Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 47
ikiside cok karmasık...bu arada güsel bi gündü bugün ya.valla su dersaneyi matematik derslerini sırf ingilizcenin hatrına cekiyorum.bi tane murat hocamız var.harika bi insan ya
baska bi ing.hocamız daha var ilkay hoca.murat hoca ilkay hocanın ögrencisi olurmus.ama simdi ikiside meslektas ne kadar güsel.onları cok seviorum ya.biliomusun günlük bugün tenefüslere bile cıkmadım ing.calısmaktan
kankim karakız hanım da elinden hic düsürmedi telefonu.kesin haylaz abiye msj atıyodur
sormadım da valla.nası soruyum günlük ya o ara ders calısıoduk ama merak ettim yaf ben unutmadan bi ara soruyum kimdi o..bugün bi sürü sey yasadık günlük ya.tam eve gelioduk.bilirsin bugün pazar ya carsı pazar dolu.ama sundan cok sıkıldım.özellikle erkekler cok fazlaydı.karakızla gelioduk.elimizde de tam tamına 2000 sayfalık sözlük tasıyoruz.oglanın biri ötekine dioki: lan bu tasıdıkları kitap mı

? biz tabi epey güldük buna
karakızım dioki bana hayır evladım sözlük sözlük körmüsün
yanımızdan kim gecse bizim kız bi hakaret savuruyo cok matrak ya
iyiki öle bi dostum var deyip seni daha fazla sıkmadan hoscakal demek istiorum sana byeee

ben ise nedense suskun kaldım öle.baktım adam ezio beni laflarıyla son dakika zil calmadan önce adamı bi bozdum harika oldu günlük
derse olan ilgiden bahsediorduk.alim hoca lise yıllarında ing.yi pek sevmezmiş.bende onu kullanarak peki hocam bize böle diosunuz eksiksiniz diosunuz ama sizin de gencliginizde derslere ilginizin az oldugunu sölemiştiniz o zaman edebiyata da mı ilginiz azdı dedim adam kaldı öle
yani cok üstüme geldi mecburdum günlükcüm.sonra sınıfta bir kahkaha koptu ki
kendisi bile cok güldü bozuluşuna
yaa yazılının üstüne birde alim hocaya laf yetiştiriyorum...bu adam bize takmış kafayı...diğer kankim şeyma bu adam seni sevdiği için böle yapıyor diyor ama bu adam resmen bana kıl...neyse ama bugün onu cevapladığım sorularla ezdim
ayıptır söylemesi benimle laf yarışına girmek yürek ister biraz

| 15 Eylül 2017 / recepkaymak Cevaplanmış |
| Kapat Saat: 13:08 Hoş Geldiniz Ziyaretçi