Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 33

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.960 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Nisan 2007       Mesaj #321
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük,
İnanmıyorum artık sevgi sözcüklerine sonunda hep bir bahaneyle bitiyor çünkü hepsi. Kararlıyım artık hayallerim herşeyden önemli benim için. Hayallerimin peşinden koşacağım ve artık SEVGİ SÖZCÜKLERİNE inanmayacağım!!!...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2007       Mesaj #322
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yine ben geldim karanlıktaki mavi kaplı günlük...
Canım sıkkın yine unutmak zor oluyor bazı şeyleri...Bazı kelimeler akıldan hiç çıkmıyor...
Sponsorlu Bağlantılar
Ya hep ya hiç anlamına gelen sorular çıkıyor karşıma ... Bense ne diyeceğimi bilmiyorum kaybetmekten korktuğum için...Son 31 günüm kaldı zaten... 30 gün kala ya hep ya hiç olacak kesin kararlıyım... Umarım o zaman kalmaz bu düşünceleri...

Neyse günlük iyi bak kendine şimdilik...

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
20 Nisan 2007       Mesaj #323
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SweetyGirL adlı kullanıcıdan alıntı

Sevgili Günlük,
İnanmıyorum artık sevgi sözcüklerine sonunda hep bir bahaneyle bitiyor çünkü hepsi. Kararlıyım artık hayallerim herşeyden önemli benim için. Hayallerimin peşinden koşacağım ve artık SEVGİ SÖZCÜKLERİNE inanmayacağım!!!...

çok doğru ..hep inanan seven ama sonunda hayal kırıklığına uğrayan ben..karşımdakini de kendim gibi görüyorum ..inanıyorum seviyorum hep o olsun istiyorum elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ama yokk giden gidiyor gene ..bundan sonra inanmıcam yaa artık..her defasında üzülen ben acı çeken ben ağlayan ben ..değiyormu HAYIR

neyse günlük gittim..görüşrüz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2007       Mesaj #324
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük,
Bugün herkes benden bunalım takılmamı isterken ben mutluydum. İçimde yaşamaya karar vermiştim çünkü yanlızlığımı. Belki birgün bu yanlızlık beni çok yaralayacak ama dayanacağım en azından hayallerimi gerçekleştirene kadar. Neyse sevgili günlük şimdilik hoşçakal gene gelicem ama ben Msn Happy...
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
21 Nisan 2007       Mesaj #325
arwen - avatarı
Ziyaretçi
bir şiir okudum ve çok hoşuma gitti benim duygularım sanki o yüzden buraya yazmak istiyorum..

yine yağmurlu bir gece
ve yine yalnızlık...
herkes sevdiğiyle beraberken
ben yine yazlnızım
"kalbimdeki" keşke yanımda olsaydı
desem de olmayacak biliyorum...

gözyaşlarım yağmur damlalarına
eşlik ediyor yine
bir hayal var yanımda
sarılmak isteyipte sarılamadığım
beklemek, beklemek, ve beklemek
tek yapabildiğim bu...

istemek özlemek ama ulaşamamak
kaderim desemde kabullenemiyorum
başkasına ait olsa da...
arayıp sormasa da...
çok uzaklarda olsa da...
"O" nu çok seviyorum

yaaa işte günlük böyle bir durum benimkisi Msn Sad özlüyorum çok özlüyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Nisan 2007       Mesaj #326
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Uykum yok günlük uykum 2 gecedir gözümü yummuyorum...Bişiler olacak gibi geliyor bana gözüme uyku girmiyor... Sevdiğim kişi üzgün bense moral verme peşinde...İnşallah herşey yoluna girer günlük...
mc_yamur - avatarı
mc_yamur
Ziyaretçi
22 Nisan 2007       Mesaj #327
mc_yamur - avatarı
Ziyaretçi
günlerden pazar sıkıcı bi gün... benim 4 sınavım var ama herzamnki gibi pc basındayım Msn Grinsıradan bi gün kısacaMsn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #328
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir soru neleri değiştirir... Helese sormaya cesaret edememek ve sonucunda kaybetmek sorupda hayır cevabını alıp yine kaybetmek... Bütün sonuçlar yokluk... Bilmiyorum günlük ne yapcağımı... Artık çevremdekilerede zarar verdiğimi düşünüyorum... 2 ihtimal ve ikisindede sonuç yokluk...
Umarım delirmem günlük...
Msn SadMsn BrokenheartMsn CigaretteMsn Wiltedrose
ViPeRBoY88 - avatarı
ViPeRBoY88
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #329
ViPeRBoY88 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SweetyGirL adlı kullanıcıdan alıntı

Sevgili Günlük,

Çoook Doğru düşünüyorsun.Sevgi , aşk geçici bir şey.Bir zaman sonra biter Ama senin hayallerini gerçekleştirmen asla bitmez çünkü hayaller gerçekleştiğinde insana sonsuza kadar sürecek bir mutluluk kendine güven verir benden tavsiye hayallerinin peşine takıl elbet onlar seni mutlu bir yere götürecek ve gerçek aşkıda ögreticek.

Güncem;
Şuan hala cumartesinin etkisindeyim.istanbulun gecesi bile bi farklı o anlar biraz anlatmayı deniyecem:o köprünün rengarenk kıyafetleri,o dolmabahçe sarayının asilliği o denizdeki mehtap , ışıklarıyla parlayan rumeli hisarı vee en güzelii gecenin sessiz ve kendine hayran bırakan hilaliydi.O güzelliklerin keşke fotoğrafını çekebilseydim.
Son düzenleyen ViPeRBoY88; 23 Nisan 2007 10:12 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2007       Mesaj #330
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük,
Hoş bir hafta sonu geçireceğimi düşünmüştüm fakat bir olayla insan yıkılabiliyormuş. Yani anlayacağın ne haftasonumdan birşey anladım ne de olaydan. Asıl bunlar değilde canımı yakan başka birşey var. Onun nerede olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Aslında merak bile etmemem gerekir ama demekki hala içimde bişeyler var. Ne yazıkki Msn SadMsn Sad Crying