Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 47

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.876 Cevap: 1.418
angelpelus - avatarı
angelpelus
Ziyaretçi
18 Kasım 2007       Mesaj #461
angelpelus - avatarı
Ziyaretçi
havalar soğuk, tv de iğrenç bi film var, beklediğim kişi gelmiyor, uyumak istiyorum uykum yok, şuan bunları buraya neden yazıyorum hiç bir fikrim yok...
Ya ben problemlimiyim ne Msn Lipssealed
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
18 Kasım 2007       Mesaj #462
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
günlük bugün de dersane vardı herzamanki gibi.ama bugün iki ders saati erken ayrıldık ya dersaneden karakızımla.yarın edebiyat ile demokrasi yazılımız varMsn Confused ikiside cok karmasık...bu arada güsel bi gündü bugün ya.valla su dersaneyi matematik derslerini sırf ingilizcenin hatrına cekiyorum.bi tane murat hocamız var.harika bi insan yaMsn Grin baska bi ing.hocamız daha var ilkay hoca.murat hoca ilkay hocanın ögrencisi olurmus.ama simdi ikiside meslektas ne kadar güsel.onları cok seviorum ya.biliomusun günlük bugün tenefüslere bile cıkmadım ing.calısmaktanMsn Grin kankim karakız hanım da elinden hic düsürmedi telefonu.kesin haylaz abiye msj atıyodurMsn Grinsormadım da valla.nası soruyum günlük ya o ara ders calısıoduk ama merak ettim yaf ben unutmadan bi ara soruyum kimdi o..bugün bi sürü sey yasadık günlük ya.tam eve gelioduk.bilirsin bugün pazar ya carsı pazar dolu.ama sundan cok sıkıldım.özellikle erkekler cok fazlaydı.karakızla gelioduk.elimizde de tam tamına 2000 sayfalık sözlük tasıyoruz.oglanın biri ötekine dioki: lan bu tasıdıkları kitap mıMsn GrinMsn GrinMsn Grin? biz tabi epey güldük bunaMsn Grin karakızım dioki bana hayır evladım sözlük sözlük körmüsünRofl yanımızdan kim gecse bizim kız bi hakaret savuruyo cok matrak yaMsn Griniyiki öle bi dostum var deyip seni daha fazla sıkmadan hoscakal demek istiorum sana byeeeMsn GrinMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
18 Kasım 2007       Mesaj #463
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
isokolik yk adlı kullanıcıdan alıntı

günlük bugün de dersane vardı herzamanki gibi.ama bugün iki ders saati erken ayrıldık ya dersaneden karakızımla.yarın edebiyat ile demokrasi yazılımız varMsn Confused ikiside cok karmasık...bu arada güsel bi gündü bugün ya.valla su dersaneyi matematik derslerini sırf ingilizcenin hatrına cekiyorum.bi tane murat hocamız var.harika bi insan yaMsn Grin baska bi ing.hocamız daha var ilkay hoca.murat hoca ilkay hocanın ögrencisi olurmus.ama simdi ikiside meslektas ne kadar güsel.onları cok seviorum ya.biliomusun günlük bugün tenefüslere bile cıkmadım ing.calısmaktanMsn Grin kankim karakız hanım da elinden hic düsürmedi telefonu.kesin haylaz abiye msj atıyodurMsn Grinsormadım da valla.nası soruyum günlük ya o ara ders calısıoduk ama merak ettim yaf ben unutmadan bi ara soruyum kimdi o..bugün bi sürü sey yasadık günlük ya.tam eve gelioduk.bilirsin bugün pazar ya carsı pazar dolu.ama sundan cok sıkıldım.özellikle erkekler cok fazlaydı.karakızla gelioduk.elimizde de tam tamına 2000 sayfalık sözlük tasıyoruz.oglanın biri ötekine dioki: lan bu tasıdıkları kitap mıMsn GrinMsn GrinMsn Grin? biz tabi epey güldük bunaMsn Grin karakızım dioki bana hayır evladım sözlük sözlük körmüsünRofl yanımızdan kim gecse bizim kız bi hakaret savuruyo cok matrak yaMsn Griniyiki öle bi dostum var deyip seni daha fazla sıkmadan hoscakal demek istiorum sana byeeeMsn GrinMsn Grin

