Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 49

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.276 Cevap: 1.418
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #481
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
günlük bugün harikaydı her şeyMsn Grinbol bol güldük çocuklar gibi eğlendik gerçekten buna ihtiyacımız varmış ne kadar da sıkılmışızMsn Sadneyse bugünlerde geçecek inş...yaws yine okulda biriyle birbirimize giriyorduk hemde adam hiç hatırlamak istemediğimiz birine acayip benziyorRoflüstüne uçacaktım ya neyse hadeMsn Grinben akıllı bir öğrenciyim böyle şeyler yapmamMsn Tongue...sıkılma günlük tamam yaa gidiyorum işte tekrar görüşmek üzere hoşçakalMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #482
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba gunluk yıne benn Msn Grin bugun sabah okula gec kaldım yarım gun yoq yazıldım : D sonra okuldan sonra sınavım vardı gırmedım : )) yazılım vardı calısmadım Din Kültürü cunku bılıorumm : )) sonra TV ye baktım sonra oyun oynadım sonra sonra ve sımdı de cıkıorum saglıcakla kal günluk Allah' a emanet ol .. Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #483
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
günlükcüm bi günde günlüge iki defa yazılır mı bilmiorum ama eklemek istedim yha.karakızım dogru sölüyor.cidden tutmasam dövecekti fatihiRoflsebebi cok daha komik yaMsn Grinsırf benim eski sevgilime benzio dieRoflher karsılasmamızda ben de bi tuhaf oluyorum.bugün esra gitti oglana resmen omuz attıRoflsonra kapıstılar biraz.cocuk nie ona satastıgımızı bile bilmio daha.ama ben farklı bi nedenden satastım yha.merdivenlerden cıkarken kızlarla konustugumuzu duymus tamda arkamızdaymıs..dediklerimi tekrar etti durduMsn Sadsinir oldum.neyse ya allahın bi kulu işteMsn Grinneyse günlük bugün bidaha yazmam artık looMsn Grinhayde byee
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
27 Kasım 2007       Mesaj #484
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
günlük bugün çok mutlu değildim sabah uyandığımda ama okula gittiğimde sağolsunlar arkadaşlar mutlu olmam için ellerinden geleni yaptılar...özellikle şeyma...beni gülmekten yıktıRoflsonra biz kankimle dersaneye gittik matematik etütü için ama hoca hastalanmış ders yapmadıMsn Sadbizde kütüphanede tek başımıza ders çalıştık...sonra babam beni almaya geldi ve böylece bir günüm daha sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçip gitmiş oldu...nese günlük şimdi gider benMsn Happyhadi görüşmek üzere bye byeWave
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
27 Kasım 2007       Mesaj #485
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
karakızımın sölediklerine aynen katılıorum günlük.ama ben bugün okulda pek eglenceye katılmadım yha.test falan cözdüm.dersaneden cıkınca eve geldim ve kendimi msxlabs da buldumMsn Grinbi baktım ki o da burda.bilmiorum nerden cıkarıo ama benim kendisinden nefret ettigimi sanıo.cok da yanlıs düsünüo.belki inanmıcaktır ama ben onu ne olursa olsun,ne kadar karsılıksızda olsa hep seviorum ve sevicemm.ne yaparsa yapsın kendinden sogutamayacak beniRofl.ne yapalım yani.biz degil bizi ayıranlar utansınMsn Sad
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
27 Kasım 2007       Mesaj #486
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
isokolik yk adlı kullanıcıdan alıntı

karakızımın sölediklerine aynen katılıorum günlük.ama ben bugün okulda pek eglenceye katılmadım yha.test falan cözdüm.dersaneden cıkınca eve geldim ve kendimi msxlabs da buldumMsn Grinbi baktım ki o da burda.bilmiorum nerden cıkarıo ama benim kendisinden nefret ettigimi sanıo.cok da yanlıs düsünüo.belki inanmıcaktır ama ben onu ne olursa olsun,ne kadar karsılıksızda olsa hep seviorum ve sevicemm.ne yaparsa yapsın kendinden sogutamayacak beniRofl.ne yapalım yani.biz degil bizi ayıranlar utansınMsn Sad

