slm günlükcüm ne kadar monoton bi hayatım var ya.yine okudaydım bugün.dersler falan derken aksam oldu.bugün sınıfca bos dersin birinde sarkılar söledik

bugün karla karısık yagmur da yagdı tabi benim dilimden su sarkım hic düsmedi.:YAGMUR YAGMUR YAGMUR GERİ VERECEK BUHARLASAN SEVGİMİZİ..YAGMUR YAGMUR YAGMUR SESSİZCE SİLECEK KİBİRİMİZİ...

kankilerim beni susturmak icin herseyi denediler valla

bugün kavga etmedi karakızım fatih ile

bu da bi gelişme yani

ayrıca bugün benim telefonumda ilk defa yere düstü.normalde hic düsmezdi ya..kankime gülerken paat die düstü elimden hayret valla cok sasırtıcı oldu

üstelik bugün kankimin tel.hic susmadı gelen giden msjlardan

birileri onu unutmamızı ısrarla istio ama ben unutmamakta daha da ısrarcıyım.bilmiorum neden böle gıcıklık yapıorum ama ne bilim alıstım ona,msjlarına yada onun özne yüklem uyumsuzluguyla yaptıgı cümleyi düzeltmeye

haa bi de bugün alim beyin dersinde sözlüye kalktım günlük.hocaya ısrarla anlatım bozuklugu konusunda soru sormasını istedim.o konuda cok iyiyim.alim bey de bunu bildigi icin anlatım bozuklugu olmayan bi cümle verdi 2 sefer bana.ilk cümlede olayı pek çakmadım.ölee cümledeki yanlıslıgı arıyorum megerse cümle dogruymus neyi arıyosam

diger cümleyi dogru yaptım tabi kankilerim sayesinde

ben onları cok seviorum ya

tabi kendisini sevmedigimi düsünenleri de