Arama

Buse Terim

Güncelleme: 2 Temmuz 2014 Gösterim: 4.611 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
27 Şubat 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Buse Terim
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  buse-terim-viki.jpg
Gösterim: 210
Boyut:  24.5 KB

Gözlerim yeniliği, aklım değişimi, kalbim hayallerimi takip ediyor. Ben hayallerimi yaşıyorum. Hayallerimi çalışıyorum. Yaşadığımı çalışıyor, çalıştığımı yaşıyorum.
Hayallerim = İşim = Ben.

21 Ağustos 1990’da İstanbul’da doğdum. Yüzyıl Işıl Koleji’nden mezun olduktan sonra 2011 yılında, New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirdim. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yaptım.

Hobi olarak öğrencilik yıllarımda başladığım moda blogger’lığını daha profesyonel bir platforma taşımak için kolları sıvadım. Alışılmış kalıpların dışına çıkmayı ve takipçilerime BUSE’ce stiller yaşatmayı amaçlıyorum. Blogumda stil ipuçlarından sezonun trendlerine kadar her şeyi incelerken, bir yandan da ünlülerin gardıroplarına girerek stillerini inceliyorum ve ‘her karakter ayrı bir gardırop’tur mantığı ile yaşıyorum. Moda haftalarında sokaklarda stil gözlemleri yapmak ise en keyifli özel zevkim.

Öğrenmekten vazgeçmiyorum. Hep merak ediyorum. Her zaman heyecanlanıyorum. Modayı kovalıyorum. Trendleri yakalıyorum. Bakmıyorum, görmeye çalışıyorum. Saygıyı ve sevgiyi yan yana yürütüyorum. Hayatı ve modayı seviyorum. Spor yapıyorum. Sinemaya gitmeye, seyahat etmeye, dünya mutfaklarından lezzetler tatmaya bayılıyorum. Köpeğimi ve müziği çok seviyorum. Bundan sonra da olduğum gibi görünüp, göründüğüm gibi olarak siz takipçilerimin hayatlarına konuk olmaya devam etmek istiyorum?
buseterim.com.tr



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Temmuz 2014 09:23 Sebep: Kırık link. Resim yenilendi.
Biyografi Konusu: Buse Terim nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
plum - avatarı
plum
Ziyaretçi
27 Şubat 2013       Mesaj #2
plum - avatarı
Ziyaretçi
Buse Terim
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Buse Terim, 21 Ağustos 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Doğduğu meleket İstanbul da Yüzyıl Işıl Koleji’ni bitirip mezun oldu.2011 yılında, New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirdi. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yaptı
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Temmuz 2014 09:24 Sebep: kırık link kaldırıldı.

Benzer Konular

9 Ağustos 2015 / PiSiK0PATR Spor tr
31 Mart 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
18 Aralık 2007 / Misafir X-Sözlük
3 Nisan 2011 / AndThe_BlackSky X-Sözlük