kankim üzülme bak benide üzüyorsun...sen her şeyin en iyisine layıksınRose
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
28 Kasım 2007       Mesaj #487
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
evet sevgili gğnlük akşama kadar burdaydım tüm işlerim kaldı tadilat bitmedi ve grip olmak üzereyim durumun kısa özeti budur .... yarın içinde değişen birşey olmaz sanırım zaten hayat bu hep böyle bugün şirkette tadilat yarın kalpte öbürgün evde. bugün beden hasta yarın ruh öbür gün dünya hasta falan filan ...
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
28 Kasım 2007       Mesaj #488
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
slm günlükcüm ne kadar monoton bi hayatım var ya.yine okudaydım bugün.dersler falan derken aksam oldu.bugün sınıfca bos dersin birinde sarkılar söledikMsn Grinbugün karla karısık yagmur da yagdı tabi benim dilimden su sarkım hic düsmedi.:YAGMUR YAGMUR YAGMUR GERİ VERECEK BUHARLASAN SEVGİMİZİ..YAGMUR YAGMUR YAGMUR SESSİZCE SİLECEK KİBİRİMİZİ...Roflkankilerim beni susturmak icin herseyi denediler vallaMsn Grinbugün kavga etmedi karakızım fatih ileMsn Grinbu da bi gelişme yaniMsn Grin ayrıca bugün benim telefonumda ilk defa yere düstü.normalde hic düsmezdi ya..kankime gülerken paat die düstü elimden hayret valla cok sasırtıcı olduBilmemüstelik bugün kankimin tel.hic susmadı gelen giden msjlardanMsn TongueMsn Grin birileri onu unutmamızı ısrarla istio ama ben unutmamakta daha da ısrarcıyım.bilmiorum neden böle gıcıklık yapıorum ama ne bilim alıstım ona,msjlarına yada onun özne yüklem uyumsuzluguyla yaptıgı cümleyi düzeltmeyeMsn Grin haa bi de bugün alim beyin dersinde sözlüye kalktım günlük.hocaya ısrarla anlatım bozuklugu konusunda soru sormasını istedim.o konuda cok iyiyim.alim bey de bunu bildigi icin anlatım bozuklugu olmayan bi cümle verdi 2 sefer bana.ilk cümlede olayı pek çakmadım.ölee cümledeki yanlıslıgı arıyorum megerse cümle dogruymus neyi arıyosamRofl diger cümleyi dogru yaptım tabi kankilerim sayesindeMuzben onları cok seviorum yaMsn Grin tabi kendisini sevmedigimi düsünenleri deShy
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
28 Kasım 2007       Mesaj #489
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
isokolik yk adlı kullanıcıdan alıntı

slm günlükcüm ne kadar monoton bi hayatım var ya.yine okudaydım bugün.dersler falan derken aksam oldu.bugün sınıfca bos dersin birinde sarkılar söledikMsn Grinbugün karla karısık yagmur da yagdı tabi benim dilimden su sarkım hic düsmedi.:YAGMUR YAGMUR YAGMUR GERİ VERECEK BUHARLASAN SEVGİMİZİ..YAGMUR YAGMUR YAGMUR SESSİZCE SİLECEK KİBİRİMİZİ...Roflkankilerim beni susturmak icin herseyi denediler vallaMsn Grinbugün kavga etmedi karakızım fatih ileMsn Grinbu da bi gelişme yaniMsn Grin ayrıca bugün benim telefonumda ilk defa yere düstü.normalde hic düsmezdi ya..kankime gülerken paat die düstü elimden hayret valla cok sasırtıcı olduBilmemüstelik bugün kankimin tel.hic susmadı gelen giden msjlardanMsn TongueMsn Grin birileri onu unutmamızı ısrarla istio ama ben unutmamakta daha da ısrarcıyım.bilmiorum neden böle gıcıklık yapıorum ama ne bilim alıstım ona,msjlarına yada onun özne yüklem uyumsuzluguyla yaptıgı cümleyi düzeltmeyeMsn Grin haa bi de bugün alim beyin dersinde sözlüye kalktım günlük.hocaya ısrarla anlatım bozuklugu konusunda soru sormasını istedim.o konuda cok iyiyim.alim bey de bunu bildigi icin anlatım bozuklugu olmayan bi cümle verdi 2 sefer bana.ilk cümlede olayı pek çakmadım.ölee cümledeki yanlıslıgı arıyorum megerse cümle dogruymus neyi arıyosamRofl diger cümleyi dogru yaptım tabi kankilerim sayesindeMuzben onları cok seviorum yaMsn Grin tabi kendisini sevmedigimi düsünenleri deShy

günlük aynen dediği gibi oldu kankiminMsn Grinbende kankim şeymanın sayesinde tahtada kalmaktan kurtuldum...ayrıca isokolik kankilerinde seni çooook seviyorMsn Happysonra biz okul çıkışında şeymalara gittik...çok zevkliydi..güldük eğlendik..ders çalıştıkMsn Happysonra babam beni gelip aldı...şu anda evde ve msxteyimRoflnese günlük seni fasla sıkmayayım...bye byeWave
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
29 Kasım 2007       Mesaj #490
nünü - avatarı
Ziyaretçi
gribim, fenayım, ilgi istiyorum..