Arama

Didem Soydan

Güncelleme: 30 Haziran 2014 Gösterim: 4.482 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
5 Eylül 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Didem Soydan
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  f92_2b704.jpg
Gösterim: 625
Boyut:  130.5 KB

Didem Soydan, 1984 doğumlu Türk model ve dizi oyuncusu.

Modellik kariyerine özel bir hikâye ile başladığını söylüyor, Soydan. Üniversiteye giderken aynı zamanda Diesel’de çalışmaktadır ve bir gün mağazaya daha o zamandan takip ettiği modacı Ümit Ünal gelir.Alışveriş yapar ve gider. Ardından iki saat geçmemiştir ki Ünal’ın ekibinden birkaç kişi gelip modacının bir ay sonra yapacağı defileye çıkıp çıkamayacağını sorar Didem’e.Bir ay sonra “La Russie” defilesinde podyumdaki yerini alır ve ardından, defileyi izlemeye gelen moda dünyasından birçok fotoğrafçı ve tasarımcı tarafından keşfedilir. Yıllardan 2004’tür ve Didem Soydan henüz 20 yaşındadır.

Fiziği ailesinden miras. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni. Babası ise Arnavutluk’tan göç etmiş bir ailenin üyesi. Didem Soydan çocukluğundan itibaren her yaz tatilinin büyük bir bölümünü Arnavutluk’ta geçirmiş.

Keskin batıl inançları yok ama karanlıktan korkuyor. Tahammül derecesi doğuştan az olduğu için çabuk sinirlenen bir karaktere sahip. Kişilerin haklarını kaybetmemek adına asi olmaları gerektiğine inanıyor.Ama aynı derece de duygusal… Takım tutmuyor. Koç burcu ve burcunun tüm özelliklerini taşıdığını söylüyor. Favori filmi Bernardo Bertolucci’den “Çölde Çay”.En beğendiği tasarımcılar Türkiye’den Ümit Ünal ve Hakan Yıldırım. Yurt dışından ise Alexander McQueen, John Galliano, Yohji Yamamato, Damir Doma, Boris Bidjan Saberi.

Didem Soydan, şu sıralarda ise Atv’de yayınlanan Uçurum dizisinde Miroslava karakterini canlandırıyor.


Son düzenleyen _Yağmur_; 30 Haziran 2014 17:02 Sebep: Görsel içerik değiştirildi.
Biyografi Konusu: Didem Soydan nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

18 Eylül 2012 / estudiantes Sinema tr
10 Şubat 2020 / Mira Edebiyat tr
26 Şubat 2012 / Jumong Sinema tr
14 Temmuz 2010 / BrookLyn Moda tr
3 Aralık 2013 / Jumong Spor tr