Arama

Mimarlık ve Bilgisayar Programları - AutoCAD Revit Architecture Visualization Suite

Güncelleme: 7 Aralık 2010 Gösterim: 4.889 Cevap: 0
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
7 Aralık 2010       Mesaj #1
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
AutoCAD Revit Architecture Visualization Suite
Sponsorlu Bağlantılar
Mimarlıkta kullanılan bilgisayar programlarında yeni bir iş akışı olanağı:

AutoCAD Revit Architecture Visualization Suite, 5 güçlü ürünü bir lisans altında toparlamıştır.

Autodesk Revit Architecture, Autodesk 3ds Max Design, Autodesk Navisworks Review, AutoCAD Architecture ve AutoCAD 2011 yazılımlarını tek lisans içinde toplayan bu ürün ile tasarımdan projelendirmeye, görselleştirmeden işbirliğine kadar tüm ihtiyaçlarınızı cazip koşullarda edinebilirsiniz.


Bu ürün size kavramsal tasarımdan final sunumlara kadar her tür tasarımınızı daha iyi anlamak/anlatmak ve paylaşmak için eşsiz bir esneklik sağlar.
İlgi uyandıran ikna edici görselleştirmeler sayesinde, proje ve tasarım fikirlerinizi daha kolay anlatır sonuçta müşteri memnuniyetini önemli ölçüde artırırsınız.

Hayal ettiklerinizi keşfedin, onaylayın ve iletişim kurun.

  • Autodesk Revit Architecture da üretilmiş modellerinden Autodesk 3ds Max Design ile şaşırtıcı görseller üretin, ileri canlandırma tekniklerini kullanın.
  • Revit Architecture model nesneleri, ışıkları, malzemeleri, kameraları ve çevresel ayarlamalarını koruyan ve 3ds Max Design ile entegre bir şekilde kullanmanıza imkan sağlayan yeni iş akışını ile tanışın.
  • Daha sürdürülebilir ve çevreci tasarımlar yaratmak için ışık simülasyonları ve analizlerini yapmanıza olanak sağlayan bu yeni iş akışı 3ds Max Design ile Revit arasında entegrasyon sağlar, tasarımlarınızı LEED (The Leadership in Energy and Environmental Design) Sertifikasyonunu destekleyen, ışık analizi için güçlü Exposure teknolojisini kullanarak geliştirin.
Geleceğin çalışma yöntemi! Entegre BIM iş akışını deneyimini şimdiden yaşayın.
  • BIM iş akışını destekleyen yazılımları kullanarak gelişmiş proje onayı ve ileri görselleştirmeler ile daha tahmin edilebilir sonuçlara ulaşın.
  • Mevcut çalışma sürecinizde kullandığınız yöntemler yerine güncel ileri teknikleri kullanın.
  • 2B’lu mekanik, elektrik ve statik proje verilerinin mimari üzerinde görüntülenmesi süperpoze projeler hazırlanması sürecini yeni 3B’lu ortak çalışma ve onay yönteminde nasıl gerçekleştiğini görün.
  • Autodesk Navisworks Review yazılımı ile tüm disiplinlerin çalışmalarını/ 3B’lu modellerini tek ortamda toplayın, hızlı güvenilir, gerçek zamanlı görselleştirmeler ve tasarım onay süreci yeteneklerini ile bütünleşmiş hale getirir.
  • AutoCAD temelli tasarım verilerinizi korurken geleceğin tasarlama, projelendirme ve çalışma yöntemlerini, yapı bilgi sistemi (BIM) deneyimini Revit Architecture ile bugünden yaşayın.
Autodesk Revit Architecture: Arazi ve kütle çalışmasından detaylı uygulama çizimlerine ve metraja kadar, mimari tasarım ve proje sürecinin tüm aşamalarını destekliyor.
Autodesk 3ds Max Design: Serbest formda 3B modelleme, kavramsal çalışmalar, gelişmiş aydınlatma analizleri ve sinema kalitesinde sunumlar yapma imkânı verir.
Autodesk Navisworks Review: Proje tasarımcılarının ve inşaat uzmanlarının çalışmalarını, bilgi dolu tek bir senkronize 3B’lu yapı modeli içinde birleştirmelerine, projenin tamamının gerçek zamanlı görselleştirilmesine ve boyutları ne olursa olsun birçok dosya formatlarının incelenmesine imkân verir.
AutoCAD Architecture: Mimarlar için hazırlanmış bir AutoCAD yazılımıdır. Zaten bildiğiniz yazılım ortamında hemen verim elde eder ve mükemmel işbirliği yaparsınız.
AutoCAD: Tasarım dokümantasyonunu hızlı bir şekilde hazırlayabilir, tasarımları doğru olarak paylaşabilir ve fikirleri 3B ortamında daha sezgisel olarak araştırabilirsiniz. AutoCAD® yazılımı, ihtiyaçlarınıza uygun hale getirilebilir, güç ve esneklik konusunda sizi zirveye taşır.


Sayısal Grafik



Benzer Konular

18 Haziran 2012 / Daisy-BT Mimarlık
30 Haziran 2012 / Daisy-BT Mimarlık
16 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık
30 Kasım 2012 / Daisy-BT Mimarlık
15 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık