baglanıyorum ama ihanet herzaman neden benı buluo anlayamıyorum
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
3 Temmuz 2007       Mesaj #355
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlük..
ya beni anlayan yok galiba senden ve ondan baska.ben asıgım yaaa hemde coookk...
üstelik kankilerimi de özledim.okul acılsada görüssekMsn Grin
thedoctor_611 - avatarı
thedoctor_611
Ziyaretçi
3 Temmuz 2007       Mesaj #356
thedoctor_611 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük
bende bugun cok yoruldum ya Msn Grin
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
4 Temmuz 2007       Mesaj #357
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük...
bugün dersanem vardı.bisürü yeni kelime ögrendim..tabi bunları slayt seklinde hazırladım bugün sırf onun icin ugrastım.yarın tüm sınıfa izletmeyi planlıorum.bakalım begenecekler mi?Msn Happy
Passione_Z - avatarı
Passione_Z
Ziyaretçi
6 Temmuz 2007       Mesaj #358
Passione_Z - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük; her zamanki gibi rutin bir gündü benim için, ta ki gece yarısına doğru gelen bir tlf. moralimi bozuncaya kadar. sonra bu siteye rastladım nette dolanırken ve üye oldum. hoşgeldim yanımda sefalarda getirdim Msn Happy
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
8 Temmuz 2007       Mesaj #359
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük..
suan itibariyle moralim cok bozuldu yaa.onu gercekten anlayamıyorumm.tavırları gercekmi yoksa beni sinir etmeye mi calısıyo bi türlü cözemiyorum..cok karmasık duygular icerisindeyim....
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
11 Temmuz 2007       Mesaj #360
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük,

bugün hastaneye dedemi ziyarete gittim hastaneden hasta olup geri döndüm...ne olacak benim halim her şeyi kafama takıyorum...ne olur bana yardım ett günlükMsn SadMsn SadMsn Sad