Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 48
cok degişik duygular icerisindeyim ya kafam allak bullak oldu
nasıl olmasınki ben onu bi türlü anlayamıorum.o da kendini benden saklamakta cok usta.bu yüzden sınıftaki herkese cıkıstım ya
kısacası sunu sölemek istiorum günlügüm ben bu ingilizceden modals konusunu nasıl anlamam
( 
)
bilmiorumki ne yapsam.sonumuzu hic kestiremiorum.abi bulanımlardayım ya.bu hususlara cok canım sıkılıo ya.ne o eski o. nede ben eski ben
bu iş artık daha fazla isin icinden cıkılmaz hale gelmeden bi nokta koymalıyım.onun bana bakıs acısı cok degişmiş ya bunu farkettim.neyse o beni ark.olarak bile görmezse kendisi bilir.ben yapacagımı yaptım

kelime testleri gramer sorularıyla gecti bigün daha.gercekten zaman cok hızlı gecio mu ne? az bi zaman kaldı büyük sınavlara.bu seneyi sayma 1 senem kaldı ya.tabi ben 7/2 atmaya basladım simdiden.günlükcüm ne kadar hayatımı düzene sokmak istesemde hep bişiler kötü gidio gibi.cok kararlıyım yha.sevgilimle de kapıstım bugün.benii sinir etti.ben sucluyum ona güvendigim icin.adam yerine koydum hatalı benim.bidaha sans veremem ona.hersey bitti.her gelip gecen gibi o da geldi ve gitti..ama cok dokunmadı bana biliomusun günlük.gercekten hayatımda hic bi ayrılıgım dokunmadı bana birisi haric tabi..neyse cok uzatmayayım dimi günlük.hersey geride kaldı.benim gecmişle işim olmaz gelecege bakalım artık yane
yarına da bisürü ödev var.daha yıllık ödevimi secicem.hic almasamda olur aslında hic ihtiyacım yok ama alıyım bari napıım herkes alıyo.neyse günlük ben bunla kafamı mesgul ediyim sende buralarda kal sana gününü anlatan arkadaslarımı dinle.haydi hoscakal
| 15 Eylül 2017 / recepkaymak Cevaplanmış |
| Kapat Saat: 12:06 Hoş Geldiniz Ziyaretçi