Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 48

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.276 Cevap: 1.418
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
20 Kasım 2007       Mesaj #471
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
hoscakal abicim.allah seni tüm asker abilerimizle birlikte korusun Crying
Sponsorlu Bağlantılar
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
20 Kasım 2007       Mesaj #472
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
33619iv recruıt87 unutmıcaz senı ..
Sponsorlu Bağlantılar
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Kasım 2007       Mesaj #473
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Moooohne kadar yoğun bi gündü anlatamam günlük..
ama bugün anlamlı bi günMsn Grin 2 yılım bitti benim bugünMuz
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
22 Kasım 2007       Mesaj #474
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün hic olmadıgı kadar karısık bi gündü günlügüm.Msn Confused cok degişik duygular icerisindeyim ya kafam allak bullak olduMsn ConfusedMsn Confused nasıl olmasınki ben onu bi türlü anlayamıorum.o da kendini benden saklamakta cok usta.bu yüzden sınıftaki herkese cıkıstım yaMsn Sad kısacası sunu sölemek istiorum günlügüm ben bu ingilizceden modals konusunu nasıl anlamamMsn Sad( RoflNaughty)
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
22 Kasım 2007       Mesaj #475
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
günlük bugün çok kötü ve yorgunum allah hepinize kolaylık versin
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
23 Kasım 2007       Mesaj #476
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük bugün pek de güsel gecmedi ya.önce doktora gittim sonra okula..günlükcüm hani sen iyi bişeyler düsünürsünde yanlıs anlasılır ya.okula giderken ona msj attım.naber falan filan diye.ama hemen bunun altında kötü fesat bişeyler aradıMsn Confused bilmiorumki ne yapsam.sonumuzu hic kestiremiorum.abi bulanımlardayım ya.bu hususlara cok canım sıkılıo ya.ne o eski o. nede ben eski benMsn Sadbu iş artık daha fazla isin icinden cıkılmaz hale gelmeden bi nokta koymalıyım.onun bana bakıs acısı cok degişmiş ya bunu farkettim.neyse o beni ark.olarak bile görmezse kendisi bilir.ben yapacagımı yaptımMsn ConfusedMsn ConfusedMsn Confused
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
23 Kasım 2007       Mesaj #477
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
unutmak için yada unutmadan üstüne beton dökmek için bir başka hatayla devam etmek en güzeli diye düşünüyorum. günüm bitiyor eve gidince düşünecek daha fazla şeyim var artık belki olanlaı düşünürken geçmişimi unutabilirim .yine dünkü gibiyim ama kendimden saklıyorum bunu... denize düşen yılana sarılır hayat akar gider
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
23 Kasım 2007       Mesaj #478
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
isokolik yk adlı kullanıcıdan alıntı

slm günlük bugün pek de güsel gecmedi ya.önce doktora gittim sonra okula..günlükcüm hani sen iyi bişeyler düsünürsünde yanlıs anlasılır ya.okula giderken ona msj attım.naber falan filan diye.ama hemen bunun altında kötü fesat bişeyler aradıMsn Confused bilmiorumki ne yapsam.sonumuzu hic kestiremiorum.abi bulanımlardayım ya.bu hususlara cok canım sıkılıo ya.ne o eski o. nede ben eski benMsn Sadbu iş artık daha fazla isin icinden cıkılmaz hale gelmeden bi nokta koymalıyım.onun bana bakıs acısı cok degişmiş ya bunu farkettim.neyse o beni ark.olarak bile görmezse kendisi bilir.ben yapacagımı yaptımMsn ConfusedMsn ConfusedMsn Confused

kanki üzülme yaaMsn Sadsen en iyisini yaptın kesinlikle herkes kendisi bilir
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #479
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
sevgiligünlük sana bu satırları yazarken tiner kokusundan kafayı bulmuş bulunmaktayım.iş yerimizi boyuyolar ama sanırım amaç bizi zehirlemek ki amaçlarınada uylaşıyolar. günüm berbat yani günlük

içmiişim başım dönüyorrrr dönüyorrrr dönüyorrr....
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #480
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlük bugün aslında cok ilginc seyler olmadı.yine okuldaydık tüm günMsn Confused kelime testleri gramer sorularıyla gecti bigün daha.gercekten zaman cok hızlı gecio mu ne? az bi zaman kaldı büyük sınavlara.bu seneyi sayma 1 senem kaldı ya.tabi ben 7/2 atmaya basladım simdiden.günlükcüm ne kadar hayatımı düzene sokmak istesemde hep bişiler kötü gidio gibi.cok kararlıyım yha.sevgilimle de kapıstım bugün.benii sinir etti.ben sucluyum ona güvendigim icin.adam yerine koydum hatalı benim.bidaha sans veremem ona.hersey bitti.her gelip gecen gibi o da geldi ve gitti..ama cok dokunmadı bana biliomusun günlük.gercekten hayatımda hic bi ayrılıgım dokunmadı bana birisi haric tabi..neyse cok uzatmayayım dimi günlük.hersey geride kaldı.benim gecmişle işim olmaz gelecege bakalım artık yaneMsn Grinyarına da bisürü ödev var.daha yıllık ödevimi secicem.hic almasamda olur aslında hic ihtiyacım yok ama alıyım bari napıım herkes alıyo.neyse günlük ben bunla kafamı mesgul ediyim sende buralarda kal sana gününü anlatan arkadaslarımı dinle.haydi hoscakalRofl