Arama

İvana Sert

Güncelleme: 2 Temmuz 2014 Gösterim: 80.613 Cevap: 2
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
28 Ekim 2011       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
İvana Sert
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  İvana Sert Makyajı (3).jpg
Gösterim: 2889
Boyut:  14.1 KB
  • Doğum: 1981 Belgrad Sırbistan doğumludur
  • Boy: 1,67
  • Mesleği: Moda Tasarımcısı
İvana Sert, 1981 Belgrad Sırbistan doğumludur. Boyu 1,67 olmakla birlikte 55 kilodur. Eski manken, stilist ve moda tasarımcısıdır. Yurdal Sert ile evliydi, boşanma davası aldatan eş olan yurdal sert tarafından açılmıştır.

16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almış olmasına rağmen mankenlik yapmakta karar almış ve mankenliğe başlamıştır. Sıbistanda 'Belgrad Güzeli' seçildikten sonra, Miss Yugoslavya'ya katılır ve ardından Türkiye'de düzenlenen Miss Globe'a davet edilir.

Türkiye'ye geldiğinde bir sürü talihsizlik yaşamış, Bütün valizleri Sırbistan'da kalmış, final günü de kafasını duvara çarpmış ve üç dikiş atılmış, dikişleri alan doktorun da tacizine uğramıştır. Bütün bu olaylardan sonra ve avrupa da Türkiye bakış açısı da eklenince "Aslında Türkiye'den o zamanlar çok korkuyordum çünkü dünya Türkiye'ye çok başka bir gözle bakıyor. Ama şimdi aşığım buraya; burası ilk ülkem, Sırbistan ikinci sırada.." diyebilmektedir. iş adamı Yurdal Sert ile evliliğinden 1 oğlu vardır.

Ne Giysem adlı yarışmanın ünlü jürilerinden birisidir. Sex and the City adlı filmdeki başrol oyuncunun mayosu ivana sert tarafından tasarlandı. Nişantaşında açtığı store ile de ünlü markaların ürünlerini satan Sert, yakınlarda aynı filmde kullanılan yüzüğü de satışa sunacakmış.

Derlemedir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Temmuz 2014 09:39 Sebep: Kırık link, resim yenilendi.
Biyografi Konusu: İvana Sert nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013       Mesaj #2
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
İvana Sert

Sponsorlu Bağlantılar

İvana Sert, 1981 yılında Sırbistan’da dünyaya geldi. 55 kg ve 1.67 m boyundadır.
Sırbistanda girdiği güzellik yarışmasında ‘Belgrad Güzeli’ tacını aldıktan sonra, “Miss Yugoslavya” güzellik yarışmasına katılır ve sonrasında Türkiye’de yapılan Miss Globe’a davet edilir.



C4B0vana Sert
Türkiye’ye geldiğinde bir sürü talihsizlik yaşamış, Bütün valizleri Sırbistan’da kalmış, final günü de kafasını duvara çarpmış ve üç dikiş atılmış, dikişleri alan doktorun da tacizine uğramıştır. Bütün bu olaylardan sonra ve avrupa da Türkiye bakış açısı da eklenince “Aslında Türkiye’den o zamanlar çok korkuyordum çünkü dünya Türkiye’ye çok başka bir gözle bakıyor. Türkiye’ye aşık olduğunu; burası ilk ülkem, Sırbistan ikinci sırada.” şu sözleri söyler.
İş adamı Yurdal Sert ile evliliğinden 1 oğlu vardır.


Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
27 Şubat 2013       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ivana Sert
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ivana Sert, 25 Ekim 1979 (1979-10-25) Zaječar, Sırbistan SC, Yugoslavya SFC (günümüz Sırbistan), özellikle Türkiye’de tanınan Sırp-Türk televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, nadiren oyuncu ve yazardır. Kendisiyle aynı adı taşıyan Ivana Sert® markasının kurucusu ve baş tasarımcısı olan Sert, Show TV'nin Bugün Ne Giysem? adlı programında 2010 yılından beri jüri üyesi olarak yer almasıyla yaygın olarak tanınmaktadır.

Biyografi
Ivana Sert, modellik kariyeri öncesi on altı yaşına değin piyano ve bale okumuştur. Uzun yıllar yaşadığı Belgrad'ta düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olarak Miss Belgrade unvanını alan Sert, 1990'lı yıllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe International gibi yarışmalara katılmıştır. 2002 yılında Türkiye'ye yerleşerek, İstanbul'da tanıştığı ve merhum iş adamı Mehmet Sert'in oğlu olan Sert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yurdal Sert ile 2004 yılında Çubuklu, Beykoz'da dünya evine girmiştir. Bu evliliğin ardından Türkiye sosyetesinin tanınmış çiftleri arasına katılan Ivana ve Yurdal Sert'in 31 Ekim 2006 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde dünyaya gelen Kayon Ateş adında bir oğulları vardır. Kendisinin moda anlayışına ithafen medya tarafından verilen İkoncan lakabı ile adını yıllarca çeşitli şekillerde duyuran Ivana Sert, Sırpça, İngilizce ve Türkçe bilmektedir.

Kendisi, 2011 yılında Yok Böyle Dans adlı yarışmaya katılmıştır ve geçirdiği bir sağlık problemi nedeniyle, doktor tavsiyesi üzerine, yarışmadan on ikinci haftada çekilmiştir. 2012 yılında Ivana Sert, Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisinin otuz dördüncü bölümünde konuk oyuncu olarak yer almış ve kendisini canlandırmıştır. Show TV'nin En Büyük Show adlı programının sunuculuğunu da üstlenen Sert'in ilk kitabı Bizimlesin yine 2012 yılında piyasaya çıkmıştır. Çeşitli fotoğraflarla zenginleştirilmiş bu kitap, moda ve güzellik üzerine tüyolar verme amacı gütmektedir.


Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Temmuz 2014 09:40 Sebep: kırık link
🌘 🚀

Benzer Konular

6 Ocak 2013 / Jumong Basın/Magazin tr
10 Nisan 2013 / Misafir Soru-Cevap
20 Ekim 2015 / Safi X-Sözlük