çok güsel yasmıssın kanki günümüzüRofl
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #464
nünü - avatarı
Ziyaretçi
bugün pazartesi ya saldım biraz, çalışasım yok pek..
masama bi sürü iş yığıldı ama ben hala çay molasındayım Msn Tongue

yaşasın tembellikMsn GrinMsn Grin
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #465
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
ben işe geç kaldım yine 3 porsiyon su böreği yedim ve garip bir şekilde grip oldum beynim ağırlaştı sanırım kafamı taşıyamıyorum +kellere ölüm fikrine yoğunlaştım.....
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #466
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün de güsel bi gündü günlükcüm.sınavları atlattık ya cok rahatım.edebiyat sınavını en korkulan hocamız alim beyin dersinde olduk.öteki ders yine onundu.sınavdan cıkmısız biraz yorgunluk var üstümde tabi.adam takılmadan duramıo ya.niye derse katılmıosun suskunsun,ne oldu dersten sıkıldınmı diye aklınca laf sokusturuo.karakızıma da aynını yapıo ama esra pek altta kalmıo.soruları falan yanıltlıoMsn Grin ben ise nedense suskun kaldım öle.baktım adam ezio beni laflarıyla son dakika zil calmadan önce adamı bi bozdum harika oldu günlükRoflderse olan ilgiden bahsediorduk.alim hoca lise yıllarında ing.yi pek sevmezmiş.bende onu kullanarak peki hocam bize böle diosunuz eksiksiniz diosunuz ama sizin de gencliginizde derslere ilginizin az oldugunu sölemiştiniz o zaman edebiyata da mı ilginiz azdı dedim adam kaldı öleRofl yani cok üstüme geldi mecburdum günlükcüm.sonra sınıfta bir kahkaha koptu kiMsn Grin kendisi bile cok güldü bozuluşunaRofl
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #467
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
günlük kankimin dediği gibi yavaş yavaş yazılıları atlatıyoruz ama ben hiç ii beklemiyorum yaa edebiyatıMsn Confusedyaa yazılının üstüne birde alim hocaya laf yetiştiriyorum...bu adam bize takmış kafayı...diğer kankim şeyma bu adam seni sevdiği için böle yapıyor diyor ama bu adam resmen bana kıl...neyse ama bugün onu cevapladığım sorularla ezdimMsn Grinayıptır söylemesi benimle laf yarışına girmek yürek ister birazMsn Tongue
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #468
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
S.a gunluk bugun yıne okula gıttım Msn Grin dersı dınledım ogle arası top oynadım 1 gol ve 1 asıst yaptım : D sonra dıer derslerı de dınledım sonra eve geldım sonra yemek yedım ders calıstım sonra msx gezegenıne gırdım hâlâ buradayım (yanı bugun akıllı uslu bır cocuk oldum RoflRofl)
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
20 Kasım 2007       Mesaj #469
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
yine işteyim ama yine işte olduğumun farkında değilim .takıntılarımı ve kinimi yavaş yavaş kaybediyorum ama aklımın bir köşesinde yine yaşanmışlıklar inatla mevcut.bundan kurtulamayabilirim ....
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
20 Kasım 2007       Mesaj #470
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
Gunluk bugun benim icin biraz buruk,biraz sevincli ama cok onurlu birgun..
Bugun MsXLabs'tan vatani gorevimi yapmak icin terhis ediyorum.Cok gusel anilarim,arkadasliklarim,dostluklarim oldu burda..Cok seyde ogrendim hayatim icin faydali bir yeri var MsXLabs'ın.Burdaki anilarimi hic unutmayacam..
Kısmetse 15 ay sonra yine gorusuruz,tabi tatil gunlerimde mutlaka ziyaret edicem burasini vazgecilmez cunku : )
Dedigim gibi gidiyorum bugun guzel anilarin disinda anlasmazliklar,kirginliklarda oldu ama sukur ki arkamda kötü dusunen biri birakmadigima inaniyorum.Bi kusurum,yanlisim olmussa burdan da ozur dileyerek gitmek istiyorum.Beni seven ve sevmeyen herkesden helallik istiyorum..
Iste Böyle Günlüğüm..
33619iv
Hoscakalin..