Arama

Meral Kaplan

Güncelleme: 3 Temmuz 2014 Gösterim: 18.982 Cevap: 1
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
30 Nisan 2008       Mesaj #1
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Meral Kaplan
MsXLabs.org & Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

Meral Kaplan

Türk oyuncu ve manken. 1984 yılında Lüleburgaz'da doğdu. Trakya Üniversitesi turizm ve otel işletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra kuşdili eğitim merkezinden diksiyon ve spikerlik diploması aldı. Daha sonra Akademi Hayat ve Plato oyunculuk okullarını bitirdi.Ayrıca Murat Göksu, Hasan Şahin, Turgay Tanülkü, Ayla Algan gibi oyuncu koçlarından özel dersler aldı. Birçok reklam filmi ve dizide rol aldı. Paparazzi ve Magazin1 programlarını sundu. Sevda Çiçeği , "Düş Yakamdan" ,"Hepsi 1" adlı dizilerde ve "Kutsal Damacana" sinema filminde başrol oynadı. Cameron Diaz'a benzerliğiyle yurtdışı ajanslarıyla fotomodellik ve mankenlik yapmaktadır. Şu sıralar oyunculuğa yönelmiştir.
Son düzenleyen _Yağmur_; 3 Temmuz 2014 14:04 Sebep: görsel içerik eklendi
Biyografi Konusu: Meral Kaplan nereli hayatı kimdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Güzelliği kadar seviyeli duruşuyla da farkını ortaya koyan Kaplan'ın en büyük desteği ailesi...

Sponsorlu Bağlantılar
1984 yılında Lüleburgaz'da dünyaya gelen Meral Kaplan, lise döneminde müzik eğitimi ve gitar dersleri aldı. Konservatuvara hazırlanırken ailesinin isteği üzerine eğitimini yarıda bırakarak üniversite sınavlarına girdi. Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra oyuncu olmak isteğiyle İstanbul'a geldi.

Oyunculuk hayaliyle İstanbul'a gelen Meral Kaplan, Hoolywood'un başarılı yıldızı Cameron Diaz'a benzerliğiyle dikkat çekti. Önümüzdeki günlerde yurt dışındaki ajanslarla görüşecek olan Kaplan'la hedef ve hayallerini konuştuk:

* Çocukluğumdan bu yana içimden hep oyuncu olmak geçiyordu. Hatta okul zamanımda, ailemden gizlice İstanbul'a gelip reklam filmlerinde bir saniyelik de olsa rol alıyordum. Ama o zamanlar şu an içinde bulunduğum ortamdan korkuyordum.

* Sonra şunu düşündüm ve karar verdim; 'İnsan ne isterse, neyi kabullenirse o olur'. Şu an içinde bulunduğum ortamdan hiç çekinmiyor ve korkmuyorum. Çünkü ben çizgimi çizdim ve o çizgiden yürüyerek yoluma devam ediyorum.

* Ailem ilk zamanlar bu işi yapmamı pek istemedi ama şimdi en büyük destekçim oldu. Sonuçta para kazanıyorum ve kazandığım parayla onlara da bakıyorum.

İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLESİNE ÇIKMAM

* Ben 4 yıl önce bu piyasaya girdim, benim hedefimde oyunculuk vardı. Ama mankenlik ve fotomodellik de yapıyorum.

* Zaten benim çıktığım yıllarda mankenlik mesleği bitmek üzereydi. Aslında bu benim için hem avantaj hem de dezavantaj oldu. Çoçukluğumdan beri oyunculuk istiyorum ve şimdi ağırlığı oyunculuğa verdim.

* Türkiye'de dizi film veya sinema filmlerinde kesinlikle öpüşme ve sevişme sahnelerinde oynamam, bana saçma geliyor. Türk insanının böyle sahneleri merak ettiğini hiç sanmıyorum. Ayrıca çıplak pozlar vermem, iç çamaşırı defilesine çıkmam.

* Önümüzdeki günlerde bir sit-com projesinde yer alacağım. Komedi kişiliğime çok yakın. Sürekli yüzü gülen biriyim ve komedide başarılı olacağıma inanıyorum. Bazı haberler çıktı 'aptal şarışın rolü istiyorum' diye. Oysa ben 'Avrupa Yakası gibi çok önemli ve güzel bir projede aptal şarışın rolünde bile oynarım' demiştim. Yoksa kendime güvenim sonsuz, daha iyi rollerde oynayabileceğime inanıyorum.

Halil Çilingir

Son düzenleyen _Yağmur_; 3 Temmuz 2014 14:00 Sebep: sayfa düzeni

Benzer Konular

6 Haziran 2012 / Jumong Sinema tr
27 Ekim 2007 / estudiantes Sinema tr
10 Nisan 2012 / Jumong Tiyatro tr
11 Temmuz 2013 / Jumong Sanat tr
15 Mayıs 2016 / Jumong Siyaset tr