Arama

Kalsiyum Montmorillonite Kil Nedir?

Güncelleme: 19 Nisan 2012 Gösterim: 2.407 Cevap: 0
bekirr - avatarı
bekirr
VIP VIP Üye
19 Nisan 2012       Mesaj #1
bekirr - avatarı
VIP VIP Üye
Kalsiyum Montmorillonite Kil Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar
Kalsiyum Montmorillonite (yaşayan kil) yenilebilir kil olarak bilinir ve başlıca mineraller, tüm canlı organizmalarda enzim üretimini artırmak içindir. Bu dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan ve her alanda saf olarak bulunması ve mineral içeriği kendi benzersiz yapmaktadır. Üzerlerinde 60 makro, mikro minarel ve eser elementler vardır.


Montmorillonite killerin yeryüzünde temel mineral ve elementlerin en yüksek ve en zengin doğal formu arasındadır. Ayrıca bu form bitkiler, hayvanlar ve insanlar tarafından kolay sindirilebilir. Bilim adamları Dünyanın çeşitli yerlerinde onu aradılar ve hayvanların bunları yediğini gözlemlediler.


Montmorillonite Kil iki türlüdür. Montmorillonite Kil, sodyum ve kalsiyum diye iki türü vardır. Montmorillonite kil montmorillon Fransada isimlendirilmiştir. Bentonit kil olarak da Amerikada bilinir.


Sodyum Montmorillonite alçı sektörü, petrol kuyusu, kedi kumu, ayakkabı cilası, yağ, beton, dinamit, ve birkaç temizlik maddeleri sektöründe kullanılır.


Koi ve diğer balık yemlerinde kalsiyum montromrillonite kil kullanılır. Kilin faydaları Üniverste çalışmalarında kanıtlanmıştır. Koi havuzlarınada mineral ve eser elementlerden zengin olması için Montmorillonite kil kullanılır.


Filtrasyon sistemlerinde yararlı bakteriler sudaki minarelleri kullanırlar ve azaltırlar. Filtrasyon sistemlerine eklenen kil dengeyi yeniden korur hale gelecektir.


O yüzden montmorillonit kil ihtiva eden Dainichi yem su dengesini bozmaz, aksine düzeltir


Montmorillonite kil sindirimi artırır ve toksinlerin zararsızlaştırılmasını sağlar.



Kaynak:
Kalsiyum Montmorillonite Kil Nedir? « ALiSelim'in Dünyası
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

26 Kasım 2013 / Ziyaretçi Cevaplanmış
24 Aralık 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
25 Ekim 2009 / Benben Cevaplanmış
31 Ekim 2012 / buz perisi X-Sözlük